تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 540 از 1081 اولاول ... 404404905305365375385395405415425435445505906401040 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,391 به 5,400 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه ssima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

اتفاقا كاسپر قدرت بالايي در شناسايي و پاكسازي تروجانها داره.ممكنه تروجانهاي موردنظر شما به فايلهاي سيستمي چسبيده باشند و امكان حذف آنها ممكن نباشه.تصويري از شناسايي تروجانها توسط كاسپر به همراه محل آنها قرار بديد تا با هم چك كنيم.
    مرسی
    این چند تا عکس رو از details اسکن های قبل گرفتم.
    (من نمی تونم فعلا فایل ارسال کنم)
    آدرسش اینه اگه زحمتی نیست ببینید،ممنون:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی وقتی می خوام اسکن کنم در کنار درآیو ها درآیو j با یه علامت سوال قرمز کنارش نشون داده میشه در حالی که من درآیو j ندارم فقط موقع وصل شدن فلش مموری هستش

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان اقا من یه چند روزیه نرم افزار idm رو نصب کردم ولی تا وقتی انتی ویروسم فعاله هیج فایلی رو دانلود نمیکنه میخوام ببینم مشکل از کجاست ایا از ورژنی که دارم استفاده می کنم وژننش هم 9.00.459
    برنامه idm رو هم توی حالت trusted قرار دادم ولی باز هم هیج فایلی رو دانلود نمی کنه مگر انتی ویروس رو ببندم اگه میشه راهنمایی کنید مرسی

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

در کاسپرسکی 2010 چطور rescue cd درست میکنند ؟ تو کاسپر 2009 میتونستیم با pe builder اینکارو راحت انجام بدیم ولی تو کاسپر 2010 یا میگه فایل ایمیج از سایتش دانلود کن یا فایل iso آماده رو بهش بده چطور میشه این فایل iso رو درست کرد ؟ چند بار با روشهای مختلف درست کردم جواب نداد
    فکر کنم نداره فقط میشه دانلود کرد و یا ابدیت کرد تازه من اونایی که خودم توی ورژن های قبلی درست کرده بودم رو نتونستم ابدیت کنم توی دانلود افلاین همون ورژنی که از خود سایتش هست رو یه نفر دانلود کرده بود که از قضا برا منم اومد خیلی راحت ابدیت شد یه جورایی هم فرق داره با اون ورژن که خودم میساختم

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

من KIS ورژن 9.0.0.463 رو نصب کردم .
    حالا چطور میتونم یه برنامه رو وارد Trusted Zone بکنم ؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام

یه مشکل با انتی ویروس کاسپر اسکی پیدا کردم که نمیدونم باید چطور رفعش کنم من انتی ویروس کسپر رو به صورت ارجینال خریداری کردم و با اکتیو کد فعال کردم الان بعد از یک ماه این انتی ویروس کسپر اجازه نمیده هیچ برنامه ای به اینترنت وصل بشه مثلا من نه میتونم برنامه اپدیت کنم نه تو فایرفاکس وارد سایتی بشم کلا اجازه نمیده چیزی به اینترنت وصل بشه و من به تنظیمات انتی ویروس کسپر دست نزدم اما اینجوری شد و ویندوز رو هم تعویض کردم و فقط انتی ویروس کسپر رو نصب کردم بدون هیچ برنامه اضافی اما بازم دیدم اجازه نداد که اینترنت اکسپلورر وصل شه به اینترنت و با بستن این انتی ویروس کسپر تمام برنامه ها اپدیت میشن و من میتونم به سایت های مورد نظرم وارد بشم و ورژن انتی ویروس کسپر اسکی هم 2009 هست با اخرین اپدیت و جالب انجاست که خودش رو اپدیت میکنه اما اجازه به برنامه های دیگه نمیده خلاصه دوستان لطفا کمک کنید تا این مورد رو درست کنم که امنیت سیستمم الان خیلی بده و روش اطلاعات تحقیقی یک سال پروژم هست

