سلام خدمت همه 5500 دارا! من مموریم رو فرمت کردم حالا همه پوشه ها پاک شدن.برنامه بریزم روش خودش پوشه میسازه؟
سلام خدمت همه 5500 دارا! من مموریم رو فرمت کردم حالا همه پوشه ها پاک شدن.برنامه بریزم روش خودش پوشه میسازه؟
بچه ها برنامه جستجو گر وب رو از کجا گیر بیارم؟
بله مهندس.
فقط باید دقت کنی که مسیج ها روی مموری کارت ذخیره بشن.
از این آدرس:
MENU > MESSAGING > OPTION > OTHER
Opera خیلی عالی هست.
البته هنوز کرک نشده 30 روز بیشتر کار نمی کنه.
آدرس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها باید ببخشید که من پست های طولانی میدم ولی میخوام که تایپیک شلوغ نشه ( شرمنده اخلاق ورزشی همه ) یه چند سوال دارم1-من رم گوشیم رو فرمت کردم حالا اون قسمتی که اس ام اس ها رو میخونه هم ریخته به هم باید چه کار کنم ؟2-اگه قاب فابریک گوشیم رو با یه قاب دیگه عوض کنم ( منظورم از این قاب های 7-8 هزار تومنی هست نه از اون 50 هزار تومنی ها ) خاصیت ضد ضربه بودن و ضد اب و گرد غبار بودنش از بین نمیره؟3- نور صفحه نمایش این گوشی چرا اینجوریه ؟ یعنی با اینکه نور صفحه نمایش گوشی رو تا اخر زیاد میکنم باز هم صفحه نمایش خیلی روشن نیست (در مقایسه با بعضی گوشی های دیگه )4- اقا اینappclosed ما رو کچل کرد معنی این پیغام یعنی چی ؟ در حین انجام بعضی از برنامه ها این پیغام رو میده
5- چطور میشهsms های روی گوشی رو توی رم کپی کنم ؟
6-چراsms ها به ترتیب ذخیره نمیشن منظورم اینه که چرا جدیدترین اس ام اس ، اولین اس ام اس نیست ( منظورم در لیست inbox )
بچه ها باید ببخشید که من پست های طولانی میدم ولی میخوام که تایپیک شلوغ نشه ( شرمنده اخلاق ورزشی همه ) یه چند سوال دارم4- اقا اینappclosed ما رو کچل کرد معنی این پیغام یعنی چی ؟ در حین انجام بعضی از برنامه ها این پیغام رو میده
شما شونصد تا پست بده موردی نداره کلنگ جان که دیگه نیست گیر بده
1-من رم گوشیم رو فرمت کردم حالا اون قسمتی که اس ام اس ها رو میخونه هم ریخته به هم باید چه کار کنم ؟
بله شما باید برنامه های زیر را دانلود کنی نصب کنی
English(UK)
http://www.4shared.com/file/32588609/90b2a234/UK-English.html
Ellen English (UK)
http://www.4shared.com/file/32588608/e7b592a2/Ellen-UK-English.html
Martin English (UK)
http://www.4shared.com/file/32588606/dbfa5/Martin-UK-English.html
از بین برنامه های دومی و سومی کافیه یکیشو دانلود کنی
دومی صدای یک خاونمه
سومی صدای آقا
اگه هم دوست داری هر دوتا شو دانلود کن
بعد به آدرس زیر برو
MENU > TOOLS > SPEECH
و تنظیمات لازم بشو انجام بده.
2-اگه قاب فابریک گوشیم رو با یه قاب دیگه عوض کنم ( منظورم از این قاب های 7-8 هزار تومنی هست نه از اون 50 هزار تومنی ها ) خاصیت ضد ضربه بودن و ضد اب و گرد غبار بودنش از بین نمیره؟
امتحان نکردم تا حالا
ولی یکی از بچه ها انداخته بود می گفت بدکی نیست فقط بعد از چند وقت رنگ صفحه کلید رفت.
یه مقدار هم قسمت زیرش که کاور اتصالات کابل هست لق میزده.
کاور اصلش هم یه 20 -30 هزار تومنه نه 50 تومن
3- نور صفحه نمایش این گوشی چرا اینجوریه ؟ یعنی با اینکه نور صفحه نمایش گوشی رو تا اخر زیاد میکنم باز هم صفحه نمایش خیلی روشن نیست (در مقایسه با بعضی گوشی های دیگه )
برای من که مناسبه
حتما تم گوشی تیره رنگه
یه تم گذاشتم چند صفحه ی پیش دانلود کن ببین خوب میشه
ماله منم اولا این ارورو میداد
ولی بعدا خوب شد
وقتی گوشی رو آپگرید کردم به 4.60 که دیگه از ارور ها خبری نشد
5- چطور میشهsms های روی گوشی رو توی رم کپی کنم ؟
اس ام اس هایی که الان روی فون مموریه رو دیگه نمیشه کاریشون کرد.
از این به بعدشو باید به آدرس زیر بری
MENU>MESSAGING>OPTION>OTHER>MEMORY IN USE
6-چراsms ها به ترتیب ذخیره نمیشن منظورم اینه که چرا جدیدترین اس ام اس ، اولین اس ام اس نیست ( منظورم در لیست inbox )
حتما قبلا تاریخ گوشیت جلو بوده یه تعداد اس ام اس اومده در صدر جدول
بعد که تاریخ گوشیتو درست کردی اس ام اس ها مییاد زیر اس ام اس های بالایی.
اس ام اس ها بالایی رو یا پاک کن
یا بفرست تو یک پوشه تا درست بشه
موفق باشی
دوستان من وقتی که با گوشیم زیاد کار میکنم یا چند برنامه رو با هم دیگه اجرا میکنم گوشیم خود به خود خاموش و روشن میشه واسه همین هم یه مقدار نگران شدم کسی تا به حال گوشیش اینجوری شده ؟ در ضمن از بیلچه جان و بقیه دوستان هم به خاطر جواب های خوبشون ممنونم
آره عزیز دل برادر این اتفاق که طبیعیه و حداقل برای من یکی هم اتفاق افتاده.وقتی که حافظه دستگاه پر میشه و پردازشگرشم دیگه نمیتونه اطلاعات رو پردازش کنه یکی یکی برنامه های غیر اصلی رو میبنده فایلای سیستمیو آخر از همه (مثلا تو برنامه advanced call manager میتونی تعیین کنی برنامه جزو برنامه های سیستمی باشه یا نه که با پر شدن حافظه بسته نشه) ولی یه زمانی هم میشه که شما دهن گوشیو سرویس میکنی و کلی برنامه اجرا میکنی (آخه کامپیوتر نیستش که) اونوقته که قاط میزنه و همه رو یه هو با هم می بنده (در واقع اون خاموش روشن شدن نیست ریست شدنه و خالی کردن حافظه)
اگر اشتباه میگم دوستان اصلاح کنند.
یا علی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)