یکی به من بگه بالاخره با چی روت میشه و لطفا یه رام کاستوم رو هم که واقعا توپ باشه بگید
یکی به من بگه بالاخره با چی روت میشه و لطفا یه رام کاستوم رو هم که واقعا توپ باشه بگید
من با برنامه farmaroot راحت روتش کرد، وکاستوم رامی براش نیست جز یدونه که دیگه اپدیت نمیشه و به پای رام اصلی نمیرسه.
Last edited by rahman4; 03-12-2014 at 14:48.
سلام دوستان یک سوال درباره شارژ اولیه تبلت داشتم. هر تبلت یا هر اسمارت فونی رو که بار اول روشن می کنیم یک مقدار شارژ اولیه ( کارخانه ای ) داره. می خواستم بدونم باید اون مقدار شارژ رو به صفر درصد برسونیم و وقتی تبلت خاموش شد، شارژ اولیه رو انجام بدیم؟ یا اینکه نه نیازی به اینکار نیست و با همون مقدار شارژی که تو تبلت هست .اون رو خاموش کنیم و شارژ کنیم؟
بله شارژ رو تموم کنید و گوشی یا تبلت رو حدودا ۴ ساعت به شارژ بزنید یعنی زمانی که شارژ ۱۰۰ درصد شد بعد از نیم ساعت شارژر رو جدا کنید
سلام من ی مشکل دارم دوربین جلو تبلتم تو شب خیلی سیاه نشون میده نمیدونم فکر کنم دوربینم خرابه از اولم اینطوری بوده ب نظرتون میشه با نرم افزایی خاصی درستش کرد چون تو چت های تصویری صورتمو قرمز نشون میده کسی هم چین مشکلی داره ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by rezasalimi70; 16-01-2015 at 00:05. دليل: اخنیاری
دوربین جلوی تبلت ها به دلیل نداشتن فلاش در شب و شرایط نوری نامناسب عکس ها و فیلم های ضعیفی میگیره و فکرنکنم با نرم افزار خاصی بشه این مشکل رو حل کرد
دوستان پشت تبلت به راحتی باز شدن گوشی های سامسونگ هست هر کی خواست بگه تا بهش بگم چه جوری
سلام دیگه برا این تبلت اندرود بالاتر نیومد ؟ یعنی دیگه کلا نمیاد ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)