دوستان میدونم بحث در مورد ماهواره خلاف قوانین هست اما آگه هدف از سیستم ماهواره ای دیتا باشه چی
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
دوستان میدونم بحث در مورد ماهواره خلاف قوانین هست اما آگه هدف از سیستم ماهواره ای دیتا باشه چی
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
از جناب بابک سرپرست ناظرین تقاضا دارم در این مورد رسیدگی کنند
من دیشب در قسمت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک پست زدم و گفتم نام تاپیک اشتباه هست و این برنامه برای باز کردن کانالهای کارتی نیست و هیچ ربطی به بخض اینترنت و شبکه ندارد اما نتنها ناظر بخش توجه نکردند بلکه حتی پست من رو هم پاک کردند
خواهشمند هستم رسیدگی کنید
میخواستم بدونم آپشن راست نویس یا چپ یا وسط نویسکردن مطالب رو نمیشه به همون منوی اولیه اضافه کرد که هر دفعه مجبور نباشیم روی حالت پیشرفته کلیک کنیم و از اونجا این گزینه رو انتخاب کنیم.
اگه به همون منوهای اولیه اضافه بشه خیلی بهتره .
ممنون
دلیل پاک شدن پست شما اینه که اون بخش انجمن دانلود نرم افزار هست و کلا تنها پستی در اونجا قرار میگیره که حاوی لینک دانلود نرم افزار مورد نظر باشه و هر پستی خارج از این موضوع ( تشکر، بحث راجع به نرم افزار، مشکلات و ...) پاک میشن
در مورد موضوعی هم که فرمودین چون تخصصی هست من اطلاعی ندارم ولی شما میتونید در موردش با ناظر و یا مدیر همون انجمن بحث کنید و مشکل رو حل کنید
لازم نیست برای هر مشکلی مدیران رده بالای انجمن پیگیری کنن
جانا سخن از زبان ما (و خیلی های دیگه قبل ما) میگویی!
دوست عزیز وگرامی و بزرگوار
زننده همون پست اشتباه خود ناظر انجمن نرمافزار بوده !!!! من قوانین رو بلد هستم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان سلام.
من چطوری مثل اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در یک پست چند تا نقل قول بگیرم اگه میشه کمکم کنید.
این جوری نگو جوگیر میشم
این جملتون رو نگرفتم (گفتین یه پست دادین و بدون توجه بهش پاک شده پست ناظر دیگه کدوم بوده؟)
ولی کلا اگه تو اون تاپیک پستی دادین و پاک شده دلیلش رو گفتم
ولی قبل اینکه اینجا مطرح کنید میشد هم دلیل پاک شدن پستتون و هم مشکلی که راجع به نرم افزار دارین و از همون ناظر پرس و جو کنید
فوقش ناظر میگه اشتباه شده دیگه
هر چند تایی که میخوای نقل قول بگیر بعد همه رو بنداز تو یک پست و ارسال کن
خود ناظر انجمن اشتباه کرده شما برو تو همون تاپیک میبینی بحث من سر پاک شدن پستم نیست بحث اینه که بهش توجه نشده شما برو تو همون تاپیک زیر پست ناظر من پست زدم !!!
کارو سخت تر نکن! دیهر چند تایی که میخوای نقل قول بگیر بعد همه رو بنداز تو یک پست و ارسال کن
علامترو بزن بعد مال هر کدوم رو که زدی مال آخرین پست که میخوای باهاش جواب بدی گزینه"جواب بصورت نقل قول" رو بزن همش میاد تو یه پست.
dg1 گرامی
دوستمون به خوبی توضیح دادن. که لازم نیست هر موردی در انجمن اتفاق افتاد به ارشد ها ادمین یا فرضا من ارجاع بشه. انجمن نرم افزار مدیر داره از نوع بسیار فعالش ( همیشه حاضر) موضوع رو با این عزیزان مطرح بفرمایید .اگر احساس کردید مشکلتون به درستی حل نشده اونوقت موضوع رو انتقال بدید به مراجع بالاتر. اون هم به راحتی از طریق انجمن انتقادات و پیشنهادات.
درباره پست شما. هر نوع بحث (دقت کنید هر نوع) در انجمن دانلود نرم افزار حذف میشه. توضیح باشه درباره نرم افزار. ایراد نرم افزار. سوال درباره نرم افزار. اشتباه بودن نام تاپیک و ... . توی انجمن دانلود نرم افزار پستی غیر از پست دانلود قرار نمیگیره. اگر هم در جایی چنین پستی دیدید مفهومش دیده نشدن توسط تیم مدیریته.
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)