والا من خودم نوكيا دارم ان70 و ان73 با هيچكدومشون حال نكردم خيلي سستن كفر آدمو در ميارن. ان73 در برابر كا800 حربه اي جز سيمبيان نداره
گمون كنم شما نوكيايي هستي آمدي تو كلوپ داري موش مي دوووني؟؟؟!!!!
والا من خودم نوكيا دارم ان70 و ان73 با هيچكدومشون حال نكردم خيلي سستن كفر آدمو در ميارن. ان73 در برابر كا800 حربه اي جز سيمبيان نداره
گمون كنم شما نوكيايي هستي آمدي تو كلوپ داري موش مي دوووني؟؟؟!!!!
يك سؤال داشتم. اولا اينكه كا800 فقط ساخت چينه؟؟؟/ ثانيا هندزفري كا800 شبيه دبيلو800 هستش يا نه از اونايي هستش كه اسفنجيه و داخل مجراي گوش وارد نمي شن؟؟؟؟؟
چقده باحال جواب مي دي و چقده مطالبت كاملا تاييد مي شه اي ول![]()
![]()
والا به جان خودت يه خانواده مي شناسم چند نفره فقط اهل سامسونگ هستن از كويچ ك گرفته تابزرگ از ارزون ترينش تا گروناش كه اسمشو بالا بردي آنتن دهي هيچ كدوم به نوكياو سوني اريكسون نمي رسه والا دارم راس مي گم تجربتا عرض مي كنم ما كه هم نوكيا داريم هم سوني اريكسون جايي كه صحبت كرديم اونا آنتن ندادن ول ان620 بدك نيست خوبه
كسي به خاطر دوربين نمي ره گوشي بگيره شايدم به خاطر دوربينش باشه ولي خوب دوست عزيز خود گوشي هم ملاكه در كنار دوربين. ان73 كه داريم والا خيلي خيلي كنده فقط افتخارش كه چسبونده رو پيشونيش سيمبيانشه همين
اينو كه واقعا راس مي گي يه ان73 موزيك خريده ديگه خد ارو بنده نيست از اون خرپولام هستش چون نوشته بود كه ازدستم جوري افتاد گوشيم كه خواستم برم يكي نوشو بخرم دوستان 600 تومن براش پولي نيست
هر عكسي حجمش بيشتر باشه درسته جزئيات بيشتري رو دربر داره ولي ملاكي بر كيفيت نمي شه ولي بازم در برابر ان73 مي شه گفت چون حجمش زياده ممكنه كه بهتر باشه. كه واقعا هم بهتره.
اگه سايبر شات يه ماركيه قلابي چسبوندن رو گوشي مطمئنا كارل زايس هم يه ماركيه كه بستن به پشت گوشي برا فروش بيشتر و قول زدن مخ امثالهم
سلام دوستان
بابا جان اینجا تایپیک افرادی که k800 دارن چرا میای هی وسط راه پارازیت میندازیت
کی گفته اینجا قراره به کسی پیشنهاد مدل گوشی بدن که هی میای میگید این خوبه اون بده
برای پیشنهاد دادن مدل گوشی بخش سوا هست هی پست الکی ندید بابا یکی از این مدیران بیاد این پستهای دعوائی رو پاک کنه
يك سؤال داشتم. اولا اينكه كا800 فقط ساخت چينه؟؟؟/ ثانيا هندزفري كا800 شبيه دبيلو800 هستش يا نه از اونايي هستش كه اسفنجيه و داخل مجراي گوش وارد نمي شن؟؟؟؟؟
يك سؤال داشتم. اولا اينكه كا800 فقط ساخت چينه؟؟؟/ ثانيا هندزفري كا800 شبيه دبيلو800 هستش يا نه از اونايي هستش كه اسفنجيه و داخل مجراي گوش وارد نمي شن؟؟؟؟؟ چرا جواب نمي دين آخه؟؟؟/
اگه دنبال اطلاعات کاملی از سیستم عامل ها هستین...جاوا...سیمبین...ویندو موبایل...این مقاله رو از دست ندین
در این صفحه امده است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)