تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 98 اولاول ... 44450515253545556575864 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 979

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ |

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

حسین جان رویه گل اول درسته که اون سمت، پست والنسیا بود ولی دقیقا قبل از اینکه پاس به اون بازیکن داده بشه اسمالینگ به اون چسبیده بود و اگه بی دلیل به سمت مرکز خط دفاع حرکت نمی کرد و همون موقعیتش رو حفظ می کرد، قطعا اون گل به ثمر نمی رسید چون اون بازیکن دیگه اینطوری خالی نبود.
    من خیلی کم از والنسیا به عنوان یه بازیکن با تجربه اشتباه دیده بودم؛ کاش قبلا دیده بودم ولی تویه این بازی نمی دیدم !! نکته این بود که به نسبت قبل مدافعان خیلی بیشتر با دخیا بازی می کردن (پاس های رو به عقب) که در چند صحنه هم بسیار فجیع بهش پاس دادن ! این خودش یه ضعف بود !

اما فن خال ..
    به نظر من هم خیلی بهتر می تونست ترکیب بچینه ! یه زمانی میگه رونی دیگه نوک حمله بازی نمی کنه ! یه دفعه دوباره رونی رو میاره نوک حمله ! آخه نیمه اول تیم چه استراتژی واسه حمله داشت ؟! دی ماریا کاملا با والنسیا لب خط بازی می کردن ! اوایل نیمه دوم رویه یه صحنه دی ماریا رویه پاس فلاینی نفوذ کرد که ضربه آخرش خوب نبود؛ این اون دی ماریا بود که ما می خوایم نه اینکه تبعیدش کنیم لب خط و بگیم حق نداری به محوطه جریمه هم نزدیک بشی ! فواصل بین بازیکنان خیلی زیاد بود؛ وسط زمین ما عملا خالی بود و توپ فقط و فقط به جناحین ختم میشد.

چرا ما از بازیکنی مانند ماتا استفاده نمی کنیم ؟! مگه کم بازیکنی هست ؟! همکاری ماتا - دی ماریا - رونی - فالکائو (فن پرسی) فوق العاده بود ولی نمی دونم چرا وقتی چنین ابزاری داریم، ازش استفاده نمی کنیم ؟!
    تعویض های اول نیمه دوم چرا انجام شدن ؟ اگه فیل جونز آماده بازی بود، چرا بجای اسمالینگ از ابتدا بازی نکرد؟ چرا در شرایطی که بازی 1-1 هست و می دونیم سخت می تونیم به گل برسیم، 2 تعویض در فاز دفاعی همزمان و اون هم در اول نیمه دوم انجام میشه ؟! و چرا زمانی که گل می خوایم چرا فالکائو نباید به بازی گرفته بشه ؟! اون صحنه ای که به فلاینی یه پاس خیلی خوب تویه محوطه جریمه داده شد، توپ رو خیلی خوب استپ کرد ولی موقع برگشت به توپ نرسید، اگه یه بازیکن با ذات مهاجم بود رو حتما گل می کرد ! استفاده از فلاینی در فاز حمله پلن B تیم بود، حالا شده پلن A؛ بدون پلن B !

به نظرم اشتباهات صورت گرفته خیلی واضح هست و واقعا نمی دونم تویه سر فن خال داره چی می گذره. بازیکنان در زمین باید دستورات فن خال رو اجرا کنن، پس این عدم شادابی و سبک بازی رو قطعا باید متوجه فن خال دونست. اگه یادتون باشه تویه بازی های قبلی هم که تیم برنده میشد باز هم از نحوه بازی راضی نبودیم. الان که باختیم که جای خود داره. جام رو بسیار مفت از دست دادیم !

گرچه اصلا طرفدار تعویض پی در پی مربی نیستم ولی من با تعویض فن خال چندان مخالف هم نیستم؛ منچستر تیم کمی نیست که مربی براش قحط باشه. شاید آنجلوتی، شاید پپ ، شاید سیمئونه، نمی دونم، خیلی اتفاقات ممکن هست بیافته. بحث من سر این هست که این سبک بازی مناسب منچستر نیست. اگه قرار این سبک ادامه پیدا کنه، در نهایت مطمئن باشید فن خال از تیم کنار گذاشته خواهد شد. شاید خیلی از مربیان فوق العاده باشن ولی در یه تیم موفق نباشن و در یه تیم دیگه خیلی موفق باشن. باید دید کی به کجا تعلق داره. باید دید تفکرات یه مربی مناسب کدوم تیم هست. در زمان فرگی تیم واقعا چندین و چند برنامه برای رسیدن به گل داشت، خیلی تاکتیک پذیر تر بود ولی الان اصلا اون انسجام و تاکتیک رو نمی بینیم، با وجود اینکه بحران مصدومیت رو هم پشت سر گذاشتیم تقریبا.

