تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 91 اولاول ... 44450515253545556575864 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 909

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 96 - 1395

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

سنتو نوشتی تو از من کوچیکتری نترس بی ادبی من تقصیر تو نیست.
    رشد قارچ گونه مال امثال کساییه که بلد نیست بفهمه یا خودشو به نفهمی زده. رشد قارچ گونه مال نسلیه که معلوم نیست چطوری میشن معلم مملکت در حالی که نحوه برخورد ساده وبحث کردن رو بلد نیستن چه برسه به اموزش به نسل های اینده .رشد قارچ گونه مال اون افرادیه که به ناحق استخدام میشن حق کسای دیگه رو که توانایی رو دارن میخورن یا ..... وای

به خاطر یه فوتبال معلما رو خراب نکن اق معلم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

Last edited by 000000000; 12-02-2017 at 22:38.

3. 5 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب خداییش درسته که با 1 گل اختلاف باختن خیلی بد نیست و ما هم برعکس حریف فوق العاده بدشانس بودیم،
    ولی با توجه به شرایط تیم و انتظاری که داشتیم بد باختیم
    ای کاش به اون زودی گل اول رو نزده بودیم تا تیم مغرور نمیشد و قدر موقعیتها رو میدونست
    ای کاش طارمی یکم بیشتر قدر این موقعیتها رو بدونه
    من معتقدم پارسال به خاطر همین قدر موقعیت ندونی های طارمی جام رو از دست دادیم
    و امسال هم همین قصه داره تکرار میشه در مورد خیلی موقعیتها
    طارمی به شدت بگیر نگیر داره

بعد من منطق برانکو رو تو تعویض رضائیان نمیفهمم
    تیم توی حمله ست، اینهمه ضربه کاشته و کرنر، اونوقت بازیکن اصلی کاشته زن رو میکشی بیرون که چی آخه؟؟؟
    توی دربی رفت هم فکر کنم همین کارو کرد و اون موقع هم همین شرایط بود!!!

به هر حال من و همه ما انتظار یه برد شیرین 4 تایی یا حتی با اختلاف بیشتر رو داشتیم
    چیزی که گیرمون اومد باخت بود

ضمنا به نظرم بیرانوند نشون داد که دروازیان 6 دنگی نیست.
    اگر دقاع یکم ضعف داشته باشه خودش از خودش هیچ چیز خاصی نداره

به امید افتخار آفرینی توی آسیا

5. 9 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

راستش من اول فصل گفتم بیرانوند انگار یه جوریه و مطمئن نیست... ولی دیگه بازی پشت بازی گل نخورد چیزی نگفتم...
    این چند بازی اخیر هر خروجش دهنمون رو باز می‌کرد! واقعا ضعیف عمل کرد... تو اکثر صحنه ها فقط نگاه می‌کرد. امیدوارم بازی های بعدی دفاع اینجوری فرصت نده به تیم مقابل چون ممکنه باز همین مسائل پیش بیاد و گل بخوریم...

7. 6 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

دوستان با هم بحث نکنین...
    موضوع اینه که ما پرسپولیس همیشگی نبودیم و این باید علت یابی بشه...دو تا موضوع اصلیه...اول هافبک دفاعی...کارگر تیم...نمی دونم یادتون میاد یا نه اما بعد از کریم باقری و عباس اقایی و اشوبی(اخرین تیم قهرمان پرسپولیس در لیگ) همیشه این پست پاشنه اشیل ما بوده...تقریبا 5-6 سال بدترین هافبک دفاعی ها رو داشتیم...یه سریا مثه حقیقی و مازیار زارع! اگه بخوام ضربه هایی که از این پست رو خوردیم رو بگم تو این سال ها مثنوی هفتاد من خواهد شد...اما دو ساله با بودن کمال و احمد نورالهی به عنوان جانشینش هیچوقت کمربند مون اینطور از هم گسسته نبود...امروز ماهینی عملا نه پرس میکرد نه دفاع...البته تقصیری هم نداره اصلا با این پست بیگانه س...دلیل اصلی به فکر نبودن شخص اقای ترکاشوند هست که 1 ماه وقتشو گذاشت پای یک عراقی دیگه...ما کی میخوایم از تاریخ درس بگیریم؟ مگه یه عراقی دیگه به نام ضرغام اسمائیل پارسال یک ماه همین اقای ترکاشوند رو سر کار نذاشت؟ اخرش چی شد؟ اون موقع شانس اوردیم پدیده ای به نام حاجی انصاری رو شد وگرنه...! اما این بازی جای ازمون و خطا نبود...شهاب کرمی 2 هفته قبل هم می شد جذب بشه! بدبختی اینجاس بازم درس نمیگیریم و الان عملا برای دفاع وسط هیچ مهره قابل اتکایی روی نیمکت نداریم! چرا؟
    نکته بعدی غرور بیش از حد بازیکنا بود...وقتی گل اول رو زدن عملا داشتن به تکرار 4 و 6 فکر میکردن! چنان ساده گرفته بودن که طی چند دقیقه 2 گل خوردن و از لحاظ روحی به شدت افت کردن...من مطمئنم اگه گل دقیقه اخر نیمه اول رضایی زده نمی شد ما حداقل یه مساوی می گرفتیم ازین بازی...ولی فوتبال روی بیرحمشو به ما نشون داد...باور نکردنیه که استقلالی ها کل بازی 3 تا شوت تو چارچوب داشتن و هر سه گل شد! باور کنید این بازی 10 بار دیگه تو هر دستگاه شبیه سازی انجام بشه پرسپولیس 9 بارش رو خواهد برد و شاید یه مساوی برای استقلال...
    نفر به نفر یه بررسی کنیم:
    بیرانوند: امروز به معنای تمام بد بود...تو تمام گل ها 3 قدم از خط دور بود و اگه روی خط می ایستاد مطمئن باشین حداقل 2 تاشو می گرفت! نمره 5 از 5
    صادق محرمی: این بچه فوق العاده س...اینده روشنی پیش روشه و با توجه به سنش مطمئنا به تیم ملی دعوت می شه...تو روزی که همه بد بودن بهترین بازیکن میدان بود نمره 1 از 5
    سید جلال: دلیل اینهمه عصبیت سید جلال تو بازی های اخیر رو درک نمی کنم...فک میکنم بیشتر اخطار هایی که گرفته به خاطر اعتراض به داور بوده! با اینکه گل زد ولی در نقش اصلی ینی رهبری خط دفاع بدترین عملکرد فصلش رو داشت...نمره 4 از 5
    انصاری: امروز روز خوبش نبود...اگه بخوایم به همه نسبت غرور رو بدیم ولی انصاری واقعا از این حرف مبراس... با این حال چند بار افساید رو پر کرد و رو گل سوم و تا حدی دوم مقصر بود...نمره 4 از 5
    فرشاد احمد زاده: فرشاد کلا بازیش به شدت بگیر نگیر داره...مثه طارمی...اگه روزش باشه همه جای زمین هست...ولی تو پست غیر تخصصی نمی شه انتظاری بیش از این ازش داشت...فرشاد شبیه فلورنزی اس رم شده!!! باید از برانکو پرسید ایا بهتر نبود با توجه به اینکه تمام حملات استقلال از سمت راست مشخصا میومد و اصلا قبل بازی هم مشخص بود این موضوع دلیل بازی دادن به یک هافبک هجومی در نقش دفا چپ چه ضرورتی داشت؟! ایا بهتر نبود ماهینی دفاعی تر و متخصص ناره ها بره سمت چپ؟ به نظر من حتی فرشاد تو بخش هافبک دفاعی هم بهتر می تونست عمل کنه! چون به شدت جنگنده س...تو بازی های قبلی هم دیدیم که چقد تو فاز دفاعی به کمال کمک می کرد! نمره 4 از 5
    ماهینی: طفلک این پسر! فک کنم فقط دروازه این فصل نایسته...عملکردش تو هافبک دفاعی فاجعه بار بود و روی گل اول مقصر صد در صد...ولی با توجه به اینکه اجبارا ایستاده بود و اصلا شرح وظایفشو نمی دونست نمی شه خرده ای بهش گرفت. نمره 5 از 5
    سروش رفیعی: یمه اول بازی قابل قبولی داشت و گل هم زد ولی نیمه دوم عملا با تخریب و خطای وسیع استقلالی ها ره به جایی نبرد. کلا روز خوبش نبود. نمره 3.5 از 5
    محسن مسلمان: یکی از بدترین روزهای فوتبالیش تو این فصل و شاید دو فصل اخیر...عملا گم بود... نمره 5 از 5
    رامین رضاییان: اونم مثه تمام هافبک هامون جز چند کاشته هیچ چیزی رو به نمایش نذاشت نمره 4 از 5
    طارمی: و باز هم این طارمی شگفت انگیز! اگه ضربه سرش رو نیمه اول گل می کرد! اگه تک به تکشو اول نیمه دوم گل می کرد! اگه دقیقه 85 اون ضربه چکیشو رو گل می کرد! و اگه هایی که ما رو پیر کرده 2 سال...کاش این اینستاگرام اختراع نمی شد! بازیکنی که به فکر شادی بعد گل قبل از گل زدن باشه سخته حرفه ای قبولش داشته باشیم...نمره 5 از 5
    امیری: تو این بازی گم بود...یکی از اروم ترین بازی هاش...نمره 4 از 5
    میانگین نمراتمون فک کنم 4 از 5 شده باشه!!! ینی فاجعه...بیاد ندارم بازی ای تو 2 سال اخیر اینقد تک تک عناصر بد بوده باشن...کجا رفت اون پرس های 3 نفره؟ این بازی همه فقط به فکر خودشون بودن! دقیقا برعکس اون چیزی که این پرسپولیس رو دوست داشتنی کرده بود!
    امیدوارم درس گرفته باشن ازین بازی...غرور و باز هم غرور...من بارها گفتم تنها چیزی که حریفه پرسپولیسه این فصل غروره...ما باید درس بگیریم و برای تیم حاشیه درست نکنیم...دم همه اونایی که بعد بازی ایستادن و تیم رو تو روز بدش هم (که باز هم پاس، درصد پاس درست، خلق موقعیت ش در روز بدش دو برابر حریف بود!) تشویق کردن تو اون سرما تو استادیوم گرم...
    متحد بمونیم چون این رمز موفقیته. هیچ تیمی همه بازی ها رو نمی تونه پیروز بشه. بهترین تیمهای جهان هم می بازن! بدتر از این بازی میکنن و بدتر از این هم می بازن! فوتبال همینه...
    بازی با سپاهان پل قهرمانیه...حتما و تحت هر شرایطی باید تیم خودشو جمع کنه و این بازی رو فراموش کنه...فقط و فقط برد مقابل سپاهان بحران زده میتونه ارامش رو به تیم دوباره تزریق کنه. برانکو فقط باید روی ذهن بچه ها کار کنه و یه فکری هم به حال هافبک دفاعی کنه!!! امیدوارم کرمی برسه! امیدوارم ربیع خواه برسه(چقد ازین پسر بد گفتن ولی اگه بود این بازی ایا چپمون اینقد بد بود؟ ایا جای اصلیش ینی هافبک دفاعی نمی تونست بایسته؟!! خیلی بهش ظلم شد این مدت)...
    در مورد تعویض رضاییان هم کاملا حق رو به برانکو می دم...اول اینکه نزدیک ترین نفر به تیمه...دوم اینکه رامین اصلا روزش نبود و کیو باید برانکو می کشید بیرون؟ محرمی که بهترین بازیکن تیم بود یا رضاییان؟
    این بازی تموم شد...ولی هر شکستی پلی ه برای پیروزی. روحیه مون رو نبازیم. دنیا به اخر نرسیده.
    Last edited by Amir faz; 13-02-2017 at 02:13.

9. 7 کاربر از Amir faz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

همش تقصیر بیرانوند هست..
    ایشون افت کرده... والا رادوشوییچ این توپ ها رو گل نمی خورد...
    باید بخوابوننش ..خوب من رو می زاشتن تو دروازده اگر بخوام ..نگاه کنم فقط

بیرانوند نون دفاع رو میخوره و گرنه اصلا مطمئن نیست
    Last edited by Life24; 13-02-2017 at 03:51.

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

لاخره دربی های ما هم داره مثل خارجی ها پر گل میشه. از این لحاظ خوشحالم. بازی دست ما بود اما نتیجه رو استقلال گرفت. بیرانوند روی هر 3 تا گل تماشاچی بود عملا. به فرشاد و ماهینی نمیشه خرده گرفت چون پستشون نبود. اما به طارمی و انصاری میشه. مخصوصا انصاری که چند جای دیگه هم نزدیک بود برامون فاجعه ایجاد کنه.طارمی هم انگار یه بازی در میون قراره گل بزنه. اون تک به تک با رحمتی میبایست گل بشه. مسلمان که حسابی یارگیری شده بود. سروش هم یکی رو ریبل میزد. دومی با خطا متوقفش میکرد. بازیکنان ما اونقدر بد نبودند ترکیب وسیستم استقلال خیلی خوب بود. اگه استقلال هم مثل تراکتور سازی بازی میکرد خوب بو. اما وقتی مهاجم نوکشون نصف بازی توی زمین خودشونه چی میشه گفت البته کار درست هم همینه. ما هم اگه جای اونا بودیم شاید همین شکلی دفاع میکردیم. مثل 10 دقیقه آخر بازی ایران و آرژانتین
    27 هفته مونده و ما اگه بتونیم 5 بازی رو برنده از زمین خارج بشیم قهرمان میشیم
    یه نکته درباره تعصب : عکس روزنامه های امروز رو نگاه کنید. بازیکنان پرسپولیس رحمتی رو گرفتن و بازیکنان استقلال سید جلال رو. جای گلادیاتور هایی مثل محرمی و کرمانی مقدم و هاشمی نسب و رهبری فرد وقلعه نوعی خالی بود. نسل جدید دهه هفتاد به بعد گلادیاتور نیستند. نمیدونم این خوبه یا بد. حس میکنم تاکتیک پذیر تر هستند اما در مقابل باختن زیاد ناراحتشون نمیکنه

12. 5 کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

طارمی رو دوست دارم خوب موقعیت ایجاد میکنه خوب تو موقعیت قرار میگیره ولی تموم کننده ی خوبی نیست
    درسته این بازی کمال نبود و قلب تیم از کار افتاده بود درسته دفاع چپ نداشتیم و احمدزاده اونطرف رو اتوبان کرده بود
    ولی ما موقعیت هامون تقریبا 4 5 برابر تیم حریف بود و اگه مهاجم شیش دونگ داشتیم که قدر موقعیتهامونو میدونست بجای دو گل شیش گل میزدیم

تیم باید یه مهاجم هدف شیش دونگ بگیره واسه خط حمله/ آسیا بخواییم اینجوری موقعیت خراب کنیم کارمون ساخته است
    واسه دفاع چپ هم باید کاری بکنن/ احمدزاده اصلا تو فاز تدافعی هیچ قابلیتی نداره/ربیع خواه هم که سه لول پایینتر از بقیه است

این بازیم تموم شد از این لحظه باید عاقلانه بحنگیم واسه قهرمانی و دو تا بازیکن بگیریم واسه اسیا

به امید موفقیت پرسپولیس بزرگ ...

14. 3 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

طارمی رو دوست دارم خوب موقعیت ایجاد میکنه خوب تو موقعیت قرار میگیره ولی تموم کننده ی خوبی نیست
    درسته این بازی کمال نبود و قلب تیم از کار افتاده بود درسته دفاع چپ نداشتیم و احمدزاده اونطرف رو اتوبان کرده بود
    ولی ما موقعیت هامون تقریبا 4 5 برابر تیم حریف بود و اگه مهاجم شیش دونگ داشتیم که قدر موقعیتهامونو میدونست بجای دو گل شیش گل میزدیم

تیم باید یه مهاجم هدف شیش دونگ بگیره واسه خط حمله/ آسیا بخواییم اینجوری موقعیت خراب کنیم کارمون ساخته است
    واسه دفاع چپ هم باید کاری بکنن/ احمدزاده اصلا تو فاز تدافعی هیچ قابلیتی نداره/ربیع خواه هم که سه لول پایینتر از بقیه است

این بازیم تموم شد از این لحظه باید عاقلانه بحنگیم واسه قهرمانی و دو تا بازیکن بگیریم واسه اسیا

به امید موفقیت پرسپولیس بزرگ ...
    با اون قسمتی که قرمز کردم مخالفم. ربیع خواه اول فصل خوب بازی کرد تا اینکه مصدوم شد. بعد از مصدومیت هم بازی نکرده که طبیعتا هر بازیکنی بعد از مصدومیت افت طبیعی داره. من بازی بد از ربیع خواه یادم نمیاد

16. 3 کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه morypory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دربی تمام شد خوب یا بد بماند متاسفانه ما باختیم ولی اینبار این باخت فرق داشت همیشه متاسفانه رسم در لیگ ایران تیمی که خیلی خوب دچار غرور میشه و یک باخت یک تلنگر کوچیک که به خودشون بیاد ولی باخت مهمه متاسفانه ما باید میباختیم ولی ای کاش به این تیم و این مربی نه
    بگذریم : اما چند نکته در دربی بسیار اهمیت دارد
    1- من به برانکو خیلی اعتقاد دارم و خیلی دوستش دارم ولی این مربی نشان داد که مربی لحظه های سخت نیست همونطور که فصل گذشته بازی نفت و راه آهن شاهد بودیم ما جلوی راه آهن احتیاج به پیروزی نداشتیم که انقدر حمله کنیم تا هم بازیکنانمون کارت بگیرند و بقیه ماجرا
    2- اصولا ماهینی در صورتی باید به عنوان هافبک قرار میگرفت که مثلا 2 سه بازی آسان در این پست آزمایش بشه بعد تو این بازی سخت ازش استفاده بشه نه تازه اینجا بخواهیم آزمایشش کنیم
    3- به هیچ عنوان احمدزاده نمیتواند یک گوش کلاسیک باشد این از نوع فوتبال احمد زاده مشخص بود
    4- زمانی که یک بازیکن و مربیش در فصل بعد رو در روی هم قرار میگیرند یک تله پاتی قوی به هم منتقل میکنند و باید دید که کدام یک در این زمینه پیروز است به نظر من بیرانوند بازی را به منصوریان باخت کاشک بجای او از دروازبان خارجی استفاده میشد
    5- وقتی یک تیم دفاعش 20 هفته داره خوب نتیجه میگیرد چه لزومی به جابجائی مهره ها دارد
    و در آخر نقش چوک در کادر فنی چیست مگر نه اینکه ایشان باید از لحاظ آنالیز تیم حریف به سرمربی مشاوره قوی دهد ولی فکر نکنم ایشان هیچ ایده ای برای عبور از دفاع متراکم داشته باشد .
    زیاده گوئی فایده ندارد فقط ممنون از همه طرفداران واقعی پرسپولیس که نشان دادن پرسپولیس نه یک تیم بلکه روح و جان ما را تشکیل میدهد
    به امید قهرمانی پرسپولیس کبیر

18. 5 کاربر از morypory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •