تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 80 اولاول ... 44450515253545556575864 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 796

نام تاپيک: کلوپ Hp سری Probook مدل 450

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این علامتهای تعجب خیلی چیزها رو میگه... شما کلا به همه برندها اعتقاد داری بجز لنوو .. و این بدون دلیل خاصی هست... امیدوارم مدل مورد علاقتو گیر بیاری

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام دوستان.سلام امید جان
    آقا من پول این لپتاپ رو الان دارم یکم بیشترم دارم.حدودای 2700 دارم.حالا یکی از دوستان لنوو y510 رو معرفی کرد.بنظرتون می ارزه که 300 جمع کنم.با مساعدت پدر میشه توی 1ونیم ماه جمش کرد.نطرتون در مورد وای510 چیه.کانفیگ core I 7 رم 8 گراف 2 اچ دی.کارم هم خیلی سنگین نیست.یعنی دد حد رندر گرفتن های سبک.همون طور هم که قبلا گفتم واسه بازی نهایتا pes یا ریوالز بازی کنم.مهمترین فاکتور خرکار بودنشه برام یعنی من میخوام تا حدود 10 سال این لپتاپ رو داشته باشم.در حد 6 سال میخوام 3دی مکس کار کنم و بعد از اون هم فقط میخوام به عنوان ارشیو اطلاعات و وبگردی و کارای آموزشی و این بحثا ازش استفاده کنم.......

ممنون میشم اگه نظرتون رو بگین......

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

آقا من پول این لپتاپ رو الان دارم یکم بیشترم دارم.حدودای 2700 دارم.حالا یکی از دوستان لنوو y510 رو معرفی کرد.بنظرتون می ارزه که 300 جمع کنم.با مساعدت پدر میشه توی 1ونیم ماه جمش کرد.نطرتون در مورد وای510 چیه.کانفیگ core I 7 رم 8 گراف 2 اچ دی.کارم هم خیلی سنگین نیست.یعنی دد حد رندر گرفتن های سبک.همون طور هم که قبلا گفتم واسه بازی نهایتا pes یا ریوالز بازی کنم.مهمترین فاکتور خرکار بودنشه برام یعنی من میخوام تا حدود 10 سال این لپتاپ رو داشته باشم.در حد 6 سال میخوام 3دی مکس کار کنم و بعد از اون هم فقط میخوام به عنوان ارشیو اطلاعات و وبگردی و کارای آموزشی و این بحثا ازش استفاده کنم.......

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

سلام
    لپ تاپ بدی فکر نکنم باشه ، همه چیزش روی کاغذ عالی هست و بدرد کارهای رندرگیری هم واقعا میخوره و فکر میکنم عالی جواب بده
    اما برای گرفتن توضیحات تکمیلی و همچنین جمع آوری بیشتر اطلاعات بهتره از طریق تاپیک خود لپ تاپ پیگیری کنی :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حتما روی سایت نوت بوک چک هم برو و بررسی اونجا رو هم نگاه کن

5. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

حاجی من همه ی سایتارو خوندم.فقط خیلی از گرما میترسم.چون لپتاپ داداشم کار سنگین باهاش شد زد هارد رو ترکون.الانم باتریش مشکل داره که داره با برق مستقیم کار میکنه.
    منم میترسم که این بلا سر خودمم بیاد.چون خیلیا گفتن گرماش زیاده......

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

حاجی من همه ی سایتارو خوندم.فقط خیلی از گرما میترسم.چون لپتاپ داداشم کار سنگین باهاش شد زد هارد رو ترکون.الانم باتریش مشکل داره که داره با برق مستقیم کار میکنه.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

داداش تو لپتاپهای i7 کلا دنبال خنک بودن لپتاپ نگرد و i7 های هسول بسته به مدل دمایی بین 50 تا 60 درجه رو دارن... در صورتی که زیرشون کول پد بزاری تا از سطح زمین بالاتر بیاد و دما درست از زیر مکش بشه دما کمتر و متعادل تر هست...

اگه دنبال خنکی هستی و گرما خیلی کم باشه باید دنبال i5 و cpu های کم مصرف باشی که قدرت بعضی ها نصف و بیشترشون خیلی کمتر از نصف i7 باشه.... در کل خدا و خرما رو نمیشه با هم داشت . یا دمای بالا و قدرت بالا . یا دمای پایین و قدرت به نسب پایینتر....

کل لپتاپهای بازار بجز یکی دو مورد از یک فن استفاده میکنن که کلا معماری هاشون هم تو یه حد هست معمولا.... کلا شما تو این رنج قیمت بهترین لپتاپ ممکن رو انتخاب کردید... الان تاپیک اسوس رو که ببینید لپتاپ 4 ملیونی و 2 فن هست ولی بازم کاربرا از دمای بالا مینالن.....

9. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام به دوستان.
    به خصوص آقا امید و آقا حسن.آقا من یه سوال واسم پیش اومد.این پروبوک 450 تهویش چطوریه؟؟؟به چه صورت تهویه شکل میگیره؟چون عکساشو توی نوت بوک چک نگا کردم زیر دستگا هیچ راه نفوذی نداره که هوا بیاد از اونجا تو دستگا بچرخه.خیلی واسم سوال شده هوا از کجا میاد.بعدش تو کارای سبک دما چطوره.من با لپتاپای زیادی کار نکردم کلا با 4یا5 مدل مدت طولانی کار کردم.اگه میشه دما رو به نحوی بگین مثلا نسبت به سری دل5010 core i7 دمای این توی کارای سبک چطوره.بیشتره یا کمتره؟؟؟؟؟ خیلی ممنون از دوستان.چون بغیر از قضیه خرید کلا واسم سوال شد که تهویه لپتاپی بیزینسی چطوریاس.....راستی باید کول پد گذاش؟ این که هیچ راه نفوذی هوایی نداره.....

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

سلام به دوستان.
    به خصوص آقا امید و آقا حسن.آقا من یه سوال واسم پیش اومد.این پروبوک 450 تهویش چطوریه؟؟؟به چه صورت تهویه شکل میگیره؟چون عکساشو توی نوت بوک چک نگا کردم زیر دستگا هیچ راه نفوذی نداره که هوا بیاد از اونجا تو دستگا بچرخه.خیلی واسم سوال شده هوا از کجا میاد.بعدش تو کارای سبک دما چطوره.من با لپتاپای زیادی کار نکردم کلا با 4یا5 مدل مدت طولانی کار کردم.اگه میشه دما رو به نحوی بگین مثلا نسبت به سری دل5010 core i7 دمای این توی کارای سبک چطوره.بیشتره یا کمتره؟؟؟؟؟ خیلی ممنون از دوستان.چون بغیر از قضیه خرید کلا واسم سوال شد که تهویه لپتاپی بیزینسی چطوریاس.....راستی باید کول پد گذاش؟ این که هیچ راه نفوذی هوایی نداره.....
    سلام
    در فصل زمستان و اوایل بهار دمای لپ تاپم موقع کارای عادی اینطوری بود - بالا تر هم میومد اما دیگه از 40 بالاتر نمیزد

در مورد دمای لپ تاپم تو همین تاپیک بگردی زیاد پست کذاشتم و توضیح دادم ، اینم نمونه هاش :

الان که دیگه تو وسط تابستون هستیم ، شهری که توش ساکن هم هستم بسیار بسیار هوا گرمه ( خود جهنمه ) و منطقه گرمسیر هست و من تو اتاق خودم که یه پینکه پیزوری داره از لپ تام استفاده میکنم هوا انقدر گرمه که همه لباس هامو در میارم بازم شُر شُر عرق میریزم
    در حال حاضر دمای لپ تاپ تا بین 43 و 44 و 45 بالا و پایین میشه
    در مورد این که از زیر فن نداره هم برای بعضی ها میتونه مفید باشه و برای بعضی ها نه ، فن این دستگاه هم در بغلش هست و گرما رو از بقل دستگاه بیرون میده و مشکلی هم نداره و خیلی از لپ تاپ ها اینطوری هستن
    طبق گفته بعضی ها فن اگر از بغل دستگاه باشه خیلی بهتره چون اگه گرما بخواد از پایین بره بیرون از وسط قطعات میگذره و عمرشون رو بسیار بیشتر میاره پایین ( حرفاشون مال خودشون )
    اما اگر فن زیر دستگاه باشه تهویه نمیتونه به درستی انجام بشه و شما حتما باید از کول پد استفاده کنید ، چون لپ تاپ روی میز هست و زیاد نمیتونه هوا رو وارد کنه و یا خارج کنه ، یا حتی ممکنه شما لپ تاپتون رو برده باشید روی رخت خوابتون بخواید ازش استفاده کنید و یا اینکه روی فرش بگذارید
    با این اوصاف شک نکن که فن لپ تاپ از کنار دستگاه باشه بهتره و خیالتون راحت هست که همیشه راهش بازه و جلوش گرفته نمیشه و اینکه راحت همه جا میتونید ازش استفاده کنید ، چه روی فرش یا حتی در رخت خواب
    و اینی که میگم الکی نیست چون روی لپ تاپ خودم به وضوح دیدم ، لپ تاپ من پردازندش Core i5 3230M هست یعنی نسل سوم هست و سری M و نسبت به پردازنده های نسل 4 و یا سری U دمای بالاتری خواهد داشت
    به نظرم نه این لپ تاپ بلکه فکر نکنم لپ تاپ دیگه ای هم احتیاج به کولپد داشته باشه

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دو تا usb کار نمی کنه؟ چکار باید کرد؟ مگه usb هم درایور داره؟

لپ تاپ hp 45 40

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •