تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 231 اولاول ... 44450515253545556575864104154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 2307

نام تاپيک: بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل)

آخر فروم باز ebilove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بوشهر هستم فعلا

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hadikhobe
    آقا جمع كنيد اين مسخره بازي رو 53 صفحه چرت يكي از يك جا مقاله كش ميره بدون ذكر رفرنس مي نويسه ( اخلاق كجا رفته ) يكي قول ميده مقاله بزاره ميره به سلامت 4 نفرم هستن كه با يك برنامه ساده Tz نميتونن کار کنن آقا اين حرفا چيه مثلا من 70 تا پست دارم همشم شماره سريال دادم به بچه ها ولي ادعاي هکري ندارم چون نيستم هنر نيست که ادم با يک نرم افزاري که يکي ديگه ساخته يک چيزي رو رايت کنه بعد هر روزم بياد اسمشو بنويسه بشه 53 صفحه اولا اين کارو اين تاپيک جز وقت تلف کردن نيست اگه مي خواين خوب بشه جدا کنيد بحث قفلگذاري رو از قفل شکني و از رايت کردن . مثلا کدومتون با زبانهاي برنامه نويسي و يک ويندوز بدون اين برنامه هاي رايت مي تونه يک سي‌دي معمولي رو رايت کنه من از مديران سايت مي خوام اين تاپيک رو قفل کنند بعد مجزا کنند مباحث رو تاپيکهاي تکراري رو هم حذف کنند ببينند از اين همه 4 صفحه بيرون مياد که به خدا نمي ياد از ما گفتن از شما نشنيدن

تایید میشه
    البته متاسفانه

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض هر كاري ، آدمش را مي خواهد

خوب من به اين دوست عزيز بگويم كه مواظب حرف زدنش باشه . اين جا تمامي مباحث مطرح شده تخصصي بوده . از طرفي يكي از اهداف ما نشان دادن ضعف برنامه هاي موجود است . من خودم تمامي سي دي ها را ( تا اون جايي كه پولم مي رسه ) ارجينال تهيه مي كنم . واقعا خيانت است كه آدم شاهكار يكي ديگه را كپي كنه . بعد اينكه ما همه مقالات از خودمان نيست . ( جايي نگفتم همش مال من است ) بعدم اينكه اگه تو 70 تا پست داشتي ، خوب لابد 2 تاش سريال بوده كه اونم از تو خود پي سي ورلد كش رفتي و بقيش را اومدي دري وري به آدم ها متشخص مي گي . مواظب حرف زدن باش . مر... . ( ببخشيد اين آدم مي خواست اين حرف را . بايد مثل خودش باهاش حرف مي زدم ) اون يكي اومده برام تاييد مي كنه . كجايي zitanix جان كه ببيني يه مشت آدم ... به پرطرفدارترين تاپيك كامپيوتر و موضوعات مرتبط با آن چي چي مي گن .

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تو آسمونا !

پيش فرض

بزار بگن بابا
    اینجا مدیر داره
    من میترسم تذکر بدم بیان خشتک من رو در بیارن
    من الان هر چی بگم هی اینا هم کشش میدن و تاپیک جنجالی میشه و تبدیل میشه به میدون کره بز برره
    شما هم به دل نگیر مهدی جان
    بزار بگن
    اصلا محل نده و کار خودت رو بکن
    راستی مطالبت خیلی توپ بود داداشی

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

براي همه آقايون متاسفم . خيلي بي معرفتيد . حالا حال ندارم . بعدا ... .

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

جناب آقاي zitanix
    من هم از شما بابت تمامي راهنمايي هاي مفيدتان تشكر مي كنم .
    باشه من دهن به دهن اينها نمي ذارم .
    مطالبم را هم تا چند ساعت ديگه مي ذارم .
    ولي براي ebilove خيلي متاسفم .

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آقاي xmw كه هستي . تو يه چيزي بگو

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

(( نظرتون درباره اين خبر چيه ؟ ))

خبرگزاري فارس: بزرگترين شبكه جعل و تكثير سي‌دي هاي نرم افزاري در كشور در تحقيقات ماموران پليس آگاهي تهران شناسايي شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، اعضاي اين شبكه پس از شكستن قفل سي دي هاي نرم‌افزاري، آنها را تكثير كرده و با نام امپراطور در بازار توزيع مي‌كردند.
    *سر نخ ماجرا
    شناسايي اعضاي اين باند از 23 مهرماه امسال و در پي شكايت مدير عامل شركتي كه سي دي‌هاي نرم‌افزاري او جعل و تكثير شده بود در دستور كار پليس تهران قرار گرفت.
    شاكي با مراجعه به شعبه هشتم بازپرسي دادسراي ناحيه 28 تهران با طرح شكايتي از متهمان به قاضي گفت: من مدير عامل يك شركت توليدكننده نرم افزار در ايران هستم. شركت من پديد آوردنده نرم افزاري حسابداي با نام ... است كه در شوراي عالي انفورماتيك كشور به نام شركت به ثبت رسيده است.
    چند ماه پس از توزيع سي دي در بازار متوجه شديم شركتي با نام جعلي امپراطور سي دي‌هاي ما به طور غيرقانوني تكثير و توزيع كرده است.
    قيمت واقعي سي‌دي نرم افزار ما 29 هزار تومان است كه متهمان آن را با قيمت 10 هزار تومان در بازار به فروش مي‌رسانند.
    شاكي ادامه داد: ‌سه سال از توزيع سي‌دي نرم افزار در سطح بازار مي‌گذرد اما جاعلان همچنان در حال تكثير سي‌دي‌ها و فروش آن در بازار هستند.
    *آغاز تحقيقات
    با مطرح شدن اين شكايت بازپرس پرونده به گروهي از ماموران پليس آگاهي تهران ماموريت داد با بررسي پرونده عمده فروشان و خرده فروشان و توزيع كنندگان سي‌دي‌هاي جعلي را شناسايي و آنها را دستگير كنند.
    كارآگاهان در بررسي‌ها خود در مغازه‌هاي سي دي فروش حوالي ميدان انقلاب موفق به دستگيري مرد 38 ساله‌اي به نام بهرام شدند كه تعداد زيادي از سي‌دي‌هاي جعلي را در اختيار داشت.
    متهم دستگير و براي تحقيقات به اداره آگاهي منتقل شد كه در بازجويي‌ها گفت: من خرده فروشي سي‌دي هستم و از تكثير غيرقانوني آنها هيچ اطلاعي نداشتم.
    بهرام در ادامه مدعي شد سي دي‌ها را از يك عمده فروش سي دي به نام مهدي - ش خريده است.
    با بدست آمدن اين سر نخ ماموران راهي مغازه مهدي شده و در بازرسي مغازه او تعداد قابل توجه‌اي سي دي نرم افزار حسابداري و نرم افزارهاي رايج را با مارك امپراطور كشف كردند كه به طور غيرقانوني جعل شده بودند.
    سي‌دي‌هاي كشف شده در مغازه مورد بررسي كارشناسان قرار گرفت و مشخص شد تمام سي دي‌ها پس از شكسته شدن قفلشان به صورت غيرقانوني تكثير شده‌اند.
    بررسي ها نشان مي‌داد، پليس با يك شبكه بزرگ تكثير غيرقانوني سي‌دي‌هاي نرم افزاري در كشور رو برو است.
    اين متهمان پس از ورود سي دي هاي نرم افزاري به بازار قفل آنها را شكستند و سپس در سطح گسترده اقدام به تكثير آنها مي‌كنند. اين متهمان براي فروش سي
    دي‌هاي خود آنها را به يك سوم سي‌دي‌هاي موجود در بازار مي‌فروختند.
    *دستگيري سردسته باند
    ماموران كه احتمال مي‌دادند مهدي -ش، با اعضاي اصلي اين باند در ارتباط باشد به بازجويي از او ادامه دادند كه او اعتراف كرد سي دي‌ها را از شخصي به نام مهدي خريده است.
    با افزارهاي مهدي-ش، ماموران عامل اصلي توزيع سي دي ها در بازار به نام مهدي را دستگير كردند.
    مهدي در اداره آگاهي اعتراف كرد، من سي دي نرم افزارهاي مختلف از جمله نرم افزار حسابداري را تكثير كرده و به مشتريان خود در سطح بازار تهران و ميدان انقلاب مي‌فروختم.
    متهم ادامه داد، تاكنون صدها سي دي نرم افزاري را تكثير و در سطح كشور توزيع كرده است.
    مهدي در خصوص نحوه تكثير غيرقانوني سي دي‌ها گفت: پس از آنكه سي دي نرم‌افزاري جديدي به بازار مي‌آمد آن را مي‌خريدم و در اختيار يكي ديگر از اعصاي باند قرار مي‌داده اين عضو باند كه در زمينه نرم افزاري حرفه‌اي است وظيفه شكستن قفل سي دي‌ها را برعهده داشت. پس از شكستن قفل سي‌دي او، آن را در اختيار من قرار مي‌داد كه وظيفه تكثير سي دي را برعهده داشتم.
    پس از تكثير سي دي‌ها نفرات ديگر باند كه وظيفه چاپ پاكت و بسته بندي سي دي‌ها را داشتند وارد عمل شده و آنها با مارك امپراطور بسته بندي مي‌كردند در انتها من آنها را براي فروش در بين مشتريان خود توزيع مي‌كردم.
    متهم گفت: تكثير سي‌دي‌ها را در خانه پدرم انجام مي‌داديم و وسايل تكثير سي‌دي‌ها در حال حاضر آنجا است.
    ماموران سپس راهي خانه پدر مهدي شده و در بازرسي آنجا شش دستگاه دابليكيتور كه هر يك داراي هشت رايتر بود همراه هزار قطعه نرم افزارهايي كه به طور غيرقانوني تكثير شده بودند، كشف كردند.
    هم اكنون بازپرس مهدي-ش را به اتهام توزيع عمده سي دي‌هاي نرم افزاري جعلي و مهدي را به اتهام تكثير در سطح وسيع سي‌دي‌ها بازداشت كرده است و تحقيقات براي دستگيري ديگر اعضاي اين باند ادامه دارد.
    Last edited by mehdi_7070; 23-11-2005 at 14:53.

آخر فروم باز NoneForce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Sector0@

پيش فرض

سلام
    mehdi_7070
    اين مهدي قصه شما نيستيد؟
    راستي چرا اينقدر تو اين ماجرا مهدي زياده؟ فروشنده : مهدي - كپي كننده مهدي - بازپرس : مهدي - نويسنده : مهدي!
    Last edited by NoneForce; 23-11-2005 at 16:26.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض بابا جون من بی خیال شید...

بابا بی خیال .حالا یه نفر یه چیزی گفت .حالا شما هی کشش بدید....

ای خدا یکی به داد من برسه. اصلا من رفتم سی دی دوستم رو پس بدم. با با کمک نخواستم...

یکی نیست به این آقای کاسه داغتر از آش بگه که آخه : رفیق خودت الان با چی به اینتر نت کانکت شودی؟ با یه ویندوز xp تقلبی کرک شده.........................

داره خودمونی میشه Suse's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Toronto

پيش فرض

ما سابقا ً ميو مديم تو اين تاپيك يه چيزي ياد مي گرفتيم ، فكر كنم حالا آدرس را اشتباه اومدم . قبلا ً اينجا همه با هم صميمي بودن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •