دوستان روی ge force 210 میشه بازی کرد ؟
روی low هم راضیم
بزنم دانلود؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان روی ge force 210 میشه بازی کرد ؟
روی low هم راضیم
بزنم دانلود؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
کسی همچین اروری و ایرادی داره ؟؟؟؟؟ نسخه سایت دانلودها بود که دان کردم
فروم همسایه بپرس سریع پاسخ میدن.
منظورم فروم سافت 98
سلام. چرا نمیشه بازی دوستانه cpu با cpu گذاشت؟ 15 هم همین ایراد رو داشت. راه حلی نداره؟
کلا به نظر من با تجربه که با Windows 10 دارم برا بازی هنوز مشکلاتی داره و بهینه نشده ! . شما آخرین درایور گرافیگ رو دانلودکن اگر مشکلت حل نشد با Windows 8.1 امتحان کن . من قول میدم بازی بالا میاد .
Last edited by ™...; 18-09-2015 at 00:44.
سلام به همگی
این بغل پا بزرگترین باگ 2015 بود.الان کاملا برطرف نشده اما تا حدود زیادی طبیعی شده.در دنیای واقعی هم شوتهای فنی بغل پا مهارشون سخته.مثل گل مسی به ایران یا گل موراتا به من سیتی.البته بازی بدون باگ نیست اما در کل طبیعی تر شده.
اینها رو دوستمون هم جواب دادن و من هم تکرار میکنم تا نظرات خودم رو هم درباره بازی با این جوابها بگم.
دو نکته بسیار مهمی که من دوست داشتم تو 2016 درست بشه یکی خطاها بود یکی همن تیکی تاکا شدن تمام حریفان.
اولی که کاملا برطرف شده.من چندین دست بازی کردم و خطای تنه اصلا نمیگیره و حتی روی تکل ها هم همیشه کارت نمیده.ضمنا انیمیشن کمک داور هم کاملا طبیعی هست.وقتی بازیکن درون آفساید به توپ میرسه اول پرچم بالا میره و بعد سوت زده میشه.در کل میتونم بگم بالاخره به داوری بی نقص رسیدیم.عالی هست داوری
نحوه بازی حریف هم کاملا متفاوت هست.من در این چند بازی هم تیم خودم و هم حریفم کاملا متفاوت برداشتم.از بایرن گرفته تا پرسپولیس و تیمهای آمریکای جنوبی.حریفان هم متفاوت بودند.نه تنها تیکی تاکای 2015 رو ندیدم بلکه هر تیم کاملا متفاوت بازی میکرد.مثلا بارسا تیکی تاکا داشت ولی یووه با 4 نفر حمله میکرد و تاکتیک اصلیش ارسال مستقیم برای مهاجمین و ضد حمله بود.وقتی هم که در زمین خودی یا میانه زمین توپ رو در اختیار دارند،بازیکنان بیشتر توپ رو دراختیار دارند و پاسها نسبت به بارسا سریع و تک ضرب نیست.Team ID بسیار عالی پیاده سازی شده.
پاسهای عمقی نسبت به نسخه قبل کمتر به مقصد میرسند مخصوصا پاسهایی که قراره درون محوطه به مهاجم برسه.اما این کاملا به تیم خودی و حریف بستگی داره.اگه شما با گوتزه برای ریبری در مقابل یک تیم متوسط پاس بدهید احتمال رسیدن پاس بالاست اما اگه همون پاس رو مقابل یووه بدید انتظار نداشته باشید از زیر پای کیه لینی رد بشه.
البته یک نکته بسیار بسیار مهم در پاس ها،تنظیمات هستند که اولا پاس ها روی basic باشند یا advanced که اینباز تنظیمات پاس و شوت بصورت پیش فرض روی basic هست.تنظیم مهم بعدی،pass assist هست که بصورت پیش فرض روی 1 هست.یعنی کمی اتوماتیک بهتون کمک میکنه اما باز هم جهت صحیح رو گیمر باید تشخیص بده.در لول 2 و 3 اتوماتیک تر میشه و دقت پاس بالاتر میره اما من همون 1 رو بیشتر میپسندم و اگه بازیهای آنلاین نبود،کلا تنظیمات مثل شوت،پاس،پاس عمقی و ... رو روی manual میذاشتم تا همه چیز رو خودم کنترل کنم اما خیلی سخت میشه و وقت زیاد می خود تا آدم بهش عادت کنه.
درباره لابی من تستی نداشتم چون همون اول با فایروال جلوی ارتباط بازی رو گرفتم تا مشکلات بعدی پیش نیاد.
نکته بسیار مثبت pes اینه که اکثر نواقص،با پچهای غیر رسمی درست میشه.مطمئنا لایسنس ها،نقل و انتقالات،ورزشگاه و چمن هم با اولین پچ قابل رفع خواهد بود.من برای 2015 پچ pte رو دارم که چمن ها رو کاملا تغییر میداد.از اینکه گفتی صدای گزارشگر خوفناک شده ، بازی زندس و هوش مصنوعی بهتر شده خیلی خوشحال شدم . اما از اینکه چمن همونه خیلی دلسرد شدم . خودت بهتر میدونی اصولا بکگروندی که همش چشت روشه همین چمنه . خیلی تاثیر زیادی رو مخاطب داره اگه واقعا چمن طبیعی باشه (ونوعی موکت نباشه) . من چون ویدئو های ps4 رو دیدم فکر میکنم همه این نقد های مثبتی که دادن به 16 صدقه سر همین چمنه ! حیف که pc محرومه . به نظرت امکان داره توسعه دهنده ها بتونن عین همین چمن رو با پچ های غیر رسمی بیارن تو pc ؟
-------------
درباره گزارشگر هم دوستان هم موافق بودند و هم مخالف.بنظرم گزارشگر جدید هنگام شوت زنی و بثمر رسیدن گل،هیجانی داره که تا الان بجز گزارشگرهای عرب و اسپانیولی و ترکی هیچکدوم نداشتند.این تغییر بزرگی محسوب میشه.همچنین صداگذاری جیم بگلین هم مجدد انجام شده و تن صدای بهتری امسال داره.
اما نکته منفی گزرش بازی اینه که در حین بازی میتونست جمله های بیشتری داشته باشه.کلا گزارش بازی یکم ضعف داره و اصلا به پای فیفا با اون همه گزارشگر نمیرسه اما در کل قابل قبول هست.نه تغییر بزرگ به حساب میاد و نه نقطه ضعف
یکی از خصوصیات این نسه،سرعت بازی هست که باز هم کاهش پیدا کرده.شاید در ابتدا کمی براتون خسته کننده باشه اما اگه زیاد بازی کنید بهش عادت میکنید.جالبه که تنظیم سرعت بازی هم از حالت ارکید خارج شده و حتی اگه سرعت رو روی 2+ بذارید بازی آنچنان هم فانتزی نمیشه.اگه به سرعت بازی نمیتونید عادت کنید سرعت 1+ میتونه راضی کننده باشه.
در قسمت game plan تغییرات فقط برای دسترسی بهتر بوده و برخی اصطلاحات عوض شده اند.تنها نکته ای که تغییر کرده player to join attack هست که حالا میتونید هر بازیکنی رو انتخاب کنید درحالیکه سابقا فقط میشد از بین مدافعان انتخاب کرد.دیگه تغییری نداشتیم و نمیدونم اون دوستی که میگفت امکانات جدید داره کجا رو میگفت.
مسترلیگ رو هنوز شروع نکردم و فعلا باید خود گیم پلی رو بیشتر تست کنم تا بعد برم سراغ یک تیم.اما در ویدئوهایی که در تاپیک گذاشته شده بود،تغییرات جالبی ایجاد شده.مهمترینش آمار و به نوعی آنالیز تیم و بازیکنان هست و خیلی میتونه بهتون کمک کنه که چه بازیکنی بیشترین و کمترین تاثیر رو داشته اند.آمارهایی مثل درصد شوت زنی،پاس ها،گل ها و ... به تفکیک بازیکن برای کل تیم خودی دراختیارتون هست.این نکته رو من خیلی خوشم اومد.
نکات ریز و درشت زیاد هست که خیلی هاش تا الان گفته شده.اما یک نکته کلی رو برای این بازی بگم:
ببینید قرار نیست هر سال تحول عظیم و انقلابی در بازی صورت بگیره و امسال هم اینطور نبود.تحول انقلابی در نسخه 2014 بود که کونامی راه رو از ساخت یه بازی ارکید و فانتزی به سمت یه بازی واقع گرایانه و reality تغییر داد و چقدر هم در سایتهای نقد بازی ازش استقبال شد.حالا سال به سال و البته با احتیاط این مسیر داره به پیشرفت بالاتری میرسه.2015 بالاتر از 2014 و 2016 بالاتر از 2015 هر سال بهتر از قبل اما نباید هم انتظار یک بازی کامل بی نقص رو داشته باشیم.هر بازی ای باگها و نواقص خودش رو خواهد داشت و pes 2016 هم از این قائده مستثنی نخواهد بود اما pes 16 یک پیشرفت خوب نسبت به نسخه قبل هست و خوشحالم که کونامی امسال هم نشون داد که داره در مسیر صحیح حرکت میکنه.
Last edited by mohammad_87; 18-09-2015 at 01:10.
نسخه pc خیلی داغونه منتظر فیفا میمونیم
کجاش داغونه ؟!![]()
سلام بچه ها
بازی رو نصب کردم، واقعا فوق العاده است
همه چی تمومه
فقط یه مشکلی داره، سلام
بازی اولش روونه بعد 2 دقیقه لگ شدید پیدا میکنه
مثل بازی فیفا 15
چیکار کنم؟
ویندوزم سون 64 بیتی اوریجیناله
دوستان لطفا بیان اینجا نظراتشونو بدن ببینیم راه حل چیه
البته بعضی از دوستان مشکلی نداشتن!!
چرا کسی این مسأله براش مهم نیست؟ شاید براتون عجیب باشه ولی من از حدود 10 سال پیش بیشتر از اینکه خودم بازی کنم، در حالت cpu با cpu مسابقه و جام میذارم و فقط نگاه میکنم، حتی رو کاغذ جدول و جدول گلزن ها و غیره هم مینویسم. البته مستر لیگ رو هم میذارم رو حالت "کوچ مد" و بدون اینکه خودم بازی کنم بازی تیمم رو نگاه میکنم و لذت میبرم، خوشبختانه این سری بازی تیم ها در حالت کوچ مود خیلی طبیعی و هیجان انگیز شده برعکس نسخه قبل. اما همچنان از اون ایراد اول ناراحتم. توی نسخه های قدیمی تر حتی میشد "کونامی کاپ" و لیگ گذاشت و همه تیم ها رو cpu بازی کنه، من واقعن مثل تماشای فوتبال واقعی از تماشای جامی که خودم میذاشتم بین تیمها لذت میبردم. که این هم چندین ساله حذفش کردن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)