شرایط مساعد نیست و با این وضع نمیشه به سهمیه هم امیدوار بود چون بازی های سختمون هنوز باقی مونده. ضعف های بسیاری به طور واضح داریم که در مقابل تیم های قدرتمند خیلی راحت کار دستمون میده !

2. 8 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

کلا کاری به نتایج فن خال ندارم !

ولی 2 تا گزینه رو در نظر باید بگیرید

اول اینکه چه مربی درجه اولی الان بیکاره بیاد منچستر ؟؟
    و اینکه چه کسی بیاد ؟

گزینه دوم و مهمتر
    اگه قرار باشه هر مربی بیاد و بد کار کنه اینجوری تا چندین سال باید مربی منچستر عوض بشه
    پارسال مویس اومد و تغییرات خودشو داد و بازیکن های خودشو اضافه کرد
    امسال هم فن خال اومد و تغییرات خودشو داد و بازیکن های خودشو اضافه کرد !

این همه تغییرات و تغییر سیستمی نیاز به زمان نداره ؟
    چنتا از کلیدی ترین بازیکن های خط وسط و مهاجم تو این 2 فصل اومدن
    فکر کنم نتیجه گیری در مورد فن خال خیلی زود باشه !

با این رویه که دوستان میگن هر فصل تیم باید مربی عوض کنه و بازیکن جدید اضافه کنه
    این همه تغییرات خیلی سخته هماهنگ کردنش !

خودم که بازی های رئال رو دنبال میکنم مورینیو هم اوایل اومدنش به رئال تو اولین فصلش چیکار کرد ؟
    یا همین فصل قبل تو چلسی !
    تو رئال بعد 2 فصل و تو چلسی هم دقیقا بعد 2 فصل قهرمان لیگ شد !

خیلی زوده یه مربی همون فصل اول ازش انتقاد بشه ! (( البته نظر شخصی خودم به عنوان یه بی طرف بود - نظر دوستان محترمه ))
    فکر می کنم انتقاد در این مسئله است که بهبودی مشاهده نمیشه در شرایط و کیفیت فوتبال تیم. الان یونایتد نسبت به اول فصل یا فصل گذشته نه بهتر بازی می کنه و نه بهتر نتیجه می گیره. تفاوت با مورینیو اینه که پیشرفت در کار مورینیو دیده می شد در اون فصل ها، تیم بهتر از قبل بازی می کرد و اینقدر هم خرج در سال اول انجام نداده بود. وقتی تیمی نزدیک 120 میلیون پوند بازیکن اضافه می کنه به تیم (144 میلیون خرید و حدود 25 میلیون فروش / بدون در نظر گرفتن فالکائو)، انتظارات بیشتر هست نسبت به اینکه "حالا بعد از 30 هفته تیم هیچ پیشرفتی نداشته بهتره بهش فرصت بدیم"...

4. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات m_kh111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فن خال: بازی را به خودمان باختیم

فن خال بعد حذف از جام حذفی بدست آرسنال گفت :" وقتی برد را به حریف تقدیم می کنید طبیعتا ناامید می شوید چون به خودتان باختید . بازیکن ها خیلی ناامید شدند و پشت سر گذاشتن این شکست برای شان دشوار خواهد بود . گل دوم را ما به آن ها تقدیم کردیم . بهترین بازیکن تیم من دچار اشتباه شد و این قطعا برایش ناامید کننده خواهد بود . مسلما این کار را از روی قصد انجام نداده است .
    تیم من برای بازی امشب انگیزه زیادی داشت . بازیکن هایم ناامید هستند چون می دانند که باید نتیجه متفاوتی رقم می خورد . بازی با ده نفر دشوار است ولی تا آخر جنگیدیم . بازی را به خودمان نه حریف باختیم و این ناامید کننده ترین نکته است .
    مثل گل ولبک در فوتبال زیاد اتفاق می افتد چون خیلی از بازیکن ها در مقابل تیم سابق شان بازی می کنند و طبیعتا انگیزه زیادی هم دارند ولی امشب من فکر می کنم که خودمان گل را تقدیم آن ها کردیم . اینکه ونگر او را در نوک خط حمله اش قرار داد تعجب آور نبود .
    دی ماریا می داند که در اسپانیا هم نمی تواند به داور دست بزند بنابراین حرکات هوشمندانه ای نبود ولی کنترل احساسات در چنین بازی هایی آسان نیست . من با او صحبت کردم و نظر من را می داند ولی باید یک بار دیگر صحنه را ببینم . فکر می کنم به داور دست زد و این کار در همه کشورها ممنوع است و همه بازیکن ها این را می دانند بنابراین آنخل بهانه ای ندارد . من قبل بازی در مورد اخراج نشدن در این بازی هشدار داده بودم ."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به نظرم اشتباهات صورت گرفته خیلی واضح هست و واقعا نمی دونم تویه سر فن خال داره چی می گذره. بازیکنان در زمین باید دستورات فن خال رو اجرا کنن، پس این عدم شادابی و سبک بازی رو قطعا باید متوجه فن خال دونست. اگه یادتون باشه تویه بازی های قبلی هم که تیم برنده میشد باز هم از نحوه بازی راضی نبودیم. الان که باختیم که جای خود داره. جام رو بسیار مفت از دست دادیم !
    دقیقا منم همین رو با خودم میگم که تویه سر فن خال چی میگذره؟ چون بعضی از اشتباهاتش خیلی فاحش هست و هیچ چیزی اندازه یک دنده گیش عذابم نمیده اون از پستای غیر تخصصی که بازیکنا بازی میکنن. وقتی هررا داره همون کار کریک رو وسط زمین میکنه اون تعویض معنیش چی بود. نیمه دوم یعنی نیمه مربیارو فن خال کاملا به ونگر باخت اونا بازی رو به دست گرفتن تو اون نیمه و ما عملا داشتیم برای توپ تقلا میکردیم و خطاهای زیادی انجام میدادیم و تعویض سوم و فضایی فن خال برنامه دیشب شو تکمیل کرد. بعضی وقتا فکر میکنی تیم داره بدون مربی بازی میکنه، یعنی به این شدت بدون تاکتیک..

6. 7 کاربر از m_kh111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

فن خال به جای اینکه تو بازی حساسی مثل آرسنال به فالکائو بازی بده برای تیم زیر 21 ساله های باشگاه بازیش داده - دیگه با این اوصاف روحیه ای براش نمیمونه که

واقعن جمله از عرش به فرش رسیدن برای فالکائو صدق میکنه مهاجم تاپی که در پورتو و اتلتیکو مادرید باشگاه های معتبر اروپایی مشتری پر و پا قرص خریدش بودن کارش به جایی رسیده که با ولبک مقایسش میکنن

8. 8 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

فن خال به جای اینکه تو بازی حساسی مثل آرسنال به فالکائو بازی بده برای تیم زیر 21 ساله های باشگاه بازیش داده - دیگه با این اوصاف روحیه ای براش نمیمونه که

واقعن جمله از عرش به فرش رسیدن برای فالکائو صدق میکنه مهاجم تاپی که در پورتو و اتلتیکو مادرید باشگاه های معتبر اروپایی مشتری پر و پا قرص خریدش بودن کارش به جایی رسیده که با ولبک مقایسش میکنن
    اینم بذارید به حساب باز هم اشتباه فن خال ! جالب اینکه در اون بازی هم گل نزد و بعد از 70 دقیقه هم تعویض شد ! خب دقیقا این باعث له شدن اندک روحیه ای شد که داشت ! بعد از اون بازی هم براش تیتر زدن که آره، در تیم زیر 21 ساله ها هم گل نزد !!
    نقش مربی در احیاء یه بازیکن اینجا به خوبی مشخص میشه ! همونطور که می تونه برعکس، باعث تخریبش بشه.

مطمئن باشید فالکائو با رفتن از منچستر دوباره احیاء میشه؛ در اینجا به نظر من هیچ کمکی بهش نشد برای اینکه بتونه خودش رو پیدا کنه. نمیگم خودش مقصر نیست ولی با بازی دادن و اعتماد بهش، می تونست خودش رو پیدا کنه. علاوه بر نبود این دو مورد، سیستم های بعضا عجیب و غریب فن خال، نبود ثبات در ترکیب رو هم بهش اضافه کنید که در نهایت فالکائو رو به انتهای خط رسونده. حیف !

10. 8 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

می دونم همه از دست فن خال دلخور هستند چون عملکرد تیم اصلا جالب نیست اما این نباید باعث بشه که عملکرد فوق العاده بد فالکائو بیوفته تقصیر فن خال
    احیا کردن یه بازیکن اگه اتفاق بیوفته یه نکته مثبت برای مربی هستش اما به هیچ وجه وظیفه مربی نیست شاید یه بازیکن اصلا احیا نشه این دیگه مسئولیتش با مربی نیست
    فالکائو تو بازی هایی که بازی کرده یه سایه از اون بازیکن قبلی بوده انواع موقعیت ها رو هم از دست داده پس عملکردش هیچ جای دفاعی نداره
    حالا دلایل این ناکامی چند تا چیز می تونه باشه : 1- اون مصدومیت رباط صلیبی که بعدش دیگه فالکائو اون فالکائو سابق نشد 2- سبک بازی مبتنی به حفظ توپ ما 3- فیزیکی بودن لیگ برتر و...

این که تو تیم زیر 21 سال بازی کرد نه برای تحقیر بلکه برای حفظ امادگی بدنیش هست به علاوه بیایم منصف باشیم فالکائو باید خودشو به تیم تحمیل کنه نه این که فن خال انتخابش کنه
    فن خال وظیفش اینه که تیمی که بهترین شانس بردن رو به ما می ده انتخاب کنه نه این که فلان بازیکن رو راضی نگه داره

12. 6 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

می دونم همه از دست فن خال دلخور هستند چون عملکرد تیم اصلا جالب نیست اما این نباید باعث بشه که عملکرد فوق العاده بد فالکائو بیوفته تقصیر فن خال
    احیا کردن یه بازیکن اگه اتفاق بیوفته یه نکته مثبت برای مربی هستش اما به هیچ وجه وظیفه مربی نیست شاید یه بازیکن اصلا احیا نشه این دیگه مسئولیتش با مربی نیست
    فالکائو تو بازی هایی که بازی کرده یه سایه از اون بازیکن قبلی بوده انواع موقعیت ها رو هم از دست داده پس عملکردش هیچ جای دفاعی نداره
    حالا دلایل این ناکامی چند تا چیز می تونه باشه : 1- اون مصدومیت رباط صلیبی که بعدش دیگه فالکائو اون فالکائو سابق نشد 2- سبک بازی مبتنی به حفظ توپ ما 3- فیزیکی بودن لیگ برتر و...

این که تو تیم زیر 21 سال بازی کرد نه برای تحقیر بلکه برای حفظ امادگی بدنیش هست به علاوه بیایم منصف باشیم فالکائو باید خودشو به تیم تحمیل کنه نه این که فن خال انتخابش کنه
    فن خال وظیفش اینه که تیمی که بهترین شانس بردن رو به ما می ده انتخاب کنه نه این که فلان بازیکن رو راضی نگه داره
    قطعا خود فالکائو هم در این مسئله بی تقصیر نیست و در این جای بحثی نیست. آخرین خبر اینکه در انتهای فصل قطعا از منچستر جدا خواهد شد؛ طبیعی هم بود که با توجه به روندی که بود این اتفاق بیافته، به نفع هر دو طرف هست.
    اما من این رو قبول ندارم که اگه یه مربی یه بازیکن رو احیاء کنه نکته مثبتی برای مربی هست ولی وظیفه مربی نیست. به نظر من همونقدر که احیاء کردن یه بازیکن می تونه برای مربی نکته مثبتی باشه (چون احیاء شدن یه بازیکن در اصل داره به تیم کمک می کنه و تیم که خوب نتیجه بگیره قطعا اول اسم مربی مطرح میشه)، عدم کمک به احیاء شدن یه بازیکن هم می تونه یه نکته منفی برای مربی باشه؛ عدم کمک و نه احیاء نشدن.

منظورم این هست که اگه یه مربی به یه بازیکن اونطور که باید بهاء نده، یه بازیکن چطور می تونه احیاء بشه ؟! وقتی به یه بازیکن اعتقادی نداشته باشن، یا بهش اعتماد نداشته باشن و بهش بازی ندن، این بازیکن چطور می تونه احیاء بشه در صورتی که حمایت نمیشه ؟! ماتا داشت خیلی خوب بازی می کرد، چرا به یکباره نیمکت نشین شد ؟! بازیکنی که داره به تیم کمک می کنه و در اوج هست، اگه نیمکت نشین بشه جای سوال نداره؟ البته به قول آرمان (@Stream) فن خال نمی تونه با هافبک های مدرن کار کنه. حالا در مورد فالکائو این موضوع می تونه به شکل دیگه ای و باز هم براساس تصمیمات فن خال نمود داشته باشه. من طرفدار فالکائو هستم ولی عملکردی که داشته قابل دفاع نیست چرا که در درجه اول برای ما ها، طرفدار هر شخص یا بازیکنی هم باشیم، تیم منچستر یونایند مهم هست نه اون بازیکن یا شخص؛ ولی بحث من در مورد نقش فن خال در این روند هست.
    درسته که خود فالکائو هم از فرصت هایی که بهش داده شد استفاده نکرد، ولی در شرایطی که ما در مقابل آرسنال به گل نیاز داریم چرا ازش بازی گرفته نمیشه؟ به یانوزایی بازی داده میشه که همه شرایطش رو به خوبی می دونیم. بعد فالکائو میره و در تیم زیر 21 ساله ها به بازی گرفته میشه ودر ردیف والدز و رافائل که اصلا بهشون بازی نمی رسه قرار می گیره. شاید ویلسون برای بازی در تیم زیر 21 ساله ها مناسب تر بود با توجه به اینکه در لیست 18 نفره نبود و ظاهرا مصدوم هم نبوده.

با فرض اینکه هدف حفظ آمادگی فالکائو هم بوده باشه، به نظر من در شرایطی که می دونیم این مهاجم تحت فشار هست، بازی گرفتنش در تیم زیر 21 ساله ها منطقی نبود چون در شرایطی می تونه این بازیکن رو باز هم از نظر روحی نزول بده؛ اتفاقی که در نهایت افتاد.

من فکر می کنم در نهایت اونطور که شما اشاره کردین فن خال در عمل کردن به وظیفش موفق نبوده. خب، فالکائو آماده نیست و بهش بازی داده نمیشه و قرار هست از بازیکنانی استفاده بشه که آماده تر هستند و ما رو به هدفمون برسونه؛ ولی عملا می بینیم که این اتفاق هم به دلایل مختلفی نمی افته.

اگه بخوام جمع بندی کنم من سهم تقصیر فن خال رو در تمامی این اتفاقات بیشتر می دونم؛ اگه یه مربی ابزارش رو نداشته باشه، تیم رو خودش نبسته باشه، خرج نکرده باشه، تازه اومده باشه، تیم خوب بازی کنه ولی نتیجه نگیره میشه گفت آره، مربی به این دلایل بی تقصیر هست ولی الان دیگه باید به تفکرات و سبک بازی تیم که متوجه مربی هست ایراد گرفت و مربی رو مقصر دونست.

فن خال مربی کوچیکی نیست؛ ولی فراموش نکنیم داره در تیم منچستر یونایند کار می کنه، پس باید ثابت کنه به اندازه نام منچستر بزرگ هست. مربی هم باید خودش رو ثابت کنه.

14. 7 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

فان خال: قصد تحقیر فالکائو را ندارم

لوئيس فان خال، سرمربي منچستريونايتد عنوان کرد که با بازي دادن به فالکائو در تيم زير 21 ساله‌ها، قصد تحقير او را ندارد.
    فالکائو در هفته ی اخیر، در تیم زیر 21 ساله‌های یونایتد به میدان رفت و فان خال عنوان کرد که با این تصمیم، قصد تحقیر او را ندارد.
    او گفت:" من در جایی خواندم که این کار تحقیر آمیز بوده است. فکر نمی‌کنم اینطور باشد. این یک رفتار حرفه ای از مربی ، مدیریت و همچنین برای بازیکن است. فقط فالکائو نبود، بلکه والدس و رافائل هم در آن بازی حضور داشتند. او آنطور که مطبوعات گفتند به این موضوع واکنش نشان نداد. ما به دنبال راه حلی برای او هستیم. گاهی بازیکنان در یک کشور، عملکرد عالی دارند و در کشوری دیگر نمی‌توانند آن فرم را حفظ کنند. این اولین بار نیست که چنین اتفاقی افتاده و آخرین بار هم نخواهد بود.در باشگاهی مثل منچستریونایتد، کار کمی سخت تر هم می‌شود. او یک جنگنده است و می‌داند رونی هم پست اوست و گل هم می‌زند."

متاسفانه این خبر هم نشون میده این برداشت از حرکت فن خال به صورت گسترده انجام شده که فن خال رو به واکنش واداشته.
    + اونطور که معلوم هست فن پرسی به دو بازی حساس ما مقابل تاتنهام و لیورپول هم نمی رسه، یعنی در فاز حمله فقط باید رویه رونی، ویلسون و فالکائو حساب کنیم...

16. 7 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سیتی یه باخت عجیب به برنلی داد تا نشون بده جایگاه دومی از سرش هم زیاده ! چلسی رو باید قهرمان این فصل دونست چون هیچ تیمی ثبات چلسی رو نداره.

6 بازی بعدی منچستر به ترتیب با تاتنهام - لیورپول - استون ویلا - منچستر سیتی - چلسی و اورتون
    5 بازی بعدی آرسنال به ترتیب با نیوکاسل - لیورپول - برنلی - ساندرلند - چلسی
    5 بازی بعدی منچستر سیتی به ترتیب با وست بروم - کریستال پالاس - منچستر یونایتد - وست هم - استون ویلا
    6 بازی بعدی لیورپول به ترتیب با سوانسی - منچستر یونایتد - آرسنال - نیوکاسل - هال سیتی و وست بروم
    6 بازی بعدی تاتنهام به ترتیب با منچستر یونایتد - لستر - برنلی - استون ویلا - نیوکاسل و ساوتهمپتون
    6 بازی بعدی چلسی به ترتیب با ساوتهمپتون - هال سیتی - استوک - کیو پی آر - منچستر یونایتد و آرسنال

در این بین بازی های تاتنهام به مراتب آسون تر هست و از بین تیم های بالای جدول به جز بازی فردا با ما، با منچستر سیتی هم بازی خواهد کرد. با آرسنال هم در اولدترافورد هم بازی خواهیم داشت. همونطور که مشخص هست شرایط خیلی پیچیده هست. در صورتی که بخوایم سهمیه رو کسب کنیم به امتیاز بازی های تاتنهام، استون ویلا و اورتون در 6 بازی آینده نیاز مبرم داریم و در سایر بازی ها هم باید حداقل امتیاز رو بگیریم. چون تقریبا تیم های بالای جدول همشون با هم بازی دارن، حتی میشه بر حسب سایر نتایج هم به کسب سهمیه امیدوار بود به شرطی که مثل هفته های اخیر امتیاز بازی های نسبتا آسون رو مفت از دست ندیم !!!

در قدم اول باید ببینیم فردا در مقابل تاتنهام در یه بازی سخت چیکار می کنیم ! امیدوارم به اندازه کافی از بازی با آرسنال درس گرفته باشیم؛ همچنین ترکیب خط دفاع بازی فردا بدون اشتباه انتخاب بشه.

18. 6 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 147milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام.خب ترکیب از طریق لاین اعلام شد.نکته خوبی که دیدم حضور ماتا در ترکیب از ابتدا و نبود فالکائو حتی در ذخیره هاس.
    در مورد این منچستر اگه بخوام کمی صحبت کنم ما در انتهای فصل ماتا و فالکائو رو از دست میدیم که رفتن ماتا برای من سخت هستش کمی.از طرفی احتمالا این طور که داره پیش میره موندن و رفتن دخیا و دیماریا هم پنجاه پنجاه هستش.خبر ها هر روز در مورد دخیا بجای تمدید قرارد داره به سمت رئال پیش میره و از طرفی خبری در مورد توافق اولیه به گوش نمیرسه.دیماریا هم گویا نتونسته با شرایط تیم های انگلستان کنار بیاد خودشو به روزاری خوبش برگردونه و این دو بازیکن هم احتمال رفتنشون هست از تیم.
    به نظرم این فصل جز 4 تیم قرار بگیریم و سهمیه بگیریم رو این نکته خیلی امید دارم اما اگه این اتفاق نیفته من فان خال رو هم به در خروج نزدیک میبینم.
    اینا نظرات شخصیه و ممکنه در اینده همه چیز تغییر کننه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •