نه جاوید جان نگران نباش ، روی حجم کم این امکان هست نه روی حجم بالا ، توی همین بلاد کفرش هم بخوای یک بازی 30 گیگی رو دانلود کنی به چیز خوردن میوفتی![]()
نه جاوید جان نگران نباش ، روی حجم کم این امکان هست نه روی حجم بالا ، توی همین بلاد کفرش هم بخوای یک بازی 30 گیگی رو دانلود کنی به چیز خوردن میوفتی![]()
فكر نميكنم كنسول نسل بعد اينطور باشه!!!اولا گرافيك اون نسل مطمئنا خيلي بالاتر از الانه---ثانيا گرافيك كه بالا بره حجم هم بالا ميره----و ممكنه بازيهاي نسل بعد تا 200 گيگ هم باشن!!!البته اين نظر منه----
Last edited by BATMAN-LOVE; 15-12-2010 at 01:07.
منم يه چيزي بپرونم وسط بحثتون بي ربط البته
من ديشب تونستم X1 رو با سختيه بسيار بدست بيارمو چون GT 5 بازي انحصاريه PS3 هامون هس
گفتم يه عكسشو بزارم اينجا ( با اجازه )
سريعترين ماشين روي كره زمين
![]()
اين GT هم مخصوص Alipsp
]محتوای مخفی: سايز اصلي :
دوستان این کپی خور شدن PS3 یعنی چی ؟؟؟
یعنی مثل XBOX شده ؟ یعنی میتونی بری سر کوچه مثل XBOX یه بازی براش بخری با قیمت 3 هزار تومن و بدون دردسر بازی کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اینجوریه که فوق العده شده !!!!!!!!!!!!![]()
یه چیزی فراتر از اون ، یعنی حتی برای اجرای بازی ها مثل 360 لازم نیست حتما دیسک بازی توش باشه![]()
میلاد جان اینقدر مردم رو امیدوار نکن حالا یکی رو حرف شما می ره می خره بعد می بینه مثلا نمی تونه این RDR جدیده و باقیه بازی جدیدا رو بازی کنه ، فحش ایناش می مونه برای ما ، بگید -- شده ولی کامل نیست ! با بازی های جدید فعلا مشکل داره در آینده باید دید چی می شه !
دوستان آفر های جدید PSN رو دیدید ؟!؟ جالب بود !
ببین سعی نکن منو اغوا کنی !!!!!!!!!!!من نهایاتا هفته اول اسفند به امید خدا یه کنسول میخوام بخرم .
حالا راست و حسینی واقعا با هکش مشکلاتش حل شده ؟؟؟؟؟؟؟؟ قیمت بازیهاش ارزون شده ؟؟؟ تو اجرای بازیها مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟؟؟؟ قیمت -- شده ps3 این اسلیمها که جدیدا اومده چنده الان ؟؟؟؟؟ تا اون موقع تغییری میکنه ؟؟؟؟؟
ما که موندیم کدوم کنسول![]()
ولي خوب شد من رد دد رو دارم!!!
والا کنسول قبل از اینکه -- بشه هیچ مشکلی نداشت ، با -- شدن مشکل دار می شه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز کنسول بوسیله یک یو اس بی و یک برنامه که رو کنسول نصب می کنید امکان اجرای بازی های کپی رو پیدا می کنه ! ولی فعلا همه بازی ها رو نمی تونه اجرا کنه ، الان بازی های جدیدی همچون گراند توریسما پنج یا بازی های مولتی (مشترک با ایکس باکس) جدید که اومده رو نمی تونه اجرا کنه و تا قبلش تقریبا همه رو اجرا می کنه .... شما اسفند خواستی بخری دوباره یه سر بیا بپرس ! شاید تا اون موقع تونسته باشه اینا رو اجرا کنه ! قیمتم همون موقع بپرسی بهتره ! قیمت کنسول تو ایران مثل طلا و جواهر روزانس !
البته از میلاد جان پرسیده بودید ببخشید من با دمپایی پاره اومدم جواب دادم![]()
آره هيچ مشكلي نداشت---خيليها منتظر ه---ك شدنش بودن!!!ولي من هيچ وقت دوست نداشتم اينطور بشه!!!
مطمئن بودم خيلي مشكلات اضافه ميشه!!!
تا قبل ه--ك شدن خيلي راحت و بدون شك و ترديد همه كنسولنشونرو به روز آپديت ميكردن----هر بازيه اورجينال هم تو بازار موجود بود---وقتي هم يه بازي جديد ميومد درسته كه گرون بود---اما يه مدتي كه ميگذشت قيمت كلي پايين ميومد و ميشد راحت خريدش!!!
خلاصه به نظر من خيلي اشتباه بود ه--ك شدنه ps3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)