تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 67 اولاول ... 44450515253545556575864 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 667

نام تاپيک: بحث در مورد تلویزیونهای ۲۰۱۴ سونی که وارد بازار ایران شده اند- W800B, W600B, W850B , ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه compi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

درود به همه میخواستمبپرسم چطوری مشکل زیر نویس فیلم ها رو تو تلوزیون w800 b رفع کنم فارسی زیر نویس نمیکنه تا حالا هم تلوزیون رو آپدیت نکردم در ضمن موقع استفاده از اینترنت این پیام رو مینویسه
    هیچ داده بروز رسانی نرم افزار موجود نیست
    عدم بروز رسانی تلوزیون از شبکه لطفا اتصالات و تنظیمات شبکه را بازرسی کنید
    ایراد (2123)

اگه نباشه جاش خالی می مونه amahdavi2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

درود به همه میخواستمبپرسم چطوری مشکل زیر نویس فیلم ها رو تو تلوزیون w800 b رفع کنم فارسی زیر نویس نمیکنه تا حالا هم تلوزیون رو آپدیت نکردم در ضمن موقع استفاده از اینترنت این پیام رو مینویسه
    هیچ داده بروز رسانی نرم افزار موجود نیست
    ایراد (2123)
    من هم دقیقا همین مشکل را دارم، البته بروزرسانی کرده ام ولی فرقی نکرده است؛ یک بار هم صفحات اینترنت را در مرورگر آورد ولی دیگر نمی آورد و پیام "هیچ داده بروز رسانی نرم افزار موجود نیست
    ایراد (2123)"
    نمایش داده می شود!
    dlna راه اندازی نمی شود؛ مسخره تر از همه این است در تی وی اسم مدیا سرورِ روی لپتاپم را نشان می دهد ولی داخلش نمی شود؛ از پشتیبان ASP و کارشناس Sony هم می پرسم بیشتر از خودم نمی دانند!
    مشکل زیرنویس در فیلم های 2 بعدی را با روش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تبدیل فرمت SRT به ASS و چسباندن زیرنویس به فیلم و استفاده از ستاپ باکسی که به تی وی وصل کرده ام و فلش را به آن می زنم حل شد ولی در مورد 3D جواب نداد (در حالت 3D مکان و اندازه زیرنویس به هم می ریزد البته فارسی است) و ظاهرا فقط از طریق DLNA میسر است که من نتوانستم مثل خیلی ها راه بیاندازم.
    البته مثل این که این مشکل خیلی به نوع تی وی ربط ندارد چون در LG هم با این که به اینترنت وصل و صفحات وصل می شود ولی DLNA راه نمی افتد، حدس می زنم تنظیمات روتر وای فای دخیل است.
    در هر حال اگر کسی توانسته DLNA را راه بیاندازد لطفا قلق آن را بگوید.
    Last edited by amahdavi2004; 26-04-2015 at 12:46.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز بین این TV ها w600b خوبه.
    اتفاقاً یک نفر که W600b داشت در مقایسه خلاف نظر شما را داشت لطفاً بگویید مزیت آن به w800b چیست؟

داره خودمونی میشه hasan1896's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان محترم توجه داشته باشند وقتی تلویزیون خصوصا تلویزیونهای سونی از زبان فارسی پشتیبانی نکنن دیگه آپدیت های بعدی هم همین کمبود رو خواهند داشت. مگر اینکه از همون اول از فارسی پشتیبانی بکنه. برای نشون دادن زیرنویس فارسی روی فایلهای mkv میتونید از برنامه mkvtoolnix استفاده کنید. برنامه خوبیه. خصوصا اگه فیلمی رو دانلود کرده باشید و به صورت پیش فرض زیرنویس انگلیسی (یا هر زبون دیگه ای) روی فیلم چسبیده باشه به راحتی میتونید اون رو بردارید.
    برای چسبوندن زیرنویس ابتدا فیلم و زیرنویس رو هم نام کنید و در یک پوشه بذارید سپس برنامه رو اجرا کنید. در تب input گزینه add رو بزنید و به پوشه حاوی فیلم و زیرنویس برید. حالا هر دو فایل رو با هم انتخاب کنید و open رو بزنید. بعد از این دکمه start muxing رو بزنید. پس از چند ثانیه یک فایل mkv که زیرنویس درون اون جاسازی شده رو به شما در همون پوشه ای که فیلم و زیرنویس هستن تحویل میده.
    در ضمن به دوستان توصیه میکنم اگر دنبال هم کیفیت و شفافیت تصویر خوب و هم امکانات بیشمار هستن دور سونی رو خط بکشن. برید سمت الجی و سامسونگ. مطئنا خیلی راحت زیرنویس فارسی و بسیاری از فرمتها رو به راحتی و مثل آب خوردن نشون میده.
    Last edited by hasan1896; 27-04-2015 at 07:15.

داره خودمونی میشه shahriyar ps4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

اتفاقاً یک نفر که W600b داشت در مقایسه خلاف نظر شما را داشت لطفاً بگویید مزیت آن به w800b چیست؟
    پنل w600b مال ژاپنه اما مال w800b 42 ال جی و مزیت آن نسبت به w800b 42 رنگ ها را طبیعی تر نشون میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

پنل w600b مال ژاپنه اما مال w800b 42 ال جی و مزیت آن نسبت به w800b 42 رنگ ها را طبیعی تر نشون میده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام. بنده تلویزیون W800B رو تازه خریدم و از همه چیز راضی هستم و کیفیت تصویر فوق العاده ای داره
    تنها مشکلش که به نظر من یک کم تو ذوق هم میزنه این هست که تصویر توی حرکت های سریع و متحرک لرزش داره !
    هیچ گزینه ای هم برای این مورد پیدا نکردم که برطرفش کنه

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به نظرم شما این مورد را در مورد 42 فقط گفتید و در مورد 50 نظر دیگری داشتید.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان محترم توجه داشته باشند وقتی تلویزیون خصوصا تلویزیونهای سونی از زبان فارسی پشتیبانی نکنن دیگه آپدیت های بعدی هم همین کمبود رو خواهند داشت. مگر اینکه از همون اول از فارسی پشتیبانی بکنه. برای نشون دادن زیرنویس فارسی روی فایلهای mkv میتونید از برنامه mkvtoolnix استفاده کنید. برنامه خوبیه. خصوصا اگه فیلمی رو دانلود کرده باشید و به صورت پیش فرض زیرنویس انگلیسی (یا هر زبون دیگه ای) روی فیلم چسبیده باشه به راحتی میتونید اون رو بردارید.
    برای چسبوندن زیرنویس ابتدا فیلم و زیرنویس رو هم نام کنید و در یک پوشه بذارید سپس برنامه رو اجرا کنید. در تب input گزینه add رو بزنید و به پوشه حاوی فیلم و زیرنویس برید. حالا هر دو فایل رو با هم انتخاب کنید و open رو بزنید. بعد از این دکمه start muxing رو بزنید. پس از چند ثانیه یک فایل mkv که زیرنویس درون اون جاسازی شده رو به شما در همون پوشه ای که فیلم و زیرنویس هستن تحویل میده.
    در ضمن به دوستان توصیه میکنم اگر دنبال هم کیفیت و شفافیت تصویر خوب و هم امکانات بیشمار هستن دور سونی رو خط بکشن. برید سمت الجی و سامسونگ. مطئنا خیلی راحت زیرنویس فارسی و بسیاری از فرمتها رو به راحتی و مثل آب خوردن نشون میده.
    این راهی که شما فرمودید در مورد سونی جواب نمی دهد، سونی مطلقا (چه به فایل متصل باشد چه مستقل باشد) زیرنویس فارسی و عربی را از طریق فلش پشتیبانی نمی کند فقط اگر فلش از طریق دستگاه ثانویه ای مثل ستاپ باکس یا مدیا سرور یا ویدئو که فارسی را پشتیبانی می کنند پخش شود سونی نشان می دهد.
    البته کیفیت تصویر الجی به سونی نمی رسد من موقع خرید هر دو را کنار هم دیدم گرچه الجی 4K بود ولی کیفیت سونی بهتر بود و البته الجی از سامسونگ بهتر بود ولی اگر به قول شما امکانات بی شمار و زیرنویس فارسی می خواهید دور سونی را خط بکشید.

10. 2 کاربر از amahdavi2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام. بنده تلویزیون W800B رو تازه خریدم و از همه چیز راضی هستم و کیفیت تصویر فوق العاده ای داره
    تنها مشکلش که به نظر من یک کم تو ذوق هم میزنه این هست که تصویر توی حرکت های سریع و متحرک لرزش داره !
    هیچ گزینه ای هم برای این مورد پیدا نکردم که برطرفش کنه
    سلام
    Motionflow اگر روشن نیست از طریق مسیر پایین روشنش کنید

HOME, then select > Picture & Display > Picture Adjustments > Motionflow > the desired option
    Last edited by peyman_2012; 28-04-2015 at 04:18.

12. 3 کاربر از peyman_2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •