تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام یک از دو تیم از این گروه صعود خواهند کرد؟

راي دهنده
320. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ارژانتین

297 92.81%
  • بوسنی

88 27.50%
  • ایران

142 44.38%
  • نیجریه

92 28.75%
Multiple Choice Poll.
صفحه 54 از 181 اولاول ... 44450515253545556575864104154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 1801

نام تاپيک: گروه F | بحث و تبادل نظر | ارژانتین - بوسنی - ایران - نیجریه

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

متاسفانه در ایران، مربیان ایرانی بجای اینکه قلبا آرزوی موفقیت تیم ملی رو داشته باشن، دوست دارن خودشون در تیم ملی باشن ! تیم ملی رو یه لقمه گنده و حق خودشون می دونن ! در حالی که خیلی خوب می دونیم واسه پیشرفت و موفقیت، تنها نمیشه به مربیان ایرانی اتکا کرد؛ دلایلشم خیلی زیاد و مشخصه. ما اگه قرارداد کیروش رو تمدید نکنیم یعنی هیچکاری نکردیم ! و دوباره شدیدا به عقب بر می گردیم. به وضوح میشه دید که خیلی از مربیان با جبهه گیری علیه کیروش علاقه ای به تمدید قراردادش ندارن تا جای واسه خودشون باز بشه !! در حالی که هرکس دیگه ای جای کیروش بود یقین بدونید تیم ملی تا اینجا همین یک امتیاز رو هم نمی تونست بگیره ! کیروش کسی بود که جلوی خیلی از مربیان ، تیم ها و حتی بازیکنان قاطع ایستاد و حرف خودش رو زد. تیم ملی جایی برای ناز کشیدن و باند بازی نبود ! به جای اینکه در باد صعود تیم ملی به جام جهانی بخوابه خیلی منطقی و واقع بینانه بارها و بارها حرفش رو زد، دیدگاهش رو گفت و این ذهنیت رو خیلی خوب برای بازیکنان جا انداخت که از جام جهانی چی می خوان ! همه این پروسه ها طی شد تا ما تونستیم بازی دیشب رو انجام بدیم. نمی دونم دوستانی که میان و انتقاد می کنن قبل از جام جهانی هم همین حرف ها رو می زدن ؟ و فکر می کنم با دیدن بازی های هلند و آلمان و برزیل یه کم دچار توهم شدن که ما هم بیایم با این بازیکنان نیجریه رو ببریم ؛ تماشاگر پسند بازی کنیم و دفاع هم نکنیم ! خوشبختانه کیروش مثل مربیان ایرانی دچار این توهم نبود !

اما حسین جان، در مورد وضعیت گروه:

معادلات یه کم پیچیده هست.
    در حالتی که نیجریه - بوسنی مساوی بشن، آرژانتین اول شدنش قطعی میشه، یا بازی آخر رو جدی نمی گیره یا بازی خودش رو می کنه که من حالت اول رو محتمل تر می دونم، یعنی با همه بازیکنان اصلیش بازی نمی کنه اما با این وجود باز هم شانس ما برای صعود بیشتره چون با این شرایط نیجریه در بهترین حالت می تونه یه مساوی از آرژانتین بگیره و در بازی آخر اگه بوسنی رو ببریم می تونیم صعود کنیم.
    در حالتی که بوسنی بتونه نیجریه رو ببره، بازی آخر برای ما مقابل این تیم با انگیزه خیلی سخت خواهد بود و البته با یه حماسه می تونیم راحت تر از حالت قبل صعود کنیم چون با تیمی بازی می کنیم که شانس قطعی صعود به عنوان تیم دوم هست.
    در حالتی که نیجریه بوسنی رو ببره، در بهترین حالت هم امتیاز با نیجریه میشیم که احتمالا با توجه به تفاضل حذف خواهیم شد.
    اگه بخوام جمع بندی کنم من فقط آرزو می کنم نیجریه، بوسنی رو نبره تا برای بازی آخر شانس بیشتری داشته باشیم.

موضوع دیگه ای که مطرح هست اینه که با توجه به روند جام احتمال مساوی شدن بازی بوسنی و نیجریه خیلی کم هست و با توجه به بازی های این دو تیم، من شانس بوسنی رو بیشتر می دونم.
    از طرفی مقاومت دفاعی ایران معمولا تا قبل از دریافت گل اول خوبه و بلافاصله بعد از خوردن گل اون انسجام از بین میره. امیدوارم بازیکنان از لحاظ روحی برای چنین شرایطی آماده باشن تا بعد از خوردن گل احتمالی اول مقابل آرژانتین نظم تیمی از بین نره ( که اگه از بین بره یه فاجعه رخ میده !)

در بازی با آرژانتین ما باید بیش از بازی با نیجریه به فکر ضد حمله و استفاده از این موقعیت ها باشیم. در قدرت آرژانتین که هیچ شکی نیست اما همونطور که می دونیم این تیم در دفاع آسیب پذیر هست و من فکر می کنم می تونیم اگه هشیار باشیم از این ضعف به خوبی استفاده کنیم. همچنین اگه ما بتونیم نیمه اول رو به سلامت رد کنیم، کار برای آرژانتین خیلی سخت خواهد شد. آرژانتین به خوبی ابزار شکستن دفاع چند لایه ما رو در اختیار داره، ما در بازی با آرژانتین علاوه بر یه بازی کاملا بدون اشتباه به چاشنی شانس هم نیاز داریم.

2. 6 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa_shinobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

حالا این بازی اول بود و منطقی بود کیروش یه مقدار محتاط عمل کنه. پس اول گل نخوردن رو مد نظر قرار داد. اما انصافا زیبا بازی هم نکرد. تیم نیجریه بهتر از ما بود، پاسای بهتری میدادن و معلوم بود برنامه دارن واسه حمله. الان همه دنیا به فوتبال زیبا اهمیت میدن. اگه تیم ملی نخواد خوب بازی کنه کل دنیا یه دیدی پیدا میکنن نسبت به تیم ما مث یونانی که تو جام ملتها اول شد. اگه دقت کنید الان خود ماها اکثرا از این تیم خوشمون نمیاد. دو حریف بعدی ما مهاجمای قویتری دارن و بعیده که مدافعا بتونن 90 دیقه دوام بیارن. ایران باید هجومی تر بازی کنه تا بتونه گلای خورده رو جبران کنه. حداقل از دیقه 60- 70 باید تعویضای هجومی انجام بده. من خودم فکر میکنم بازیهای بعد بهتر بازی میکنیم.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ده ها میلیارد تومن از بودجه ی مملکت هر سال ریخته میشه تو جیب این فوتبالیست ها که هنرشون فقط اینه که بزنن زیر توپ.
    فدراسیون ایده و راهکار نداره واسه ارتقای فوتبال.
    هشت سال دیگه هم تو جام جهانی همه میگیم انتظارات رو ییارید پایین. بیست سال دیگه هم همین طور.

اون کفاشیان اگه عقل و شعور داشت از خودش میپرسید باید چه غلطی کنم که فوتبالیست های بهتری تولید کنم؟ نه فقط برای جام جهانی های بعد بلکه برای لیگ خودمون. برای لذت خودمون.
    این حرفا مال قبل از جام جهانیه نه الان . فدراسیون باید برنامه ریزی چندساله بکنه تا در اینده تیم ملی خوبی داشته باشیم . اما حالا که به زور اومدیم جام جهانی باید هر طور شده حتی با زیر توپ زدن هم توی جام بمونیم .

من هم دقیقاً دیشب همین فکرو می کردم!بازیکنی مثل خلعتبری یا حتی شریفات و سروش رفیعی خیلی به کار میومدن دیشب.نکته ی دیگه ای هم که خیلی عجیب بود اینه که جهانبخش چرا اینقدر دیر اومد تو بازی؟!
    تاکتیک کی روش دفاع تیمیه دیگه . اما اونطور که میگن بعضی بازیکنها مثل خلعتبری خیلی علاقه ای به دفاع تیمی نداشتن واسه همین خطشون زده . همین که اینا تو تیم ملی نیستن معلوم میشه کی روش برنامه خاصی واسه حمله نداره .

5. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

کل ایران از خدا میخواستم که ایران بازی اولشو مساوی کنه... خب که چی بشه حالا اومدیمو اصلا هر 3 تا بازیو مساوی کردیم آیا با موفق میشیم بریم بالا یا باز حذف میشیم......

پس مهم بردنه و مساوی کردن موقعی با باختن فرق داره که شما بدونی ممکنه در بازی بعد برنده بشی نه اینکه دوباره مسائی کردی باز کلی حال کنی.....

7. این کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز persian365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

به نظر شما
    بهترین حالت تساوی بوسنی و نیجریه نیست ؟

در بهترین حالت این دو چه نتیجه ای بگیرن بهتره

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستانی که از بازی تیم ملی انتقاد دارن . یه سوال میپرسم هر چند کمی تخیلیه .

اگه ما با همین شیوه جلوی ارژانتین بازی کنیم (یعنی شیوه بزن زیرش یا همون بازی کسل کننده) و اخر بتونیم از ارژانتین هم مساوی بگیریم باز هم این روند این انتقادها همچنان برقراره دیگه نه ؟

10. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Khazuk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - زرهی

پيش فرض

وقتی هدف فقط رسیدن به جام جهانی باشه میشه بازی دیشب سیستم ملقه (ملاقه) بزن زیرش نمیدنم دقیقه چند بود درصد پاسها نیجریه 170 در برابر 60 پاس ایران بنظر من اگه قرار اینجوری بازی کنیم نریم جام جهانی سنگینتره

12. این کاربر از Khazuk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز persian365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

ولی من برای بازی جلو آرژانتین امیدوارم
    حداقل آمار پاس کاریمون بهتر میشه و کلا پیشرفت می کنیم
    اگر جلو آرژانتین هم یک مساوی بگیرم بسیار عالی هست

14. 2 کاربر از persian365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

وقتی هدف فقط رسیدن به جام جهانی باشه میشه بازی دیشب سیستم ملقه (ملاقه) بزن زیرش نمیدنم دقیقه چند بود درصد پاسها نیجریه 170 در برابر 60 پاس ایران بنظر من اگه قرار اینجوری بازی کنیم نریم جام جهانی سنگینتره
    منم با شما موافقم. سطح فوتبال فعلی ایران در حد جام جهانی نیست.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

ایا کارت زرد تیموریان در بازی بعد بخشیده میشه ؟ اصلا کارت زردش کی بخشیده میشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •