بچه ها سلام
من میخوام ان73 گوشیم رو فلش کنم یکی آموزش فلشش رو بده
بچه ها سلام
من میخوام ان73 گوشیم رو فلش کنم یکی آموزش فلشش رو بده
چرا تو سایت gsmarina از n73 me صحبتی نکرده ؟
خوب بالا خره نميخواي از گارانتيش استفاده كني ؟!!!
خوشم مياد كه مثل خودمي![]()
gsmarina رو نميدونم ولي تو سايت نوكيا زده كه من به دلايلي ازش نميگيرم
برا همين رفتم موزيك اديشن رو خريدم![]()
واسه اینکه از لحاظ سخت افزاری با n73 معمولی فرقی نداره... فقط فریمورش فرق میکنه ... اگه کوچکترین فرقی داشتن. حتما تو gsmarena بود
Last edited by M.etallic.A; 11-04-2007 at 23:35.
خدا نياره اون روز رو كه متوسل بشم به گارانتي چون گوشي به گارانتي رفت واويلا بايد فروختش.... (نظر شخصي ) قطعه ي الكتريكي سخته كه تعمير بشه و بعدش خوب كار كنه اون كيفيت اول كمپاني رو نداره
بله دوست عزيز اگه خداي ناكرده گوشي ايراد كرد مي ديم گارانتي ولي بعدش اگه تعمير شد ميفروشمش
سلام
من الان مدت 1 ماه N73 معمولیم قاطی کرده
یک مدت صدا رو نمیتونستن کم و زیاد کنم از خارج از گوشی
ولی اون مشکل حل شد خود به خود
جدیدا به جای اینکه موقع زنگ خوردن زنگ انتخابیم رو پخش کنه زنگ خود گوشی نوکیا رو پخش میکنه .
بعد چند باز زنگ خوردن دوبازه اهنگ انتخابیم پخش میشه
به نظرتون ویروس افتاده یا به کل قاط زده ؟
اي واي منم همين مشكل زنگو داشتم فقط 1 بار ولي خودش درست شد.
دوستان كمك كنند؟
فري جون متاهل شدي تحويل نمي گيري كمك كن ديگه؟
Last edited by fifiis; 12-04-2007 at 00:41.
دوستاني كه بين اين 2 مدل مندن گوش بدن:
من خودم معمولي دارم و دوستم موزيك اديشن
مدل موزيك اديشن 1- مموري 2 گيگ داره 2- رنگش مشكيه 3- تم هاش با معمولي فرق مي كنه
4- تريبل صدا در موزيك اديشن بيشتره 5- 2 يا 3 تا هم نرم افزار بيشتر داره
اما من شاسي هاي موزيك اديشن رو نپسنديدم چون يه جوريه و آدم فكر ميكنه از جنس مرغوبي استفاده نشده البته نسبت به معموليش ميگما. من شخصا معمولي شو با رنك نقره اي ، بادمجاني به همراه تم آبي نوكيا بيشتر دوست دارم
با اين اختلاف چند ده هزار توماني بين اين دو مدل به نظر من اگر كسي معمولي بخره با مموري 2 گيگ و بعدشم با آخرين ورژن آپ ديت كنه هم پول كمتري داده هم اينكه چيزه زيادي از دست نداده
آگر هم مشكي رنگه عشقه و پول چرك كفه دست پس 1 موزيك اديشن بخرو شر و بكن.
راستي با گارانتي هم مخالفم وقتي همه كد ها با هم مي خونه هيچ مشكلي وجود نداره.
ممنونم كه حوصله كرديد و تكسمو خونديد.
![]()
دوستاني كه بين اين 2 مدل موندن گوش بدن:
من خودم معمولي دارم و دوستم موزيك اديشن
مدل موزيك اديشن 1- مموري 2 گيگ داره 2- رنگش مشكيه 3- تم هاش با معمولي فرق مي كنه
4- تريبل صدا در موزيك اديشن بيشتره 5- 2 يا 3 تا هم نرم افزار بيشتر داره
اما من شاسي هاي موزيك اديشن رو نپسنديدم چون يه جوريه و آدم فكر ميكنه از جنس مرغوبي استفاده نشده البته نسبت به معموليش ميگما. من شخصا معمولي شو با رنك نقره اي ، بادمجاني به همراه تم آبي نوكيا بيشتر دوست دارم
با اين اختلاف چند ده هزار توماني بين اين دو مدل به نظر من اگر كسي معمولي بخره با مموري 2 گيگ و بعدشم با آخرين ورژن آپ ديت كنه هم پول كمتري داده هم اينكه چيزه زيادي از دست نداده تازه يك كليد چهار جهتي براي برنامه هاتونم داريد كه موزيك اديشن نداره.
آگر هم مشكي رنگه عشقه و پول چرك كفه دست ، پس 1 موزيك اديشن بخرو ، شر و بكن.
راستي با گارانتي هم مخالفم چون وقتي همه كد ها با هم مي خونه هيچ مشكلي وجود نداره گارانتي ماله گوشيه lg ، نه براي گوشيي كه به غول نوكيا معروفه.
ممنونم كه حوصله كرديد و تكسمو خونديد.
![]()
Last edited by fifiis; 12-04-2007 at 01:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)