یعنی اینا توی کرج باغ داشتن و وقتی پلیسا رفتن خونشون برای بازجویی خانوادش به پلیس نگفته بودن؟
واقعا سوتی توی این چند قسمت اخیر بیداد میکنه....متاسفم برای آقای آب پرور.
یعنی اینا توی کرج باغ داشتن و وقتی پلیسا رفتن خونشون برای بازجویی خانوادش به پلیس نگفته بودن؟
واقعا سوتی توی این چند قسمت اخیر بیداد میکنه....متاسفم برای آقای آب پرور.
حداقل خود خانوادش نرفتن یه سر به ویلاشون بزنن
مگه هرکجا کشتی بود جنوبه؟؟
عکسو زوم کن بالای عکس پرچم ترکیه س رو قایق ها هم ترکی نوشته![]()
من یعنی کشته مرده این خانواده سرهنگم
دختر سرهنگ میگه استرس دارم واسه گرفتن کارنامه... یعنی مدرسه اش رو تموم کرده .. بعد سرهنگ بر میگرده میگه... بریم که خواهرت میخواد صبح زود بیدار شهانگار 6 صبح میرن کارنامه بگیرن :|
به اونجاش توجه نکردم
زیاد زوم نکردم خوب دیگه هر جا کشتی باشه طبیعی که ذهن آدم میره طرف جنوب فکرشو نکرده بودم رفته بود باشه ترکیه
اینا میخواستن فیلم رو به آمریکا و انگلیس ربطش بدن :-؟
بعد دیدن که از این به بعد بعضی مسائل رو باید به ترکیه هم ربط بدن ( بخاطر وقایع اخیر ) .. الان اینا میخوان از آب گل آلود ماهی بگیرن .. و تروریست ها و تشکل های هرمی رو وصل کنن به ترکیه ... ( توجه مینمویین؟؟)
این یه حدس
حدس بعدی هم اینه که... اصلا این کامی راس هرم باشه![]()
کسی میتونه بگه هدفش از ه*ک بورس چی بود؟چطور تو حساب شرکته پول واریز شد و چطور خالی شد؟![]()
انصافا این سیخه خیلی تابلو بود. ادم میخواد سیخ کبابو تو گوجه هم فرو کنه یه زوری میزنه. این همچین راحت از روی شال و روسری زارت فروکرد تو گردن دختره.به نظر خودم سیخ کباب تحت هیچ شرایطی الت قتاله نمیشه
![]()
يعني چي الت قتاله نيست ....با پيچ گوشتي هم ميشه ادم كشت اين كه سيخ كبابه ...از اون ايراد الكي هاست ها ...ولي ميتونستن يه كار كنن كه طبيعي تر به نظر بياد
به نظر من حرف کاربر mohsen_gh1991 یکم منطقیه شما برو یک سیخ کبابی بردا گوشت که هیچ گوجه هم میخوای توش رد کنی گیر و دار
داره تا میره توش به نظر من یکم این صحنه آخر رو اغراق کردند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)