تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 80 اولاول ... 44450515253545556575864 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 793

نام تاپيک: 4G Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

راه اندازی بستر فیبر نوری فعلا پیشکشتون
    به عنوان مشتری 9 ساله این شرکت واقعا از وقتی که با پارس آفلاین ادقام شدین گند خورده به تمامی بخش هاتون
    ادعاتون میشه بیش از 31000 روستا رو پوشش 4G دادین هنوز تو بخش فروش و پشتیبانیتون یه بخش جدا برای 4G قرار ندادین !!!
    یعنی تو این سی یک هزار روستایی که پوشش دادین از هر روستا اگه یک نفر هم از سیستم 4g شما استفاده که میشه سی یک هزار نفر

برای اعلام یه لت و لانگ و گرفتن زاویه دکل بالای 20 بار باید تماس گرفت و برای هر کارشناس باید توضیح بدی که لت و لانگ برای چی میخوای بعدش هم بین بخش فروش و پشتیبانی پاس کاری میشی آخرش هم باید به شیوه سنتی که اونقدر مودم رو چپ و راست کنی تا بهترین RSRP و RSRQ بگیری دکل فاصله هواییش تو بهترین حالت بالای یک کیلومتر هست رو پیدا کنی !

نمیدونم با من فقط این مشکل رو دارم یا بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن

موقع فروش سرویس 4G هم شکر خدا نمیگن حداقل سرعت تضمینی 512Kbps هست تو قرن 21ام به 512Kbps میگن 4G

مودم فضای باز HHB B2338-168O هم مدام مشکل هنگ کردن و غیب شدن صفحه Webui داره و نه امکانی داره که بش بین باند های 1 و 20 سویچ کرد یا اصلا نمیشه فهمید از قابلیت تجمیع پشتیبانی میکنه یا نه یا چه باند های دیگه ایی رو ساپورت میکنه یه برند ناشناخته از دوقوز آباد چین hhb-solutions.hk
    داستان اکسس پوینت همین برند هم که ....
    4G های وب من با هر مودمی فکرش رو بکنی تست کردم . نمیدونم کجاها و با چه سرعتی ارائه میشه ولی اینجور که من تو چند شهر و روستای مختلف که تو پوشش شبکه اش زده سرویس داره ، عملا بهره وری و استفاده ای نداشته . فکر کنم فقط برای نگهداری این بخش فرکانسی اش میگه 4G داره و گرنه من بسته 1 ساه ای که روش فعال کرده بودم موند و سوخت . و فقط یک سیم کارت بدرد نخور دستم مونده

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

4G های وب من با هر مودمی فکرش رو بکنی تست کردم . نمیدونم کجاها و با چه سرعتی ارائه میشه ولی اینجور که من تو چند شهر و روستای مختلف که تو پوشش شبکه اش زده سرویس داره ، عملا بهره وری و استفاده ای نداشته . فکر کنم فقط برای نگهداری این بخش فرکانسی اش میگه 4G داره و گرنه من بسته 1 ساه ای که روش فعال کرده بودم موند و سوخت . و فقط یک سیم کارت بدرد نخور دستم مونده
    احتمالا باید دستی انتخاب میکردین
    چون اینجا با سیم همراه اول میشه استفاده کرد البته سرعتی نداره ولی خوب میشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2017

پيش فرض

احتمالا باید دستی انتخاب میکردین
    چون اینجا با سیم همراه اول میشه استفاده کرد البته سرعتی نداره ولی خوب میشه

Sent from my iPhone using Tapatalk
    منظورتون از دستی انتخاب میکردین چیه ؟!!!

های وب فقط 2 تا فرکانس پشتیبانی میکنه باند 1 و باند 20

باند 1 در خیلی از محدوده ها خارج از دسترس هست
    باند 20 هم تو فواصل طولانی بالای یک کیلومتر سرعت خیلی جالبی نداره

نکته بعدی اینکه اصلا توی کانفیگ مودم ها HHB های وب امکان انتخاب باند و چنل وجود نداره !

این سرویس بیشتر از این که در اختیار و بهره برداری مردم روستا و شهرستان های کوچک باشه

بیشتر در اختیار پلیس راهور برای مدیریت جاده ها هست که خود این بهره برداری به نظر من مشکل امنیتی داره .....

در کل تو انتخاب این سرویس از این شرکت باید دقت کرد تو نقشه سایت مناطقی که زده پوشش با تلفن همراه مودم جیبی داره اصلا اینطوری نیست

حتما موقع خرید با کارشناس فروش از طریق لت و لانگ ( مختصات جغرافیایی ) هماهنگ بشین و مطمئن بشین که فاصله تون از دکل بیش از 2 کیلومتر نباشه که مودم فضای باز HHB اصلا جواب گو نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2020

پيش فرض

من خراسان رضوی تربت جام روستای خرم اباد زندگی میکنم. این سیمکارت رو گرفتم میتونین ادرس رو تو گوگل مپ ببینید.
    با اینکه تو نقشه پوشش دهی انتن تو سایت های وب تو منطقه قرمز پررنگ که ینی انتن قویه هستیم ولی اصلا انتن نداره. بزور یک انتن داره و اصلا اینطوری که میگن پوشش ندادن
    با کلی امید سیمکارت سفارش دادم ولی ناامید شدم. کلی روش حساب کرده بودم
    الانم تو فکر ساخت یه انتن خارجی برا مودممم اخرین تلاشمو بکنم ببینم چی میشه
    تست ها با مودم 4 جی هواوی e5577c و گوشی a50 انجام شد. مودم که کلا انتن نداره گوشی بزور 2 خونه انتن داره با کلی نوسان و انتن پری
    من موندم سیمکارتی که فقط ساخته شده تا مناطق محروم رو تحت پوشش قرار بده اگه اینجا انتن نده کجا انتن بده؟؟؟؟

7. این کاربر از S.MohammadAkrami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

کسانی که تو کرج عظیمیه زندگی میکنن درباره فیبر نوری های وب اطلاعات کسب کنند ببینن جعبه تقسیمهاش چند متر چند متر فاصله دارن و عکس تهیه کنه های وب که ایرانیان نت(اپراتور چهارم)رو خریده سعی داره تو همه شهرها فیبر نوری بده چون تجهیزات زیادی نمیخاد و همه تجهیزاتش داخل ایران تولید میشه(فیبر نوری مد نظر خودشون)لطفا هرکسی کرج هست اطلاعات بگیره مرسی

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

منظورتون از دستی انتخاب میکردین چیه ؟!!!

های وب فقط 2 تا فرکانس پشتیبانی میکنه باند 1 و باند 20

باند 1 در خیلی از محدوده ها خارج از دسترس هست
    باند 20 هم تو فواصل طولانی بالای یک کیلومتر سرعت خیلی جالبی نداره

نکته بعدی اینکه اصلا توی کانفیگ مودم ها HHB های وب امکان انتخاب باند و چنل وجود نداره !

این سرویس بیشتر از این که در اختیار و بهره برداری مردم روستا و شهرستان های کوچک باشه

بیشتر در اختیار پلیس راهور برای مدیریت جاده ها هست که خود این بهره برداری به نظر من مشکل امنیتی داره .....

در کل تو انتخاب این سرویس از این شرکت باید دقت کرد تو نقشه سایت مناطقی که زده پوشش با تلفن همراه مودم جیبی داره اصلا اینطوری نیست

حتما موقع خرید با کارشناس فروش از طریق لت و لانگ ( مختصات جغرافیایی ) هماهنگ بشین و مطمئن بشین که فاصله تون از دکل بیش از 2 کیلومتر نباشه که مودم فضای باز HHB اصلا جواب گو نیست
    - امکان انتخاب باند در مودم ها هست ولی در اختیار یوزر قرار نمیگیره. مودم ها هم از بانک 1 ، 20 ، 38 ، 42 پشتیبانی می کنه. های وب مجوز همه این باند ها رو داره ولی در مورد باند های TD هنوز پوشش شبکه کامل نیست.

- با این مودم (اوتدور) در فواصل خیلی زیاد با سایت هم ارتباط مطلوبی دریافت شده است. (حتی تا چند ده کیلومتری سایت)

- در مورد اکسس پوینت با شما موافقم

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

من خراسان رضوی تربت جام روستای خرم اباد زندگی میکنم. این سیمکارت رو گرفتم میتونین ادرس رو تو گوگل مپ ببینید.
    با اینکه تو نقشه پوشش دهی انتن تو سایت های وب تو منطقه قرمز پررنگ که ینی انتن قویه هستیم ولی اصلا انتن نداره. بزور یک انتن داره و اصلا اینطوری که میگن پوشش ندادن
    با کلی امید سیمکارت سفارش دادم ولی ناامید شدم. کلی روش حساب کرده بودم
    الانم تو فکر ساخت یه انتن خارجی برا مودممم اخرین تلاشمو بکنم ببینم چی میشه
    تست ها با مودم 4 جی هواوی e5577c و گوشی a50 انجام شد. مودم که کلا انتن نداره گوشی بزور 2 خونه انتن داره با کلی نوسان و انتن پری
    من موندم سیمکارتی که فقط ساخته شده تا مناطق محروم رو تحت پوشش قرار بده اگه اینجا انتن نده کجا انتن بده؟؟؟؟
    اگر خرم اباد ، منظورتون خرم اباد بخش نصرآباد است که پوشش روستای شما مودم فضای باز است (در سایت هم می توانید استعلام بگیرید) و قطعا کیفیت مطلوبی با موبایل و مودم ذکر شده نخواهید داشت ولی با مودم فضای باز یا مودمی که آنتن داشته باشه قطعا کیفیت سرویس خوبی دریافت می کنید.

سایتی در روستای مجاور شما بابت پوشش قوی تر و استفاده با گوشی قرار بود راه اندازی شود که فعلا به خاطر تحریم ها ناموفق مانده است.

موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

کسانی که تو کرج عظیمیه زندگی میکنن درباره فیبر نوری های وب اطلاعات کسب کنند ببینن جعبه تقسیمهاش چند متر چند متر فاصله دارن و عکس تهیه کنه های وب که ایرانیان نت(اپراتور چهارم)رو خریده سعی داره تو همه شهرها فیبر نوری بده چون تجهیزات زیادی نمیخاد و همه تجهیزاتش داخل ایران تولید میشه(فیبر نوری مد نظر خودشون)لطفا هرکسی کرج هست اطلاعات بگیره مرسی
    من از مشترکین سابق ایرانیان نت بودم که بالاجبار
    امدم های وب
    تقریبا 200 متر 200 متر
    Last edited by arminkoo; 05-11-2020 at 23:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •