خدا كنه بازي امروز به دور از پس لرزه هاي رفتن حاجي و بدون حاشيه برگزار بشه ، همراه با برد استقلال
....آمين
خدا كنه بازي امروز به دور از پس لرزه هاي رفتن حاجي و بدون حاشيه برگزار بشه ، همراه با برد استقلال
....آمين
انشاا.. که اینجوری میشه..
آمین..
دیگه بالاخره باید نوبت برد ما هم برسه دیگه..
بابا ما كه ديگه انقدر گريه كرديم اشكمون نمياد ديگه :دي
فقط خدا كنه عليزاده تو بازي نباشه كه من باز اعصابم ك... ميشه
خسرو دانشجو :تا شنبه مدیر عامل استقلال معرفی می شود.
خسرو دانشجو، امروز در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر، با اشاره به جلسه هیئت مدیره این باشگاه كه در روز های آینده برگزار می شود، گفت: حداكثر تا دو روز آینده، مدیر عامل استقلال تهران معرفی می شود.
سخنگوی هیئت مدیره استقلال افزود: از بازگشت فتح الله زاده به استقلال، بی اطلاع هستم و تا شنبه مدیر عامل استقلال معرفی می شود.
==================
نشست هياتمديره جديد باشگاه استقلال تهران فردا (جمعه) تشكيل ميشود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نخستين نشست اعضاي هياتمديره باشگاه استقلال تهران پس از بركناري "علي فتحاللهزاده"مديرعامل و "منصور پورحيدري" عضو هياتمديره و انتخاب واعظ آشتياني و انصاري به عنوان اعضاي جديد هيات مديره باشگاه استقلال روز جمعه برگزار ميشود.
بر اساس اين گزارش، به احتمال زياد اين نشست در دفتر "دانشجو" سخنگوي هياتمديره برگزار و انتخاب مديرعامل جديد باشگاه و جانشين "علي فتحاللهزاده" به عنوان مهمترين موضوع در دستور كار اعضا هيات مديره قرار خواهد گرفت.
سیاوش رو که نداریم. امیدوارم کنار مجیدی از عباس فرد استفاده کنه.. تو بازیه قبل که بازی خوبی از خودش نشون داد. بهش فرصت داده بشه، میتونه جواب اعتماد بهش رو بده..
آینده نگری و کاراصولی دررده های پایه کردن درایران یعنی حماقت محضاگرخواستید میتونم با دلیل بهتون اثبات کنم
![]()
من با نظرت موافق نیستم اونی..
مگه تو والیبال، از پایه شروه نکردیم ؟ تیم بزرگسالانمون هم خیلی پیشرفت کرد. بسکتبال هم همینطور. تیم بسکتبالمون که قبلاً کسی ازش اسم نمیبرد به المپیک راه پیدا کرد.
ما تو فوتبال نتیجه نمیگیریم، واسه اینه که درست از پایه برنامه ریزی نمی کنیم. همین قدر هم که جلو هستیم، واسه داشنت استعداد غریزیه ایرانیمونه. مدیرای ما واسه زمان خودشون برنامه میریزن، واسه همینه که نتیجه نمیگیرن..
پنجشنبه 87/6/28
استقلال تهران - استقلال اهواز، ساعت 21:30 ، ورزشگاه ورزشگاه آزادي تهران
تا الآن 21 نفر بازی [استقلال تهران - استقلال اهواز] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 5479 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 5366 مراجعه کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 2 ساعت و 30 دقیقه دیگه فرصت دارید..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
استقلال 1- استقلال اهواز 0.
بله من موافقم من هم اگه مدیرعامل استقلال بودم با وضعی که فوتبال داره هیچوقت دست به ریسک نمیزدم و نمیرفتم برای 10 سال دیگه برنامه ریزی کنم چون تو فوتبال ایران مدیرعامل خیلی هنر کنه 2 سال بتونه بمونه!
تیمی که میاد به فکر جوانگرایی واینده می افته یعنی باید بیخیال حداقل 3 فصل لیگ بشه!
اگه می بینید یک تیم مثل فجر سپاسی هر فصل باز بازیکنان امیدش استفاده میکنه علتش اینه که کسی ازش انتظار قهرمانی نداره برای اونها موندن در لیگ کافی هست اما یک تیم مثل استقلال کافی جوان گرایی کنی و در لیگ پائین تر از رده 5 بشی رسانه، روزنامه و حتی طرفداران مدیر عامل را دار می زنند!
توجه کردن به پایه هم نیاز به پول داره مفتی که نمیشه ، به استقلال هر فصل 5 میلیارد بودجه میدند که از این 5 میلیارد 5/4 میلیاردش خرج بازیکنان و مربی میشه و 500 میلیون هم میره برای جریمه و هزینه های جاری و تازه بدهی ها گذشته!
با این پولها که نمیشه به فکر پایه ها بود یک تیم مثل فنر باغچه ترکیه خوندم در حدود 90 میلیون دلار می خواد هزینه کنه تا در سراسر کشور ترکیه مراکز کشف استعداد راه بندازه! حالا این را با وضع تیم خودمون مقایسه کنید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)