از لطف همتون ممنونم

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام
    Kasper Sky Intenet Security 7.0.1.325 روي سيستم نصب شده دارم ..خيلي وقته ازش استفاده مي كنم .. هر وقت هم لاينسسش تمام بشه از kavkiskey براي تهيه مي كنم و هميشه هم آپديت هست ..
    اخيراٌ سيستم خيلي سنگين شده ( خيلي بيشتر از اوني كه تصورشو كنيد ) كارهايي كه انجام دادم :
    1- خيلي از برنامه ها رو از روي سيستم remove كردم
    2- روزي چند بار ديفريگمنت مي كنم ( تمام درايو ها رو )
    اصولا اهل وب گردي نيستم همين سايت p30world و چند سايت معتبر ديگه رو در طول روز سر مي زنم ( ممكنه بعضي از دوستان بگن كه سايتهاي آلوده رفتم ! نه! )
    اخيرا در حين كار سيستم خيلي سنگين ميشه و بعدش هم بي نهاين صفحه اينترنت اكسپلورر رو باز ميكنه كه به ناچار مجبور ميشم كامپيوتر رو با دكمه ريسيت .. ري استار كنم .
    ( در ضمن براي ديدن صفحات وب از فايرفاكس استفاده مي كنم .. به ندرت هم پيش مياداز اكسپلورر استفاده كنم )
    يه عكس از گزارشي كه كسپر بهم داده رو قرار ميدم لطفن راهنمائيم كنيد چي كار بايد بكنم .. خواستم ويندوز رو عوض كنم قبلش به نظرم رسيد از شما مشورت بگيرم آيا غير از عوض كردن ويندوز راه حل مطمئني داره كه از شر اين ويرووس خلاص شم ؟

عكس مورد نظر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    كند شدن سيستم شما فكر نميكنم ارتباطي با كاسپر يا Defrag كردن هارد داشته باشه.احتمال آلودگي سيستم شما با انواع بدافزارها مانند Spyware و Adware و... وجود داره.توصيه ميكنم چند آنتي اسپايور قدرتمند مانند Spyware Doctor و Super Antispyware و Malwarebytes' Anti-Malware را در سيستم خود نصب كنيد(بصورت غيرفعال).سپس همگي آنها را ابتدا آپديت كرده و سپس كل هارد خود را با آنها اسكن كنيد.توصيه اكيد ميكنم حتما System Restore را در سيستم خود غيرفعال كنيد.
    در صورت امكان نتيجه كار را پس از انجام كارهاي فوق اعلام بفرماييد.

با سلام خدمت دوستان مي خواستم بدونم كه كسپرسكي 2010 مثل كسپر 7 attack blocker داره يا نه اگه ميشه يه كم توضيح بدين اخه شنيد فقط كسپر 7 attack blocker داره
    بله نسخه 2010 هم اين امكان را داره.اصولا يكي از كارهاي فايروال همينه.توضيح خاصي مدنظر شماست؟

مرسی
    این چند تا عکس رو از details اسکن های قبل گرفتم.
    (من نمی تونم فعلا فایل ارسال کنم)
    آدرسش اینه اگه زحمتی نیست ببینید،ممنون:

راستی وقتی می خوام اسکن کنم در کنار درآیو ها درآیو j با یه علامت سوال قرمز کنارش نشون داده میشه در حالی که من درآیو j ندارم فقط موقع وصل شدن فلش مموری هستش

در صورت امكان عكسهاي خود را در سايتهاي مخصوص آپلود عكس آپلود كنيد تا بتوانيم همينجا محتواي عكسها را ببينيم.

