این مشکل با این که حل نشد ولی فیلم ها رو که دانلود می کنه تا 60 --- 70 درصد رو دیگه میشه دید مشکلی نیست......
این مشکل با این که حل نشد ولی فیلم ها رو که دانلود می کنه تا 60 --- 70 درصد رو دیگه میشه دید مشکلی نیست......
فرمت فیلم هرچی هست فایلت رو باید به اون تبدیل کنی..برای مثال اگر Avi هستش فرمت رو به Avi تبدیل کن...
حداقل سعی کن 30 مگابایت رو دانلود کرده باشی.من با gom مشکلی ندارم..فقط با 1 فیلم تا الان مشکل داشته.
ببینم چی میشه!
کسی چک نکرد اینو؟دوستان یه اتفاقی در torrentspy افتاده من رو اون عکس بالا (برای دانلود فایل تورنت که کلیک میکنم لینک Mirror برای Mininova میاد شما هم همین موضوعو تو اون سایت دارین؟؟ اگه نه لطفا بگین چه جوری میشه برگردوند به حالت اول)
سلام
منم چند روز پیش نتونستم ازش دانلود کنم فایل تورنت رو
مجبور شدم برم سراغ mininova
تورنت اصلی رو mininova اپلود شده و torrentspy واسته هستش برا من هم بعضی تورنت ها اینجوریهکسی چک نکرد اینو؟
از تورنت اسپای واسه خوندن نظرات استفاده کنین زیاد مهم نیست از فایل رو mininova اپلود شده باشه یا تورنت اسپای
لينكش اينه
خطم هم پارس آنلاين 256 البته نه تو تهران . سرعت دانلود بين 25 تا 30 كيلوه - آپلود رو نمي دونم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هر فایلی با فرمت real player دانلود میکنم اجرا نمیشه چرا؟؟؟
ضمنا بابت برنامه ی k-lit خیلی ممنون.
با dial up امیدی هست (میشه دانلود کرد)
من این تورنتی رو که ګذاشتی تست کردم و نه مشکل سرعت یا تعداد پیرز/ سیدر نداشت ( حدود 5 هزار سیدر و 2 هزار دانلودر ) مشکل شما تنظیمات برنامه ی تورنت و سیستم خودتون هستخطم هم پارس آنلاين 256 البته نه تو تهران . سرعت دانلود بين 25 تا 30 كيلوه - آپلود رو نمي دونم.
تنظیمات برنامه ی utorrent واسه انترنت 256 رو من قبلا ګذاشتم ( تنظیماتی که خودم استفاده میکنم ) و به خوبی جواب میده
شما اون تنظیمات رو اعمال کنین بعد این پچ رو دانلود کنین و half open connection رو از 10 به 500 تغییر بدین ( این کار هم باعث افزایش سرعت میشه هم مشکل باز نشدن پيج هنګام استفاده از تورنت رو از بین می بره )
بعد ببینن پورتی که واسه برنامه تورنتتون تنظیم کردین بلای 40 هزار باشه و به وسیله ی فایروال یا isp بلاک نشده باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکته : تورنت های عمومی ( تورنت هایی که شما ازش استفاده میکنین ) مشکل سرعت دارن چون خیلی ها فقط به شما کانکت مشن تا دانلود کنن و هیچ اپلودی ندارن یا اپلودشون کم هست و هزار جور دلیل دیګه سعی کنین برین سراغ سایت های خصوصی اونجا سرعت شما با http هیچ فرقی نمیکنه تورنت هاش هم همیشه مطمعن هستن
خوب این واسه اینه که real player اون کدک ها رو ساپورت نمیکنه از vlc استفاده کنینمن هر فایلی با فرمت real player دانلود میکنم اجرا نمیشه چرا؟؟؟
می تونی دانلود کنی ولی سرعتت کم تر هستش بخصوص که dial up سرعت اپلود نداره من خودم یه زمانی با dial up 16 مګ رو دانلود کردمبا dial up امیدی هست (میشه دانلود کرد)
موفق باشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)