تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 61 اولاول ... 444505152535455565758 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 607

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2016-2017

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجب بردیم داشتیم و چه کردیم امروز!
    من راستش به مساوی هم راضی بودم چون اورتون توی زمین خودش خیلی عالیه و چلسی هم اکثرا اینجا نتیجه نگرفته
    نیمه دوم رو دیدم واقعا خوب بودیم و اصلا اورتون حمله خاصی نداشت
    گل پدرو هم از اون گل های خیلی قشنگ بود که شاید مهمترین گل فصلشه
    بعدش هم گل دوم دیگه کارو تموم کرد و گل سوم هم جالبه فابرگاس و ویلیان که تا اومدن با همکاریشون زده شد

تاتنهام داره پا به پای ما میاد ! نباید ریسک کنیم و همه بازی هامونرو اگر شده تنها با یه گل ببریم
    آره جالبه این کریستال پالاس توی خونه حریفا هم حتی چند تا بازی حساسشو برده بود ولی الان دو تا بازیه که توی خونه باخته و به تاتنهام هم راحت باختن!
    البته تقصیر خودمون بود که نباید توی خونه به همچین تیمایی ببازیم ولی فک کنم همین بازی اورتون اونو جبران کرد
    چون بازی هایی مثل منچستر و اورتون خارج از خونه جزو بازی های سخت فصله و حتی مساوی هم نتیجه خوبه و حتی باخت هم باز قابل قبوله تا اینکه یه بازی نسبتا آسون رو توی خونه ببازی...

این برد دیگه فک کنم حکم قهرمانی داشت یعنی اگه آرسنال امروز بتونه حداقل یه مساوی از تاتنهام بگیره دیگه مطمئنا قهرمانی دیگه خیلی راحته
    حتی بدون در نظر گرفتن نتایج تاتنهام هم از 4 تا بازی باقی مونده که 3 تا بازیش توی خونه ست رو ببریم صد در صد قهرمانیم
    فک کنم یکمی استرس این هفته ها کم شد و من خودم می ترسیدم مثلا این هفته مساوی کنیم و مثلا تاتنهام به یه امتیازی ما برسه!
    دیگه قهرمانی راحت دست خودمونه و حالا تاتنهام منچستر و آرسنال هم ببره عیب نداره

2. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کونته: برای بردن به اندازه کافی صبور بودیم

آنتونینو کونته، سرمربی ایتالیایی چلسی در مورد پیروزی شیرین تیمش برابر اورتون صحبت کرد.​​​​​​​

به گزارش "ورزش سه"، ساعتی پیش آبی های لندن با 3 گل از سد اوتون گذر کردند تا گام بلندی برای قهرمانی در فصل جاری لیگ برتر بردارند. کونته گفت: "اورتون تیم قدرتمندی است که به خوبی خود را برای این دیدار آماده کرده بود پس ما باید از شکست این تیم خوشحال باشیم. ما در جریان برای زدن ضربه در بهترین زمان ممکن به اندازه کافی صبور بودیم پس از نظر من سزاوار بردن بودیم.
    در چنین دیدارهایی از دست دادن تعادل و در نتیجه جریان بازی به راحتی رخ می دهد. برای همین در بین نیمه از بازیکنانم خواستم که آرامش خود را حفظ کنند و در نیمه دوم بود که ما ابتدا با گل دیدنی پدرو پیش افتادیم و گل های بعدی نیز فرا رسید. این نتیجه به ما اعتماد به نفس زیادی داد و حالا زمان آن فرا رسیده که خود را برای قسمت نهایی آماده کنیم. اگر در بازی بعدی برابر میدلزبورو پیروز نشویم برد امروز هیچ ارزشی ندارد و ما باید مرحله به مرحله پیش برویم. فکر نمی کنم مصدومیت داوید لوییز نیز جدی باشد و احتمالا قادر خواهیم بود در بازی بعدی از وی استفاده کنیم."

4. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کومان به تمجید از نمایش حریف به خصوص در فاز تهاجمی پرداخت.

طرفداری - رونالد کومان، سرمربی اورتون پس از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضمن اعتراف به برتری حریف و شایستگی آنها برای برد از فاکتور تجربه به عنوان یکی از دلایل شکست تیمش نام برد. به گزارش liverpoolecho، اورتون هم مغلوب شاگردان آنتونیو کونته شد. در دیداری که تا دقیقه 65 علی‌رغم چند موقعیت خوب، گلی در پی نداشت تا پدرو با یک گل دیدنی قفل دروازه‌ها را باز کند. همان گل سرآغازی بود بر افزایش اختلاف دو تیم و گری کیهیل و ویلیان با زدن گل‌های بعدی، یک پیروزی قاطع دیگر را برای آبی پوش‌های لندن به ارمغان آوردند. کومان پس از این شکست به خبرنگاران گفت:
    تفاوت دو تیم، تجربه بیشتر حریف بود. ما چند بازیکن جوان در ترکیبمان داریم. 5-6 بازیکن را هم در اختیار نداشتیم و اشنایدرلین را هم از دست دادیم که خیلی برایمان گران تمام شد. بازی را خوب شروع کردیم. بد شانس هم بودیم که به تیرک کوبیدیم. گرچه معتقدم در مالکیت توپ اشتباهاتی داشتیم که چلسی را بسیار زهردار نشان می‌داد. تا پیش از اینکه گل بخوریم خوب بودیم و پس از آن کارمان برای ایجاد شانس‌های مسلم گلزنی خیلی سخت شد. چون چلسی تیمی‌ست که اگر ذره‌ای فضا به دست بیاورد، بازی را خواهد کشت.
    گل سوم، نشانگر کیفیت بالای خط حمله حریف بود اما شاید لیاقتمان شکست آن هم با این اختلاف نبود. حرفی نیست. چلسی نشان داد که تیم بهتر میدان است. با مقایسه کیفیت خط حمله دو تیم می‌توانید به دلیل اختلاف ایجاد شده پی ببرید. یکی از دشوارترین کارهای ممکن، ایجاد شانس گلزنی مقابل چلسی است. بازی کردن مقابل سیستم کنونی چلسی واقعا کار دشواری‌ست. چلسی منتظر می‌ماند و بسیار صبور و متمرکز بازی می‌کند. شاید انها در نیمه اول هم دو شانس خوب گلزنی را از دست دادند اما چلسی آنقدر باکیفیت است که بدون داشتن موقعیت‌های گل زیاد هم می‌تواند پیروز شود.

6. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با کمی تاخیر برد بسیار ارزشمندو تبریک میگم به دوستان واقعا یکی از ترسناکترین بازیای فصل رو با برد پشت سر گذاشتیم و الان تقریبا قهرمانی تو مشتمونه.ده هفته پیش چی فکر میکردیم چی شد من به شخصه فکر میکردم چهار هفته به پایان جشن قهرمانی میگیریم ولی این تاتنهام باور نکردنی عجیب اوضاع رو پیچیده کرد الانم فکر کنم نه یا ده بازی رو پشت سر هم بردن باز خدا شکر حواسمون رو جمع کردیم و دیگه سوتی ندادیم.
    فکر میکنم بیشتر از هر وقت دیگه ای دو گانه تو مشتمونه.این طرف سه بازی خانگی داریم که حداقل رو کاغذ اسونن اون طرفم با ارسانی بازی داریم که این فصل نشانی از تیم مقتدر نداره.همه چیز دست خودمونه والبته کار اصلی انجام شده فقط گام اخر مونده.
    این فصل رو باید با دو گانه تموم کنیم و برا فصل بعد به فکر یک مهاجم شس دانگ باشیم و از شر این کاستای..... خلاص بشیم یه هافبک هجومی و یک دفاع وسط مطمعن شدیدا نیازمندیم و از همه مهمتر حفظ ازار هستش.
    در اخر هر نتیجه ای حاصل بشه با اوضاع سال گذشته باید به کنته و تیمش خسته نباشید گفت و اقعا کارش عالی بوده تا الان.امیدوارم سالها تو تیممون بمونه و بدرخشه.

8. 6 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خبر دارم اونم چه خبری در حد تیم ملی

کاستا پیش قراردادش رو با تیم چینی بسته و از این انتقال 90 میلیون یورو خالص و نقد گیر چلسی میاد خدا رو شکر هم از شر کاستا راحت میشیم ( البته درسته مقاطعی از فصل خوب بود برامون ) هم پول خرید یه فوق ستاره برای خط حمله بودن صرف یک ریال از بودجه تیم در اومد !

شخصا امیدوارم برن سراغ کیلیان امباپه این بشر فوقالعاده اینده دار و تکنیکی و سرعتی و گلزنه ! یعنی کاملا مناسب چلسی ساخته شده !

اگر نشد اوبامیانگ از دورتمند و موراتا و
    بلوتی و لوکاکو و در اخر سانچز که البته امیدوارم این نیاد جز گزینه هامون هستش ! اولویت شخص خودم هم به همین ترتیبی هستش که نوشتم

برای دفاع هم کونته میخواد زوما رو قرض بده که به نظرم بهترین تصمیم هستش چون زوما نیاز به بازی داره تا خودش رو دوباره پیدا کنه و میتونه یک یا دو سال دیگه برگرده به تیم

کریستن سن هم بر میگرده به چلسی ! برای دفاع هم ون دیگ از ساوتهمپتن قراره خریداری بشه که فکر کنم زوما رو در این ترنسفر دخالت بدن به شکل قرضی !

به شخصه خط دفاعی با حضور لوییز --- ون دیک --- کریستن سن رو عالی میدونم برای فصل بعد و کیهیل و اکه هم میتونند نیمکت نشین اینا باشن

ما فقط بتونیم یه دفاع چپ عالی که به نظرم همین برتراند خودمون یا رودریگز رو بخریم و یه هافبک وسط خوب مثل ناینگولان اضافه کنیم به تیم میتونیم جز مدعی های فصل بعد اروپا باشیم

راستی با توجه به حذف احتمالی موناکو بهترین موقعیت هستش از این تیم چند تا بازیکن بکنیم ! لمار - برناردو سیلوا - باکایوکو - امباپه و سیدیبه میتونند گزینه های خوبی برامون باشن !

همچنین فابرگاس هم قرار شده قراردادش رو تمدید کنه و موندنی میشه که خیلی عالی شد چون فصل بعد چلسی تو چند جناح باید بجنگه و تیم به بازیکن های جانشین برای پست های مختلف نیاز داره

پ. ن : درامد هفتگی و سالانه کاستا دیوانه کننده است !!!!!!! 600 هزار پوند ! سالی حدود 30 میلیون یورو !

10. 6 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تا یادم نرفته هازادم قراردادش رو 5 ساله تمدید میکنه با حقوق هفتگی 300 هزار پوند که خبر خوبی میتونه باشه !

کورتوا هم قراره قردادش رو 5 ساله تمدید کنه اونم با افزایش حقوق هفتگی !

فابرگاسم که قراره تمدید کنه

کاستا هم رفتنیه ! از هافبک هامون فکر کنم یه نفر رفتنی باشه با توجه به احتمال خرید باکایوکو ! شاید ماتیچ بره !

تری هم قراردادش تمدید نمیشه و رفتنیه

زوما هم قرضی میره

شبکه اسپانیایی کادناسر خبر داد : توافق شخصی دیگو کاستا با تیانجین چین . مبلغ انتقال 90 میلیون یورو و دست مزد هفتگی 600 هزار پوند !

کونته تصمیمش را در مورد جدایی قرضی زوما از چلسی در تابستان پیش رو گرفته است . کریستینسن ، کولیبالی و فن دایک گزینه های احتمالی چلسی در خط دفاعی هستند . (تلگراف)

چلسی پس از به توافق رسیدن با ادن هازارد این بار در آستانه تمدید قرارداد تیبو کورتوا است . دستمزد کنونی کورتوا 120هزار پوند در هفته است که احتمالا افزایش پیدا خواهد کرد .

رسمى: ادن هازارد قرارداد جديد 5 ساله و دستمزد 300 هزار پوند در هفته را با چلسى امضا خواهد کرد (GOAL)

به گزارش چلسی نیوز و به نقل از ESPN : چلسی در صدد است تا قرار داد بازیکن 19 ساله و مستعد تیمش را تمدید کند .

