فقط و فقط از برنامه Phone-XS V2.01 Beta استفاده کن .توی فولدر (files_to_upload ) مسیر زیر رو بساز:
\tpa\preset\system\menu
بعد اون 13 تا فایل مربوط به منو هارو که دانلود کردی توی پوشه menu کپی کن.یعنی وقتی پوشه menu روباز میکنی باید13 تا فایل ببینی.
حالا برنامه رو اجراکن .( file------>start).توی اولین کادر ظاهر شده از بالا به ترتیب:
usb
921600
cid49 /d750k750/w800
انتخاب کن.بعد sfx رو انتخاب کن و در حالی که گوشیت خاموشه و کلید c رو نگه داشتی(البته باید قبلش درایور مربوط به usb flash رو که توی cd مربوط به گوشیت نیست و باید دانلود کنی رو , نصب کنی) روی دکمه Execute کلیک کن.
بعد از این حد اکثر باید 3 تا 3/5 ساعت صبر کنی تا گوشیت حک بشه.توی این مدت یه سری log تکراری , تکرار می شه که کاملا طبیعی و اصلا بهش اهمیت نده.(گوشی من در عرض 2 دقیقه هم حک شده ولی بیشتر از 3/5 ساعت نشده. یعنی مدت انتظار برای حک تابع هیچ فاکتوری نیست و به نظر من کاملا شانسی است)
درپایان بعد از حک گوشی در عرض چند ثانیه تمام اون 13 فایل میره تو گوشیت.و پیغام Done ظاهر میشه. حالا می تونی گوشیت رو روشن کنی.
ممکنه در طول کار با موارد زیر روبرو بشی:
1-گوشی وسط کار روشن بشه (Waiting for the phone to disconnect
Waiting for the phone to reconnect
***** Wait for 0x5a)
2-برنامه تو ی (Wait for EaTEbS) قفل کنه و پیش نره.
اگه هر کدوم از اینا پیش اومد. گوشی رو جدا کن و دوباره انجام بده.
اگه باز هم موفق نشدی.روی یه کامپیوتره دیگه امتحان کن.(من این کاررو روی کامپیوتر خودم که زغالیه 10-12 بار انجام دادم که هر دفعه گوشیم روشن شد.ولی با یک بار امتحان روی کامپیوتر دوستم جواب داد.پس به کامپیوترت هم بستگی داره)
این روش صددرصد بی خطره.وتنها ایرادش زمان گیر بودنشه که به نظر من ارزشش رو داره.این رو هم بگم که میتونی چند تا تغییر مختلف رو با هم انجام بدی واین کار هیچ تاثیری روی کیفیت و سرعت کار نداره.
یه بار دیگه میگم از نسخه های جدید این برنامه استفاده نکنید