تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 540 از 616 اولاول ... 40440490530536537538539540541542543544550590 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,391 به 5,400 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام خسته نباشيد من 4 ترم را در دانشگاه آزاد گذرانده ام و رشته ام زيست شناسي كارشناسي پيوسته مي باشد.قصد كنكور دادن مجدد براي دندانپزشكي را دارم.

ميدانم كه اگر اصراف دهم يك سال وقت دارم اما:

ميخواستم انصراف بدم ولي گفتم شايد تكميل ظرفيت نيمه ي دوم قبول بشم و ديگه نتونم صبر كنم ، خواستم بهمن امسال انصراف بدم ولي تو بعضي از سايت ها ديدم نوشته از زمان شروع به تحصيل در دانشگاه اوليه تا زمان تحصيل در دانشگاه ثانوبه نبايد بيش از 4 ترم گذشته باشد؟
    آيا اين صحت دارد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان متولد آبان 73 که هم اکنون مشغول تحصیل در مقطع پیش دانشگاهی هست اگر امسال کنکور قبول نشه چه زمانی مشمول به خدمت میشه و اگر 1 درس رو نگه داره و شهریور پاس کنه اونموقع شرایط به چه صورت خواهد بود؟
    ممنون

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یکی از دوستان من که متولد مرداد 74 هست، درپی شنیدن یه سری شایعات درباره وضعیت سربازی، به پلیس +10 مراجعه کرده بود که به‎اش گفته‎ان اگه خرداد امسال فارغ‎التحصیل شدی دو راه داری! یا کنکور قبول میشی و میری دانشگاه یا شش ماه فرصت داری که بری سربازی!! ولی اگه شهریور فارغ‎التحصیل بشی یک سال برای رفتن به سربازی وقت داری! خب با این حساب که عملا همه‎ی فارغ‎التحصیلای خرداد امسال که اکثرشون متولد مرداد 74 به قبل هستن، اگه نتونن برن دانشگاه باید برن سربازی! پس چجوری بوده که سال‎های قبل می‎تونستن یه سال پشت کنکور بمونن؟!
    فقط دوستان سریع جواب بدین، چون تعداد زیادی قصد دارن خودشون رو تو امتحان‎های آتی بندازن که خودش یه مشکل بالقوه‎ی دیگه هست!

با تشکر.
    اون کسی که تو نظام وظیفه بوده بهش این حرف رو زده لابد آبدارچی یا حسابدار و ... بوده.
    من پارسال همین موقع ها بود که از نظام وظیفه ناجا ( نه پلیس +10 ) گفتن که متوسطه رو تموم کردی یه سال وقت داری تموم شد رفت.

4. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

من پارسال همین موقع ها بود که از نظام وظیفه ناجا ( نه پلیس +10 ) گفتن که متوسطه رو تموم کردی یه سال وقت داری تموم شد رفت.
    این یک سال وقت دقیقا از کی شروع میشه و تا کی ادامه داره؟ آخه مثلا از خرداد امسال شروع بشه، قبل از شهریور سال دیگه که نتایج اعلام خواهد شد که وقت تموم میشه!

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

این یک سال وقت دقیقا از کی شروع میشه و تا کی ادامه داره؟ آخه مثلا از خرداد امسال شروع بشه، قبل از شهریور سال دیگه که نتایج اعلام خواهد شد که وقت تموم میشه!
    این یک سال رو باید از مدرسه بپرسین که برای روزانه چقدر هست ولی برای شبانه مشخصه که اگه ترم اول تموم کنین درس رو میشه ابتدای بهمن. و اگر خرداد تموم کنین میشه انتهای خرداد و اگر هم شهریور میشه اول مهر.
    برای روزانه ها بعضی مدارس توی برگه ای که برای پلیس +10 هست مینویسن شهریور بعضی هم مینویسن خرداد.

کلا اگه کسی الان خرداد امتحانات پیش رو تموم کنه و سال بعد اردیبهشت دفترچه پست کنه و تاریخ درخواستی خودش رو برای بهمن یا ادیبهشت سال بعد بندازه ممکن نیست قبل از اعلام نتایج سال بعد اعزام بشه. چون در این گونه موارد کارشناسای سازمان نظام وظیفه خودشون متوجه میشن که تابلوئه که طرف منتظر نتایج دانشگاه هست و اگه قبل از شهریور اعزامش کنن بعد از شهریور نتایج میاد و طرف ترخیص از خدمت میشه؛ برای همین هست که معمولا با تاریخ اعزام موافقت میکنن.
    همین چند روز پیش هم اخبار TV میگفت که سازمان نظام وظیفه از این به بعد با کلیه تاریخ های اعزام موافقت خواهد کرد

7. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان متولد آبان 73 که هم اکنون مشغول تحصیل در مقطع پیش دانشگاهی هست اگر امسال کنکور قبول نشه چه زمانی مشمول به خدمت میشه و اگر 1 درس رو نگه داره و شهریور پاس کنه اونموقع شرایط به چه صورت خواهد بود؟
    ممنون
    اگر این کار رو بکنه تا شهریور سال بعد فرصت داره که دفترچه رو ارسال کنه

9. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

یعنی اگه کسی که خرداد سال دیگه مهلت یک ساله‎اش تموم میشه، دفترچه‎ی اعزام به خدمت رو اردیبهشت همون سال بفرسته و تاریخ درخواستی اش برا اعزام رو بهمن همون سال درج کنه، تو فاصله‎ی تیر تا بهمن غیبت نمی‎خوره و اگه حتی اعزام هم بشه ، در صورت قبولی می‎تونه ترخیص بشه و بدون هیچ مشکلی ادامه تحصیل بده؟ این برداشت من بود.
    دو تا سوال دیگه: 18 سال تمام یعنی ورود به هجده سالگی یا اتمام هجده سالگی و ورود به نوزده سالگی؟!
    و تکلیف کسانی که پس از فراغت از تحصیل، وارد هجده سالگی میشن چیه؟
    Last edited by Haj_Amoo; 19-05-2013 at 16:37.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یعنی اگه کسی که خرداد سال دیگه مهلت یک ساله‎اش تموم میشه، دفترچه‎ی اعزام به خدمت رو اردیبهشت همون سال بفرسته و تاریخ درخواستی اش برا اعزام رو بهمن همون سال درج کنه، تو فاصله‎ی تیر تا بهمن غیبت نمی‎خوره و اگه حتی اعزام هم بشه ، در صورت قبولی می‎تونه ترخیص بشه و بدون هیچ مشکلی ادامه تحصیل بده؟ این برداشت من بود.
    دو تا سوال دیگه: 18 سال تمام یعنی ورود به هجده سالگی یا اتمام هجده سالگی و ورود به نوزده سالگی؟!
    و تکلیف کسانی که پس از فراغت از تحصیل، وارد هجده سالگی میشن چیه؟
    بله برداشت شما صحیح بود. کلا هم هرکسی که وارد سربازی شده باشه در صورت قبولی در دانشگاه میتونه درخواست ترخیص کنه ولی اگه با غیبت وارد سربازی شده باشه خیلی بعیده که با درخواستش موافقت بشه.
    هیجده سال تمام یعنی وقتی که هیجده سال تمام از عمرت میگذره و در آستانه 19 سالگی هستی.
    هر کسی در هر سنی که فارغ التحصیل میشه یک سال وقت داره.

12. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hayejan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام، من یخورده گیج شدم آخه هر کی یه جوابی میده.متولد بهمن 73 هستم،اگه امسال دانشگاه رشته مورد نظرمو قبول نشم بعد بخوام سال بعد کنکور بدم وضعیت سربازیم چطور میشه ؟ قبول شدن خرداد با قبولی شهریور چه فرقی می کنه ؟یعنی اگه خرداد قبول شم بعد تا اعلام نتایج سال بعد کنکور و انتخاب رشته لازم نیس برم سربازی ؟ یکی از دوستام میگفت اگه می خوای دوباره کنکور بدی یکی از درسارو بیفت تا شهریور قبول شی،بعد وضعیت متولدین نیمه اول 74 با نیمه دوم 73 واسه اعزام به سربازی فرق می کنه ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام، من یخورده گیج شدم آخه هر کی یه جوابی میده.متولد بهمن 73 هستم،اگه امسال دانشگاه رشته مورد نظرمو قبول نشم بعد بخوام سال بعد کنکور بدم وضعیت سربازیم چطور میشه ؟ قبول شدن خرداد با قبولی شهریور چه فرقی می کنه ؟یعنی اگه خرداد قبول شم بعد تا اعلام نتایج سال بعد کنکور و انتخاب رشته لازم نیس برم سربازی ؟ یکی از دوستام میگفت اگه می خوای دوباره کنکور بدی یکی از درسارو بیفت تا شهریور قبول شی،بعد وضعیت متولدین نیمه اول 74 با نیمه دوم 73 واسه اعزام به سربازی فرق می کنه ؟
    هرکسی در هر سنی باشه یک سال بعد از فراغت از تحصیل وقت داره دفترچه رو ارسال کنه.
    شما طوری برنامه ریز کن که این یک سالت برات کافی باشه که سال بعد رشته مورد نظرت رو قبول بشی.

15. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •