یکی نیست بگه فوتبال 120 خودت چرکی اصن....
با یه برنامه توپ شروع کردن...الان برنامه ای که میبینیم یه برنامه طرفداره که کارش شده طعنه به تیم های مختلف....
گفتنی ام طرفداری مفرط میکنین جبهه میگیرن....
رونالدو با ۹ بازی کمتر از مسی، دومین گلزن برتر لالیگاست.
یعنی ببینید کیا واسه ما رجز خوانی میکنن !!!
تا 15 سال قبل درگیر سهمیه بودن و مورد داشتیم حتی به چمپیونز هم صعود نمیکردن !
الان یه 10 سالی تیم شدن و قاطی تیمای درجه 1 شدن یه ذره توهم برشون داشته !
آدم پستا رو میبینه خندش میگیره !
البته از کسایی که اسطورشون شوهر شکیرا باشه انتظار دیگه ای نمیره !![]()
قیمت این Gareth Fail از قیمت ایسکو و آسنسیو هم پایینتر اومده...
فصل قبل میزان مصدومیتش از تعداد دقایق بازیش بیشتر بوده !
الانم که حرف از موندنش هست که واقعا ریسکی هست
پتانسیل خوبی داره ولی اینقدر مصدوم شده دیگه اون اعتماد سابق رو نمیتونه جلب کنه !
فصل بعد هم خروجی ها مشخص نیست و همش شایعه و ..... هست
ولی اگه قراره هازارد یا یکی در همین اندازه بیاد قطعا رفتن بیل بهتر از موندنش هست
دیگه اینقدر مصدوم شده قیمتش رو که از دست داده هیچی بلکه ترس از مصدومیت های پی در پی باعث میشه نشه بهش اعتماد کرد !!![]()
راهکار جدید رونالدو برای مختومه شدن پرونده مالیاتی
کریستیانو رونالدو سرانجام پذیرفته است که برای حل و فصل قضیه فرار مالیاتی، با اداره مالیات و دادستانی همکاری کند.
سال گذشته رونالدو از طرف دادستانی مادرید به تخلف مالیاتی 14.7 میلیون یورویی متهم شد. او تابستان در دادگاه حاضر شد و به دفاع از خود پرداخت. رونالدو متهم شده است که 4 فقره فرار مالیاتی داشته ولی او در دادگاه تمام اتهاماتش را رد کرد.
پس از گذشت چند ماه، فوق ستاره پرتغالی از موضع خود عقب نشینی کرده و طبق ادعای ال موندو، ابتدا پیشنهاد داد تا با پرداخت 3.8 میلیون یورو، پرونده بسته شود اما دادستانی تقاضای 25.6 میلیون یورو کرده بود و درخواست رونالدو طبعا رد شد.
در دومین پیشنهاد، رونالدو حالا قصد پرداخت 14 میلیون یورو را دارد و باید دید مورد موافقت دادگاه قرار خواهد گرفت یا خیر. رونالدو با این اقدام جدید خود قصد دارد بدون دغدغه وارد جام جهانی شود و تمام تمرکزش تنها روی فوتبال باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Real Madrid Without Cristiano Ronaldo
یه زمانی بعضیها ادعا میکردن که نیازی به خرید بازیکن ندارن، یه مدرسه دارن ازش همینجور اعجوبه در میاد
.
قبلا کمتر دکل نوردی میکردن
آلبا در مورد رابطه اش با رئالی های تیم ملی به آنتنا 3 گفت:« رابطه ام با بازیکنان رئال عجیب و غریب است. با آنها همیشه خوب بوده ام و به خصوص با راموس ولی از طرفی همیشه دوست دارم باخت شان را در رقابت های ورزشی ببینم. همه می دانند که من دوست دارم رئال تمام بازی هایش را ببازد. سال گذشته و پس از قهرمانی رئال در چمپیونزلیگ، به تک تک دوستانم در رئال تبریک گفتم و برای شان نوشتم که ترجیح می دادم بازنده نهایی باشند. امیدوارم امسال مجبور به نوشتن چنین جمله ای نشوم و لیورپول در فینال، رئال را مغلوب کند. به لیورپولی ها برای قهرمانی ایمان دارم.»
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)