ببخشید من در مورد psp اطلاعات زیادی ندارم میخواستم ببینم بازیهای psp از کامپیوتر ریخت یا نه از دیسکش داخل psp میریزیم یعنی بدون کامپیوتر
ببخشید من در مورد psp اطلاعات زیادی ندارم میخواستم ببینم بازیهای psp از کامپیوتر ریخت یا نه از دیسکش داخل psp میریزیم یعنی بدون کامپیوتر
Last edited by tophigh; 09-08-2008 at 16:24.
سلام
بازيهاي psp رو بايد رو رمش بريزي ولي ميشه از طريق umd هم همون ديسکهاي مخصوصش هست بازي کني
که توصيه نميشه چون گرون هستن
موفق باشي
2تاسوال دارم
1-يه برنامه popstation بذارين که کار باهاش راحت باشه
2-چه طوري ميشه بازيهاي ps1 رو با گيم شارک روي psp اجرا کرد؟!
شما اگه روی بدنه خود مموری نوشته باشه مجیک گیت و مموری شما مجیک گیت را ساپورت نکنه 100 درصد فک هست.چون اگه اصل بوداز مجیک گیت ساپورت میکرد.
از این جا به نتیجه میرسیم که چون فک هست برای جلب مشتری و فروش روی مموری کلمه مجیک گیت را مینویسه تا فروش بره.در اصل میخواهد با این کار مثل مموی ها اصل جلوه کنه.اگه تا حالا باهاش موردی نداشتید شانستون گفته که یک مموری فک درجه 1 خریدید.
Last edited by choory; 09-08-2008 at 18:04.
سلام خسته نباشيد ازدوستاني كه به من كمك كردند تشكر ميكنم من ديروز يك psp slim خريدم مشكي بد نيست لطفا از دوستاني كه اطلاع دارن چند تابازي باحال برام معرفي كنند بعد چندتا هم براي دانلود بگن كم حجم ولي باحال مرسي از همه و مخصوصا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان خسته نباشید راستش من یه psp اسلیم دست دو گیر آوردم که طرف میگه با بندو کیفو آپدیت 4.1 و به همراه یک مموری 4 ویک 2 190 اول بگید قیمتش خوبه دوم اینکه بگید موقع خرید به چه چیزاش توجه کنم چون من تا حالا با psp کار نکردم آماتورم تو این زمینه - واینکه فکر میکنید مثلا تا اواسط پاییز قیمت psp اسلیم نو چقدر میشه دیروز از مالکی تو توپ خونه 205 قیمت کردم
خب کاری نداره از یه فیل تر شکن مثل myspaceunblocking.com استفاده کن!!
خیر !! نمیخوام از سایت استفاده کنم !! باید حتما راه دیگه ای هم باشه !!! مثلا یه کاری که اکسس پوینت خودش بتونه از برنامه ای در کامیوتر استفاده ...
باید اون کامپیوتری که خدمات میده ----- شکن داشته باشه که وقتی شما استفاده میکنی مشکلی نداشته باشی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)