داداش ممنون اولی رو که انجام دادم مشکل دومیه که گفتی امکان نداره
داداش ممنون اولی رو که انجام دادم مشکل دومیه که گفتی امکان نداره
اونم فکر کنم چند روز دیگه یه ÷چی چیزی بیاد اونم درست بشه ! فکر کنم این گروه های ÷چ ساز با این شرایط ÷یش اومده حتما یه حالی به دمو باز ها میده
درسته, چون بازی غیر از قفلش این مشکل همیشه آنلاین بودن هم داره...
سی دی کی بلاک نمیشه, اما اگر در طول روز تعداد زیادی با آی پی و دوایس متفاوت به اکانت وصل بشن (از طریق یوزر پس) امکان بن شدن اکانت هست, برای رفع این مشکل هم فکر میکنم Family Share واسه این بازی هم جواب بده... ولی هر دفعه یک نفر آنلاین. روشش هم به این صورته یک نفر بازیو میخره بعد بین اکانت های دوستانش میتونه share کنه... اما اطمینان نمیدم کار کنه چون استیم یه سری بازی های AAA رو که تازه وارد بازار میشه قابلیت فمیلی شیر براش فعال نمیکنه. (همه بازی های تازه منتشر شده شاملش نمیشه).
صفحه پیش البته گفتن گویا از همین فمیلی شیر و پیاده کردن یک سری ترفند همزمان بازی تونستن بکنن که البته توصیه هم نمیشه, اینکارو کردن... حالا قبول کردن خطر ریسکش یه بحث جدا هست.... چون اکانتی که بازی روش هست بن بشه دسترسی بقیه هم بهش قطع میشه.
اگر میخوایید بازی هم کنید برای امنیت بیشتر نوبتی برید داخل...
Last edited by Killzone2; 18-09-2016 at 00:07.
آقا من نمدونم چرا یه حسی بهم میگه تا یه هفته این بازی کرک میشه
امیدوارم که به این زودی ها کرک بشه
انسان به امید زنده است . امیدواریم که امید شما به تحقق بپیونده پس امیدواریم
من کلا فقط رو یه پی سی اجراش میکنم فقط جهات اطلاع پرسیدم
نسخه اصلی با دمو چه فرقهایی داره؟
الان شما چه اشتراکی تهیه کردین ؟! و آیا هنوز هم کار می کنه ؟!
من فکر میکنم ایشون بازی ارجینال رو خریدن و دارن طریقه استفادش رو دوتا پیسی رو توضیح میدن:|
پس از عدم کرک PES 2017 و انتشار دموی این بازی برای PC...در بعضی از محافل شایعه کرک افلاین این بازی پیچیده است،این خبر به گونه ای است که کرک از طریق دموی بازی انجام می شود.
منبع:سایت دیتالینک
- - - Updated - - -
ماه گذشته بود که گروه 3DM اعلام داشت که قفل Denuvo باعث میشود که دیگر خبری از بازیهای دزدی نباشد سپس آنها رسما از کرک کردن بازیها کنارهگیری کردند؛ اما این پایان ماجرا نیست! این تیم مشهور بازمیگردد، آن هم با راهی برای شکستن قفلهای Denuvo!
مدیر تیم 3DM اعلام داشت که خبر کنارهگیری آنها صحت ندارد و این تیم همچنان درحال کار برروی شکستن قفل Denuvo است. نهتنها 3DM درحال کار برروی شکستن این قفل مشهور است بلکه مدیر گروهشان “Bird Sister” اعلام داشت که آنها راهحلی برای شکستن قفل Denuvo یافتهاند. وی اعلام کرد که پروژه جدید آنها PES17 میباشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)