تازه فرض بر بایت هم باشه میشه ۵۶مگا بیت
تازه فرض بر بایت هم باشه میشه ۵۶مگا بیت
من واسه اون دوست مون رو نگفتم
واسه اون دوستی که مودم خارجی داشت رو گفتم که سیگنال خوبی هم داشتن
اون ۴۲ هم برای سرعتی که خودم دارم با تی دی گفتم که حدودا ۵ خورده ای میشه
بله تستهای سرعت به صورت دیفالت بایت هستند البته از تو ستینگ میتونیم تنظیم کنین که سرعت رو بهتون به چه صورت نشون بده
با سلام و عرض تهنیت دوستان آیا مودم فضای باز zw101 چقدر در کیفیت سرویس تاثیر داره و ارزششو داره نسبت به مودم dt350 ؟ بعد من که شهرستان هستم نمایندگی نصاب میفرسته ؟ کابل رو چند حساب میکنند؟ آیا با 40 متر کابل مجموعا 500 600 هزار تو من آب میخوره ؟
خوش به حالتون واقعا منکه اینجا نسل چهار معمولی دارم اخرش به 30 مگابیت میرسه اونم ساعت 2 شب !!!!
حالا یکی از اقوام تو منطقه نیاوران راحت 60 مگابیت گرفته
منکه تو شهرستانم چه گناهی کردم شاید یکسال باید صبرکنم تا TD بیاد![]()
اگه میخواین تو فضای باز استفاده کنین یعنی رو پشت بام اون موقع میرزه و فرکانس بهتری میگیرین اما اگه داخل خونه یا لب پنجره میخواین استفاده کنین بهتره همون ۳۵۰ رو بگیرین
نصاب نمیخواد خودت میتونی وصل کنی کار خاصی نداره
۴۰ متر کابل هم خیلی بشه میشه ۱۰۰ تومن
مودم هم ۴۰۰ که آخرش میشه ۵۰۰!
البته احتیاج به یه روتر هم دارین که داخل خونه وایفای میخواین
ناز بشی شما!خوش به حالتون واقعا منکه اینجا نسل چهار معمولی دارم اخرش به 30 مگابیت میرسه اونم ساعت 2 شب !!!!
حالا یکی از اقوام تو منطقه نیاوران راحت 60 مگابیت گرفته
منکه تو شهرستانم چه گناهی کردم شاید یکسال باید صبرکنم تا TD بیاد
همچین میگه من ۳۰ مگابیت میگیرم انگار ۳۰ کیلو بایت داره میگیره!
خیالت راحت شما از ۹۰٪ افراد ایران سرعت بهتری میگیرین!
سرعت هم ربطی به شهرستان یا تهران نداره اگه آنتن خوبی داشته باشی و خلوت باشه سرعتت بهتر هست
با سرویس تی دی هم ماکسیموم ۳۰ تا ۴۵ مگابیت میگیری تازه سرویس شبانه هم نداره برای دانلود!
برادر الان ناراحتی سرعت 30مگابیت دارید ما که سرعتمون 512کیلوبایت هست چی بگیم![]()
دوست عزیز چند نکته رو لحاظ کن
اولا اسپید تست مالتی کانکشن هست و تلگرام تک کانکشن
ثانیا تست شما از سرورهای ایرانه و سرور تلگرام خارج از کشور به طور کلی توی ساعات شب تک کانکشن اکثر شرکتها افت می کنه
این تست الان تک کانکشنه اونم با قند شکن روی اف دی دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم دانلود منیجر
![]()
Last edited by ak313; 01-12-2016 at 21:02.
اول اینکه گفتم حداکثر وگرنه در صورت عادی 20 مگ میگیرم ...ناز بشی شما!
همچین میگه من ۳۰ مگابیت میگیرم انگار ۳۰ کیلو بایت داره میگیره!
خیالت راحت شما از ۹۰٪ افراد ایران سرعت بهتری میگیرین!
سرعت هم ربطی به شهرستان یا تهران نداره اگه آنتن خوبی داشته باشی و خلوت باشه سرعتت بهتر هست
با سرویس تی دی هم ماکسیموم ۳۰ تا ۴۵ مگابیت میگیری تازه سرویس شبانه هم نداره برای دانلود!
خب ما اینجا شهرستانمون اونقدری نیست که سرعت رو تحت تاثیر خودش قرار بده ، در واقع پهنای باند کمی رو برامون درنظر گرفتن ...
سرویس TD هم پایداری بالایی داره یعنی سرعتت اگه 40 مگابیت هست تا اخر همون 40 هست ولی FD عین موج دریا متغیره !!!!! ....
من با FD تو نیاوران تست کردم 60 مگ گرفتم حالا شما TD رو تست کن اونجا ببین چند میگیری !!!!
اطراف پارک ساعی پسر داییم دفتر خونه داره میگفت TD هشتاد مگابیت راحت میگیره !!!
یعنی همه ی این سرعت ها ممکنه حتی 100 مگ هم تو روستا ها میشه گرفت چون واقعا اونجا کسی نیست استفاده کنه !!!
درضمن یکی از دوستان اینجا گفته بودن سیمکارت عادی گذاشته و روی شبکه TD ریجستر شده و از بسته شبانه استفاده میکنه !
خیالت راحت منم هنوز پارس انلاین دارم ، دارم هشت مگابیت میگیرم ولی خب بیشتر با نته خطم شما هم میتونی مودم 4G بگیری
Last edited by mahdi2565; 02-12-2016 at 01:06.
سلام
این یک تست از اینترنتیه که همیشه استفاده میکنم و در اوج مصرف تهیه شده. اگر تک کانکشن بودن و سرورهای خارجی تاثیرگذار هستند پس باید روی این هم تاثیر داشته باشند.
(سرعت این کانکشن 2 Mbps هست و از آواگستر)
این هم همون دانلود از فیلمی در اپلیکیشن تلگرام:
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)