دست شما درد نكه از راهنماييتون
دست شما درد نكه از راهنماييتون
آقا همشون همين حورين بايد هر روز شارژ كني كيفيت صدا هم نداره من 2 روز پيش خريم از هيچيش خوشم نيومد با 20 ضرر دادم رفت يه دبليو 700 خريدم ازش خيلي راضيم گوشي مورد علاقم شده كيفيت ضدا دير تموم شدن باطري دوربين 2 واكمن همه چي دبلو 810 رو بايد انداخت تو جوفنوشته شده توسط sahl
تهران هم همينهنوشته شده توسط rainymetal
چرا به اين راحتي ميتونن رجيستر w810 رو هي دستكاري كنن ولي رو n90 يا سري ديگه n نميتونن
بچه ها 810 من از 750 دوستم صداش بلند تره جالبه نه ؟؟؟
نوشته شده توسط Armita_amini
آخ گفتي
باكس هاي موجود تو بازار انگار فقط واسه سوني اريكسون ساخته شده همه بلايي ميتونن سرش بيارن ولي خيلي از باكس ها رو نوكيا جواب نميده البته در مورده رجيسترش منظورمه
فريمورت جديدترينهبچه ها 810 من از 750 دوستم صداش بلند تره جالبه نه ؟؟؟
گوشي من از يه فاصله كوتاهي افتاد رو زمين (البته موكت بود) ديگه صفحش فقط چشمك مي زد
بردمش برا تعمير گفتن پايه هاي ال سي ديش شكسته 30000 تومن رو دستم خرج گذاشت
حالا واقعا اينقدر راحت ميشه پايه هاي ال سي ديش شكسته باشه؟.........
من 2 تا سوال دارم
1- آیا اگه من گوشیمو با جدیدترین رنامه آپدیت کنم صداش زیاد تر از w800 میشه؟
2- برنامه های این گوشی باید جاوا باشه و خیلی کمه.میخواستم بدونم اگه برنامه های جاوا میخوره باید ویروس هاشم جاوا باشه تا روش اثر کنه یا هر ویروسی به راحتی یه حال اساسی به w810i میده؟
چون گوشی رفیقم سیمبیان هست و ویروسش فایل های با پسوند sis میندازه که رو گوشی من جواب نمیده خوشبختانه!!!
خوشبختانه ويروس ندارند گوشيهاي جاوا2- برنامه های این گوشی باید جاوا باشه و خیلی کمه.میخواستم بدونم اگه برنامه های جاوا میخوره باید ویروس هاشم جاوا باشه تا روش اثر کنه یا هر ویروسی به راحتی یه حال اساسی به w810i میده؟
چون گوشی رفیقم سیمبیان هست و ویروسش فایل های با پسوند sis میندازه که رو گوشی من جواب نمیده خوشبختانه!!!![]()
و هيچ ويروسي نميخورند(بهتر بگم اصلا" ويروسي نميشن
)
مرسی از اینکه به این زودی جوابمو دادی ولی سوال اولم هنوز مونده!!!
آیا اگه من گوشیمو با جدیدترین رنامه آپدیت کنم صداش زیاد تر از w800 میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)