گرت بيل: در رئال، رونالدو رئيس است
گرت بيل، خريد جديد رئال مادريد، در مراسم معارفه اش، پيوستن به اين باشگاه را تعبير يک رويا دانست. |
 |
|
بعد از کش و قوس هاي فراوان، سرانجام تاتنهام با انتقال گرت بيل به رئال موافقت کرد تا اين بازيکن با انتقالي 100 ميليون يورويي، به گران ترين بازيکن تاريخ فوتبال تبديل شود.
به گزارش گل، بيل به خبرنگاران گفت:" پيوستن به رئال، براي من تعبير يک رويا بود. اميدوارم که بتوانم به تيم کمک کنم تا بتواند اين فصل براي دهمين بار قهرمان اروپا شود."
او همچنين به ستايش از کريس رونالدو پرداخت و گفت:" به نظر من، رونالدو بهترين بازيکن دنياست. حضور او، نقش مهمي در تصميم من براي پيوستن به رئال داشت. بازي کردن در کنار او يک افتخار است.
زدن پنالتي ها و ضربات آزاد؟ در رئال، رونالدو رئيس است. بايد ببينيم او چه مي گويد.
نيازي نيست که من به رونالدو کمک کنم تا بهترين بازيکن دنيا شود، او قبلا اين را نشان داده است."
بيل همچنين در مورد مبلغ هنگفتي که رئال براي به خدمت گرفتنش پرداخت صحبت کرد و گفت:" مبلغ انتقال چيزي نيست که روي من تاثير بگذارد. اين چيزي بين رئال و تاتنهام است. تنها اگر بخواهم به آن فکر کنم، به من فشار خواهد آورد." |
================================================== ====
دستمزد گرت بيل در هر دقيقه چقدر است؟
هافبک جديد رئال مادريد طي 6 سال آينده دستمزد گزافي در اين تيم دريافت خواهد کرد. |
 |
|
گرت بيل با امضاي قراردادي 6 ساله به ارزش 85.3 ميليون پوند از تاتنهام انگليس راهي رئال مادريد اسپانيا شد.
به گزارش فارس، او با اين قرارداد بدل به گرانقيمتترين بازيکن تاريخ فوتبال شد. پيش از او کريستيانو رونالدو اين عنوان را در اختيار داشت که در سال 2009 با 80 ميليون پوند از منچستريونايتد به رئال مادريد منتقل شده بود.
دستمزد ساليانه گرت بيل پانزده ميليون و ششصد هزار پوند است. او با اين درآمد در ميان پردرآمدترين بازيکنان فوتبال در دنيا قرار ميگيرد.
در زير به ميزان دستمزد او در هر دقيقه، روز، هفته، ماه و سال اشاره ميشود:
دستمزد ساليانه: 15 ميليون و 600 هزار پوند
دستمزد ماهيانه: يک ميليون و 200 هزار پوند
دستمزد هفتگي: 300 هزار پوند
دستمزد روزانه: 42 هزار و 857 پوند
دستمزد دقيقهاي: 34 پوند |
================================================== =======
آنچلوتي از بازي بنزما انتقاد کرد
کارلو آنچلوتي سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد معتقد است کريم بنزما مهاجم فرانسوي اين تيم که در بازي روز يکشنبه مورد انتقاد هواداران رئال قرار گرفت بايد بيشتر و سخت تر تلاش کند. |
 |
|
تماشاگران در ورزشگاه سانتياگو برنابئو هر زمان بنزما صاحب توپ مي شد با زدن سوت نارضايتي خود را از بازي او نشان مي دادند.
اين در حالي بود که بنزما در اين ديدار که با پيروزي 3-1 رئال همراه بود پايه گذار دو گلي بود که ايسکو به ثمر رساند.
با اين حال، آنچلوتي در کنفرانس خبري پس از بازي به جاي حمايت از بنزما تاکيد کرد واکنش هواداران را درک مي کند.
آنچلوتي گفت بنزما بايد از آنخل دي ماريا مهاجم فعال و پر تحرک آرژانتيني اين تيم ياد بگيرد.
وي گفت: «هواداران به دقت بازيکنان را زير نظر دارند. بنابراين تلاش بازيکنان با تشويق همراه خواهد شد.» |
================================================== =========
کاکا: به خانه بازگشته ام؛ واقعا خوشبختم
کاکا حالا بازيکن جديد باشگاه ميلان است. ستاره برزيلي به سن سيرو بازخواهد گشت و اين انتقال بعد از ساعتها ديدارو مذاکره آدريانو گالياني نايب رئيس باشگاه ميلان با بوسکو ليته، پدر کاکا در شهر مادريد حاصل شد. |
 |
|
گفتگوهاي اين دو نفر ديشب تا ساعت 3 بامداد ادامه يافت و حدود ساعت 3 بود که توافقات نهايي حاصل شد.
صبح امروز باشگاه ميلان در وب سايت خود از بازگشت کاکا به باشگاه روسونري خبر داد و حالا کاکا در گفت و گو با اسکاي سپورتس گفت:« به خانه بازگشته ام. واقعا خوشبختم. ما تيم بزرگي داريم و مجددا پيراهن شماره 22 ميلان را برتن خواهم کرد. سن سيرو ؟ بي صبرانه منتظر هستم.»
کاکا قراردادي 2 ساله را با ميلان به امضا خواهد رساند و تا ژوئن سال 2015 در اين تيم خواهد بود. البته مشخص نيست که او در طول اين دو فصل چه دستمزدي دريافت خواهد کرد. اين درحالي است که سران روسونري پيش از انجام توافقات نهايي انتظار داشتند تا کاکا با کاستن از مبلغ دستمزد مد نظرش، نيمي از دستمزدي که از رئال مي گرفت را دريافت کند. او سالانه 10 ميليون يورو در رئال مادريد دستمزد مي گرفت و حالا به نظر مي رسد که سالانه 5 ميليون يورو در ميلان دريافت خواهد کرد. او به عنوان بازيکني آزاد به ميلان منتقل شد.
اين انتقال در حالي نهايي شد که صبح ديروز سران دو باشگاه ميلان و رئال مادريد برسر اين انتقال به توافق رسيدند و کاکا درحالي به صورت رايگان به سن سيرو بازگشت که 4سال پيش با قراردادي 67 ميليون يورويي به رئال مادريد منتقل شده بود و حالا رئالي ها با اين کار 20 ميليون يورو پس انداز کرده اند؛ چرا که هنوز دو سال ديگر از قرارداد کاکا با رئال باقي مانده بود. |
==============================================
پيکه: بيل در رئال مادريد موفق خواهد شد
خبر رسمي انتقال گرث بيل به رئال مادريد که ديروز روي وب سايت هاي خبري قرار گرفت بازتاب گسترده اي در رسانه هاي اروپايي داشت. |
 |
|
دراين ميان ستاره هاي مختلف دنياي فوتبال هم دراين باره به اظهارنظر پرداخته اند. جرارد پيکه مدافع اسپانيايي باشگاه بارسلونا در صحبت هايي درمورد انتقال بيل به باشگاه مادريدي گفت:« بيل به تيم بزرگي آمده و مبلغ هنگفتي براي خريداري او پرداخت شده که در آينده بايد ببينيم که اين مبلغ به درستي پرداخت شده يا نه.بيل در رئال مادريد موفق خواهد شد.»
پيکه در گفتگو با برنامه «آل پريمر توکه» اوندا سرو ، از بيل به عنوان يکي از بهترين بازيکنان دنياي فوتبال ياد کرد و گفت:«قدرت پاي چپ بيل زياد است. او نقش پررنگ و موثري را در رئال مادريد ايفا خواهد کرد. بيل خيلي رشد کرده و پيشرفت زيادي داشته ودرسالهاي اخير تجربيات زيادي کسب کرده.» |
================================================== ====
کاکا به ميلان بازگشت
ميلان با قراردادي دو ساله کاکا را به اين باشگاه برگرداند. |
 |
|
کاکا هافبک برزيلي که از زمان پيوستنش به رئال مادريد نتوانست در اين تيم جايگاه ثابتي به دست آورد در نهايت اين باشگاه را ترک کرد و با قراردادي دو ساله به باشگاه سابقش ميلان پيوست.
به گزارش ايسنا ، سايت باشگاه ميلان با تاييد خبر خريد کاکا اعلام کرد اين بازيکن تا سال 2015 در جمع روسونريها خواهد بود.
کاکا که با 68.5 ميليون يورو از ميلان به رئال مادريد رفته بود و به يکي از بازيکنان گرانقيمت فوتبال تبديل شده بود با قراردادي آزاد به ميلان پيوست.
کاکا قرار است امروز براي انجام معاينات پزشکي راهي ميلان شود.
اين بازيکن برزيلي در حالي برنابئو را ترک کرد که حضور آنچلوتي در رئال باعث شده بود شانس حضور او در ترکيب بيشتر شود. اين بازيکن در سال 2007 بهترين بازيکن جهان شد.
کاکا در زمان حضورش در رئال مادريد مورد اعتماد مورينيو قرار نگرفت و تنها 85 بار در ترکيب سپيدپوشان قرار گرفت تا بتوان به نوعي او را بدترين خريد سالهاي اخير رئال معرفي کرد. |
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==============================
تو یه روز تو عمرم تا حالا این همه برا فوتبال حرص نخورده بودم در حالی که دستمم کوتاهه!
نظر من به شخصه: یبل + ایسکو مساوی نمیشن با اوزیل
اوزیل بره واقعا" رونالدو نابود خواهد شد!
بیل اول کاریه داره خود شیرینی میکنه مطمئن باشید فرصت ها پشت سر هم دارن از رونالدو گرفته میشن!(یه بازیکن شوت زن هیچ وقت جلو یه بازیکن شوت زن دیگه سر خم نمیکنه!)
واینم بگم که هیچکس فداکاری اوزیلو نداره!(البته بازیای یک چهارم نهایی و نیمه نهایی لیگ قهرمانانو به استثناء بزاریم کنار!)