سلام دوستان نظرتون راجع به Canon IXUS210 IS چیه؟ عکس هاش با کیفیته؟
سلام دوستان نظرتون راجع به Canon IXUS210 IS چیه؟ عکس هاش با کیفیته؟
سلام دوستان
با توجه به اختلاف قيمت زياد (حدود 50-70 تومان) مابين مدلهايي که سايت ديجي کالا براي فروش ارائه ميکنه که بدون گارانتي هست و قيمتهايي که در بازار هست و نمايندگيها با گارانتي اونو عرضه ميکنن ، آيا به نظر شما اين اختلاف قيمت در يه دوربيني مانند HX1 يا FZ35 ارزش هزينه کردن رو داره ؟؟؟؟
با سلام دو تا سوال برام پیش اومده اگر ممکنه جواب بدید.
در دوربین های دیجیتال با کم کردن سایز عکس (مگاپیکسل) از طریق دوربین نویز عکسها کم میشه؟ یعنی با یک دوربین 12 مگاپیکسلی عکس 10-9 م.پ بگیریم.
یک سوال دیگه: یک بار شنیدم یه نفر می گفت با FZ35 در حالیکه داری فیلمبرداری میکنی اگر از اون صحنه خیلی خوشت اومد میتونی در همون لحظه ی فیلم برداری عکس بگیری!! و بعد فیلم برداری رو هم بدون وقفه ادامه بدی. کسی از دوستان این مطلب رو تایید می کنه؟ اگر بشه قابلیت خیلی جالبیه.
با سپاس
Last edited by hamy_jengir; 19-04-2010 at 17:19.
در مورد نویز هم بهتره با MP بالا عکس یگیری و بعد هر جاییشو خواستی کراپ کتی
در مورد FZ35 همچین چیزی نشنیدم و ندیدم ... اگه بشه خیلی خوبه ... ولی برعکسش میشه![]()
ولی اگر با MP پایینتر جبران نویز عکس بشه خوبه چون 3-2 MP کمتر برای بعضی عکسها تاثیر چندانی نداره
اگه منظورتون اینه که نمیشه
چون چگالی پیکسل ها توی سنسور عوض نمیشه![]()
نسبت به دوربین های هم رده اش کیفیت عکس بسیار خوبی داره.
خب همین مساله رو چرا بعد از پاسخ من نگفتی، دوست من؟ .. مثلاً خیلی ساده می گفتید " نه -- اینا بزرگن؛ دیگه چی هست؟" ... درسته؟ -- تجربه نشون داده که تکرار به هیچ وجه کارآیی مناسبی برای شما یا ما نداره: بخصوص از این جهت که اغلب در بخش های مشاوره خرید، افرادی که پاسخ میدن، در بازه های زمانی کوتاه مدت و میان مدت یه عده ثابت و معدود هستند... اونچه به جواب می رسونه، ادامه بحثه، نه اینکه مجددا از صفر شروع بشه.
//
بهرحال من همچنان s90 رو توصیه می کنم که مثلاً در مقایسه با مدلی که دوستمون معرفی کرد (wx1) هم سنسور بزرگتری داره و هم لنز سریعتر (بسیار موثر)، و هم کیفیت عکسش قدری بهتره ... همه اینا در حالیه که از نظر ابعاد از هر جهت فقط یک سانت بزرگتر از wx1 هستش .. و توصیه میشه که اون کیفیت بالاتر رو فدای سایز اندکی کوچکتر نکنیم .. باز البته تصمیم با شماست.
اینو فقط خودت می تونی جواب بدی، یعنی اینکه بیارزه یا نه بسته به شما داره... اگه اصولاً چیز نگه دار هستی و ریسک اش رو می پذیری، بدون گارانتی بگیر... تجربه های قبلی ات با قطعات الکترونیکی و خانگی میتونه در روشن شدن پاسخ بهت کمک کنه ...
سلام
شاید در اون زمینه حق با شما باشه
در کل ممنون از کمکت و راستی این s90 توی شب و نور کم هم خوب عمل میکنه ؟ چون این فاکتور واسم خیلی مهمه
بازم ممنون
Sony Cybershot DSC-W270 و Sony Cybershot DSC-W290 فیلمبرداری hd دارند و Sony Cybershot DSC-W230 نداره فرق Sony Cybershot DSC-W270 با Sony Cybershot DSC-W290 در اندازه lcd هست 2.7 به 3.0 اینچ
اصلاً تاکید دوربین S90 روی نور کم هستش یه جورایی...
اولاً بخاطر سنسور بزرگترش نسبت به اکثر دوربین های هم رده .. دوم بخاطر لنز سریعترش نسبت به اکثر دوربین های هم رده .. سوم بخاطر دامنه iso اش که وسیع تر از اغلب دوربین های هم رده اس ... (و ضمناً گفته میشه که پردازنده DIGIC 4 توی دوربین هم تصحیحات نهایی خوبی موقع ضبط فایل انجام میده)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)