سلام

یه مشکل با انتی ویروس کاسپر اسکی پیدا کردم که نمیدونم باید چطور رفعش کنم من انتی ویروس کسپر رو به صورت ارجینال خریداری کردم و با اکتیو کد فعال کردم الان بعد از یک ماه این انتی ویروس کسپر اجازه نمیده هیچ برنامه ای به اینترنت وصل بشه مثلا من نه میتونم برنامه اپدیت کنم نه تو فایرفاکس وارد سایتی بشم کلا اجازه نمیده چیزی به اینترنت وصل بشه و من به تنظیمات انتی ویروس کسپر دست نزدم اما اینجوری شد و ویندوز رو هم تعویض کردم و فقط انتی ویروس کسپر رو نصب کردم بدون هیچ برنامه اضافی اما بازم دیدم اجازه نداد که اینترنت اکسپلورر وصل شه به اینترنت و با بستن این انتی ویروس کسپر تمام برنامه ها اپدیت میشن و من میتونم به سایت های مورد نظرم وارد بشم و ورژن انتی ویروس کسپر اسکی هم 2009 هست با اخرین اپدیت و جالب انجاست که خودش رو اپدیت میکنه اما اجازه به برنامه های دیگه نمیده خلاصه دوستان لطفا کمک کنید تا این مورد رو درست کنم که امنیت سیستمم الان خیلی بده و روش اطلاعات تحقیقی یک سال پروژم هست

از لطف همتون ممنونم
    شما مطمئن هستيد كه قسمت Parentral Control را فعال نكرديد؟بعد روي آيكون كاسپر در قسمت System Tray در كنار ساعت كليك راست كنيد ببينيد قسمت Block Network Traffic تيك نخورده باشه.چرا كه اگر اين گزينه تيك خورده باشه شما به هيچ وجه امكان دسترسي به اينترنت را نخواهيد داشت.

7. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من دیروز kaspersky internet security 2010 رو نصب کردم ولی یه مشکل دارم :
    از وقتی که نصبش کردم دیگه نمیتونم از قیلترشکن استفاده کنم ! در ضمن قیلترشکن من نرم افزار هست نه سایت
    مطمئن هستم که ایراد از kaspersky هست چون زمانی که انتی ویروس رو غیرفعال می کنم میتونم از قیلترشکن استفاده کنم
    حالا میشه منو راهنمایی کنید که چطوری هم از قیلترشکن استفاده کنم هم انتی ویروسم فعال باشه ؟

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

کسی جواب این سوال ما رو نمیدونست
    سلام به همه ی دوستان اقا من یه چند روزیه نرم افزار idm رو نصب کردم ولی تا وقتی انتی ویروسم فعاله هیج فایلی رو دانلود نمیکنه میخوام ببینم مشکل از کجاست ایا از ورژنی که دارم استفاده می کنم وژننش هم 9.00.459 برنامه idm رو هم توی حالت trusted قرار دادم ولی باز هم هیج فایلی رو دانلود نمی کنه مگر انتی ویروس رو ببندم اگه میشه راهنمایی کنید مرسی

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من دیروز kaspersky internet security 2010 رو نصب کردم ولی یه مشکل دارم :
    از وقتی که نصبش کردم دیگه نمیتونم از قیلترشکن استفاده کنم ! در ضمن قیلترشکن من نرم افزار هست نه سایت
    مطمئن هستم که ایراد از kaspersky هست چون زمانی که انتی ویروس رو غیرفعال می کنم میتونم از قیلترشکن استفاده کنم
    حالا میشه منو راهنمایی کنید که چطوری هم از قیلترشکن استفاده کنم هم انتی ویروسم فعال باشه ؟
    شما نرم افزار مربوطه را به بخش Trusted منتقل كنيد(اگر به آن اطمينان داريد).

کسی جواب این سوال ما رو نمیدونست
    شما تصويري از مربوط به قرار دادن IDM در بخش Trusted كاسپر قرار بديد.پوشه Tonec مربوطه به برنامه IDM بايد در بخش Trusted قرار داشته باشه.

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما نرم افزار مربوطه را به بخش Trusted منتقل كنيد(اگر به آن اطمينان داريد).
    میشه بگید این trusted کجای نرم افزار قرار داره ؟ اخه این نسخه رو دیروز نصب کردم برای همین به زیر و بم کار اشنا نیستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •