حسین جان رویه گل اول درسته که اون سمت، پست والنسیا بود ولی دقیقا قبل از اینکه پاس به اون بازیکن داده بشه اسمالینگ به اون چسبیده بود و اگه بی دلیل به سمت مرکز خط دفاع حرکت نمی کرد و همون موقعیتش رو حفظ می کرد، قطعا اون گل به ثمر نمی رسید چون اون بازیکن دیگه اینطوری خالی نبود.
من خیلی کم از والنسیا به عنوان یه بازیکن با تجربه اشتباه دیده بودم؛ کاش قبلا دیده بودم ولی تویه این بازی نمی دیدم !! نکته این بود که به نسبت قبل مدافعان خیلی بیشتر با دخیا بازی می کردن (پاس های رو به عقب) که در چند صحنه هم بسیار فجیع بهش پاس دادن ! این خودش یه ضعف بود !
اما فن خال ..
به نظر من هم خیلی بهتر می تونست ترکیب بچینه ! یه زمانی میگه رونی دیگه نوک حمله بازی نمی کنه ! یه دفعه دوباره رونی رو میاره نوک حمله ! آخه نیمه اول تیم چه استراتژی واسه حمله داشت ؟! دی ماریا کاملا با والنسیا لب خط بازی می کردن ! اوایل نیمه دوم رویه یه صحنه دی ماریا رویه پاس فلاینی نفوذ کرد که ضربه آخرش خوب نبود؛ این اون دی ماریا بود که ما می خوایم نه اینکه تبعیدش کنیم لب خط و بگیم حق نداری به محوطه جریمه هم نزدیک بشی ! فواصل بین بازیکنان خیلی زیاد بود؛ وسط زمین ما عملا خالی بود و توپ فقط و فقط به جناحین ختم میشد.
چرا ما از بازیکنی مانند ماتا استفاده نمی کنیم ؟! مگه کم بازیکنی هست ؟! همکاری ماتا - دی ماریا - رونی - فالکائو (فن پرسی) فوق العاده بود ولی نمی دونم چرا وقتی چنین ابزاری داریم، ازش استفاده نمی کنیم ؟!
تعویض های اول نیمه دوم چرا انجام شدن ؟ اگه فیل جونز آماده بازی بود، چرا بجای اسمالینگ از ابتدا بازی نکرد؟ چرا در شرایطی که بازی 1-1 هست و می دونیم سخت می تونیم به گل برسیم، 2 تعویض در فاز دفاعی همزمان و اون هم در اول نیمه دوم انجام میشه ؟! و چرا زمانی که گل می خوایم چرا فالکائو نباید به بازی گرفته بشه ؟! اون صحنه ای که به فلاینی یه پاس خیلی خوب تویه محوطه جریمه داده شد، توپ رو خیلی خوب استپ کرد ولی موقع برگشت به توپ نرسید، اگه یه بازیکن با ذات مهاجم بود رو حتما گل می کرد ! استفاده از فلاینی در فاز حمله پلن B تیم بود، حالا شده پلن A؛ بدون پلن B !
به نظرم اشتباهات صورت گرفته خیلی واضح هست و واقعا نمی دونم تویه سر فن خال داره چی می گذره. بازیکنان در زمین باید دستورات فن خال رو اجرا کنن، پس این عدم شادابی و سبک بازی رو قطعا باید متوجه فن خال دونست. اگه یادتون باشه تویه بازی های قبلی هم که تیم برنده میشد باز هم از نحوه بازی راضی نبودیم. الان که باختیم که جای خود داره. جام رو بسیار مفت از دست دادیم !
گرچه اصلا طرفدار تعویض پی در پی مربی نیستم ولی من با تعویض فن خال چندان مخالف هم نیستم؛ منچستر تیم کمی نیست که مربی براش قحط باشه. شاید آنجلوتی، شاید پپ ، شاید سیمئونه، نمی دونم، خیلی اتفاقات ممکن هست بیافته. بحث من سر این هست که این سبک بازی مناسب منچستر نیست. اگه قرار این سبک ادامه پیدا کنه، در نهایت مطمئن باشید فن خال از تیم کنار گذاشته خواهد شد. شاید خیلی از مربیان فوق العاده باشن ولی در یه تیم موفق نباشن و در یه تیم دیگه خیلی موفق باشن. باید دید کی به کجا تعلق داره. باید دید تفکرات یه مربی مناسب کدوم تیم هست. در زمان فرگی تیم واقعا چندین و چند برنامه برای رسیدن به گل داشت، خیلی تاکتیک پذیر تر بود ولی الان اصلا اون انسجام و تاکتیک رو نمی بینیم، با وجود اینکه بحران مصدومیت رو هم پشت سر گذاشتیم تقریبا.
شرایط مساعد نیست و با این وضع نمیشه به سهمیه هم امیدوار بود چون بازی های سختمون هنوز باقی مونده. ضعف های بسیاری به طور واضح داریم که در مقابل تیم های قدرتمند خیلی راحت کار دستمون میده !