چندی پیش شایعاتی مربوط به جدایی تامی ابراهام از چلسی و پیوستنش به تیم هایی نظیر لستر به گوش می رسد اما به نظر سران چلسی قصد حفظ این بازیکن دارند . آبراهام که که به صورت قرضی در بریستول سیتی توپ می زند این فصل در تمامی رقابت موفق به زدن 26 گل برای این تیم شده است و در فرم فوق العاده ای به سر می برد و این شانس را دارد که در فصل بعد آنتونیو کونته او را به چلسی بازگرداند .

از باشگاه خبر می رسد که فابرگاس در آستانه تمدید قرارداد خود با چلسی تا سال 2020 قرار دارد . سسک در صورت پذیرفتن این پیشنهاد 150000پوند در هفته حقوق دریافت می کند .
    تيانيجين چين مطمئن است كه آنها با دیگو كاستا در تابستان پيش رو قرارداد امضا خواهند كرد.

مالك آنها، شو يوهوي به رسانه هاي چيني گفته كه مطمئن است دو يا سه ستاره جذب خواهد كرد. [اسکای]

12. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تیم بعدی دیگو کاستا مشخص شد

دیگو کاستا فصل بعد در چلسی حضور نخواهد داشت و راهی فوتبال چین می شود!
    به گزارش "ورزش سه"، پس از اینکه قرار ملاقات کاستا و مدیر برنامه های مشهورش «ژرژ مندس» با مدیران یک باشگاه چینی لو رفت، شب گذشته کادنا سر ادعا کرد که 4 مسئول چینی که با کاستا ملاقات کرده بودند، از مدیران باشگاه تیان جین چین هستند؛ تیمی که هدایتش بر عهده کاناوارو است و ستاره های چون پاتو و اکسل ویتسل را در اختیار دارد.
    طق ادعای این منبع معتبر اسپانیایی، کاستا با تیان جین پیش قراردادی امضا کرده و سالانه 30 میلیون یورو خالص نیز دریافت خواهد کرد. چلسی هم از این انتقال 90 میلیون یورو سود خواهد برد. کاستا سومین فصل حضور در چلسی را پشت سر می گذارد و در 116 بازی برای آبی های لندنی، 56 گل نیز به ثمر رسانده است.

14. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

وستهم 1 - 0 تاتنهام

همونطور که انتظار میرفت بلاخره تاتنهام نتونست امشب وستهام رو بیرون از خونه ببره و بازی رو یک هیچ باخت و همون روزنه کوچیک امیدشون برای رسیدن به ما از بین رفت.

تازه بازی با منچستر و لستر هم مونده که انتظار میره تو این بازیها هم امتیاز بده.
    Last edited by Undercover-G; 06-05-2017 at 00:43.

16. 4 کاربر از Undercover-G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خوب خدارو شکر بالخزه ترمز تاتنهام کشیده شد.از الان قهرمانیمون رو پیشاپیش تبریک میگم.به امید کسب دوگانه که واقعا شایستگیش رو داریم.
    ولی خدا وکیلی چه استرسی وارد کرد این تاتنهام دم وستهم گرم خیالمون راحت کرد.

18. 5 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب بالاخره تاتنهام دیگه روند بردای پشت سر همش تموم شد
    هر چند هفته قبل که ما اورتون رو بردیم کلا تا قهرمانی فاصله زیاد نداشتیم چون سه تا بازی نسبتا آسون توی خونه رو فقط باید می بردیم و بازی خارج از خونه رو حتی می باختیم
    ولی الان دیگه کارمون راحتر شد و عملا دیگه قهرمانی خیلی نزدیک شده و دیگه تاتنهام شانس خاصی نداره

دیگه باید تموم تلاشمون رو کنیم که فصل رو با دو گانه تموم کنیم
    فک کنم یکی دو بازی آخر میشه ترکیب دوم گذاشت و بازیکنایی بازی کنن که کمتر این فصل بازی کردن و برای فینال جام حذفی هم بازیکنای اصلی استراحت کنن
    البته یه نکته اینکه فردا مقابل میدلزبورو باید دقت کنیم چون یه تیم دفاعیه و هنوز روی کاغذ هم شانس سقوط نکردن یکمی داره

20. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •