تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 65 اولاول ... 44450515253545556575864 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 649

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن |

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نه، این کارها یعنی بازسازی فابرگاس و فهمیدن مشکلش تو نیم فصل دوم، ربطی به بهترین مربی جهان نداره، بهترین مربی جهان فقط باید بشینه رو نیمکت و کار خاصی لازم نیست بکنه چون بهترین مربی جهانه و همین اسمش، باعث قهرمانی تیم میشه. بهترین مربی جهان به ما افتخار میده که رو نیمکت تیممون میشینه.
    دوست عزیز من هم مثل شما از خیلی از کارای مورینیو خوشم نمیاد ولی در اینکه یکی از بهترین مربیان سالیان اخیر بوده شکی توش نیست.بنده تیمهای مورینیورو از 2003 و از زمان پورتو دنبال کردم و همیشه هم تو تیمهای محبوب من مربیگری کرده و همونطور که قبلا عرض کردم این مورینیو هیچ شباهتی با مورینیوی قبل ریال نداره.در هر صورت امسال نباید خیلی هم ناراضی باشیم یه جام گرفتیم به جام لیگ برتر هم خیلی نزدیکیم هر چند معتقدم همونطور که پارسال جامو دو دستی تقدیم سیتی کردیم امسالم اگه اتفاق خاصی نیفته اونا جامو تقدیم ما کردند که در غیر این صورت ابروریزی بزرگی اتفاق خواهد افتاد

2. 3 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوست عزیز من هم مثل شما از خیلی از کارای مورینیو خوشم نمیاد ولی در اینکه یکی از بهترین مربیان سالیان اخیر بوده شکی توش نیست.بنده تیمهای مورینیورو از 2003 و از زمان پورتو دنبال کردم و همیشه هم تو تیمهای محبوب من مربیگری کرده و همونطور که قبلا عرض کردم این مورینیو هیچ شباهتی با مورینیوی قبل ریال نداره.در هر صورت امسال نباید خیلی هم ناراضی باشیم یه جام گرفتیم به جام لیگ برتر هم خیلی نزدیکیم هر چند معتقدم همونطور که پارسال جامو دو دستی تقدیم سیتی کردیم امسالم اگه اتفاق خاصی نیفته اونا جامو تقدیم ما کردند که در غیر این صورت ابروریزی بزرگی اتفاق خواهد افتاد
    کاملا درسته، این مورینیو هیچ شباهتی به قبل رئال رفتنش نداره، اونجا کلا شستشوی مغزی شد و توهم بدبینی نسبت به همه توش به وجود اومده. امسال هم دقیقا سیتی جام رو تقدیم چلسی کرده وگرنه بعد از بازی 5-0 با سوانسی، چلسی یک بازی خوب هم نکرده، البته با این اوضاع هنوز هم قهرمانی تو لیگ قطعی نیست. چند بازی سخت مونده، با آرسنال تو امیریتس، با یونایتد و لیورپول و چند بازی سخت خارج از خونه. اگه بهترین مربی جهان نتونه امسال قهرمان لیگ بشه، آخر فصل خودش باید بدون معطلی چمدونشو ببنده و به یه تیم دیگه افتخار بده تا بهترین مربی جهان رو نیمکتش بشینه.

4. 3 کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستانی که دسترسی به شبکه های م ا ه و ا ره ی ندارن میتونن بازیو از سایت ورزش3 ببینند.بازیم به احتمال زیاد داره تبدیل به کابوس میشه

6. این کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

به کوری چشم بد خواهای چلسی و مورینیو بردیم
    تبریک

8. 7 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خوشبختانه بازی بسیار مهمی رو بردیم.نیمه اول فاجعه بودیم ولی نیمه دوم بازی خوبی انجام دادیم.کورتوا با وجود سوتی وحشتناکش تو چند صحنه عالی بود و تیمو نجات داد.کم کم باید اماده جشن قهرمانی بشیم

10. 4 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی با هال سیتی رو خوب شروع کردیم
    گل های هازارد و کاستا خیلی قشنگ بودن و قشنگ گوشه دروازه رفتن
    ولی توی فاصله چند دقیقه اشتباهات مرگباری داشتیم
    گل اول که تقریبا ایوانوویچ و ویلیان با هم اشتباه کردن و توی گل دوم هم اول ایوانوویچ اشتباه کرد که توی اون موقعیت پاس به کورتوا داد و بعدش هم کورتوا حرکت عجیبی انجام داد!
    کلا کورتوا در طول یه بازی یا حرکاتش خیلی عالیه یا خیلی بد و حد متوسط نداره
    توی این بازی هم درسته این اشتباه رو کرد ولی توی چند صحنه با واکنش های عالی یه جورایی جبران و کلا فرق بازیکنای بزرگ با معمولی اینه که اونا هیچ وقت با یه اشتباه شکست نمی خورن

حتی مساوی هم توی این بازی نتیجه بدی بود چون هم تیمای دیگه یکمی نزدیک می شدن هم تعداد مساوی ها اخیرمون زیاد میشد
    بازی بعدی با استوک توی خونه ست که احتمالا باید اون بازیو ببریم
    بازی بعد از اون هم با QPR هست که اونو هم ببریم دیگه بیشتر راه قهرمانی رو رفتیم
    بعدش دیگه پشت سر هم با منچستر و آرسنال بازی داریم و کلا بازی های سختمون شروع میشه و باید جوری باشه که حتی توی اون بازی ها نتیجه نگیریم خیلی اهمیت نداشته باشه

البته یه چیزی هم هست که اینه آرسنال درسته نزدیکه ولی این فصل در حد قهرمانی نشون نداده و بازی های آینده اون هم سخته
    من سیتی هم زیاد ثبات نداره و بازی های اونم نسبتا سخته
    با این وجود این رقیبان نگرانی خیلی کم میشه
    فصل قبل 82 امتیاز اوردیم و با این وضعی که می بینم با حتی دو سه امتیاز بیشتر از اون قهرمانیم ولی پتانسیل اینو داریم که بیشتر هم امتیاز بگیریم

12. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

استیل حرکت کاستا و نوع ضربه ای که زد خیلی شبیه حرکت و ضربۀ علی دایی سال 96 به کره جنوبی بود (No offence)

14. 3 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جان تری قراردادشو تا پایان فصل بعد تمدید کرد
    احتمالا همون موقع هم خداحافظی می کنه
    کاش در مورد لمپارد هم همین اتفاق می افتاد...

16. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خودمونو میکشیم گل میزنیم بعدش از دویست متری گل میخوریم امیدوارم نیمه دوم بتونیم سه امتیازو بدست بیاریم

18. این کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

پیتر کجاییی؟:((

20. 3 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •