بازم سلام.;kazem جان با اون برنامه هم کاری از پیش نرفت.isp رو هم عوض کردم ! فرقی نکرد! نکنه ماله سرعته؟ آخه من نو خونه سرعتم حدود 35 kps هستش! ولی توی دانشگاهم که سرعت خفنه کار نداد. یعنی فقط ip های خود دانشگاه رو درست نشون میدادو بقیه رو dead میزد!
بازم سلام.;kazem جان با اون برنامه هم کاری از پیش نرفت.isp رو هم عوض کردم ! فرقی نکرد! نکنه ماله سرعته؟ آخه من نو خونه سرعتم حدود 35 kps هستش! ولی توی دانشگاهم که سرعت خفنه کار نداد. یعنی فقط ip های خود دانشگاه رو درست نشون میدادو بقیه رو dead میزد!
سلام
من مي خواستم يه اكسپلويت رو با فرمت .pl سيو كنم اما هر كاري مي كنم با همون تكست ميمونه نمي دونم چرا؟!؟
بسم الله الرحمن الرحیم
شما پرل رو نصب کردید یا نه
وقتی نصب کردید کافیه توی نوتپد پیست کنید و با پسوند Pl ذخیره کن حالا واسه احتیاط all file رو انتخاب کن در نوع فایل هنگام ذخیره کردن
یا حق
من پرل رو نصب كردم
اما نمي دونم نصب شده يا نه چون من با داس ميونه ي خوبي ندارم
نصب اين هم با داس هست
آیا این خبر درسته که از طریقه ادوبی هم میشه تو سیستم نفوذ کرد
انگار یک حفره جدید توش پیدا شده
سلام خسته نباشید
من بعد از اسکن کردن هزار ای پی یه هاست اپ پیدا کردم و پورتهاش رو هم اسکن کردم که پورت 23 . 79 باز بودن این پورت ها به درد می خورن یا نه ضمنا من به پورت 23 تلنت کردم که ازم یوزر و پسورد خواست چطوری میتونم اونها رو بدست بیارم
راستی اقا کاظم شما به این تاپیک سر می زنین من چند تا سوال داشتم در مورد سی دی هاتون
با تشکر
با سلام
پورت 23 فكر نكنم براي تلنت كردن پورت جالبي باشه اگه بتونيد با 79 وصل شيد بهتره من پيشنهاد ميكنم كه با يه اكسپلويت حمله كنيد بهتر باشه
سلام
دوست عزیز
خیلی ممنون که راهنمایی می کنی من تازه کارم و از این اکسپلویتها زیاد سر در نمیارم می شه کلی توضیح بدید چی هستن و چه کار می کنن و چه طوری می تونم از اونها اشتفاده کنم
ممنون
سلام دوست خوب ببخشید که در ناپیک شما این رو می گم...اما دیتا بیس سایت آشیانه دات نت و دات کام رو می خواهید ؟ می تونم با این مجموعه شما عوض کنم
اول باید بدونید باگ چیه؟!؟
باگ نقطه ضعفیه که تو برنامه نویسی های سایت ها هست (حتی نرم افزار) و بر ضد اونها برنامه نویسها اکسپلویت مینویسن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)