خب این زده 42 درجه یعنی واقعا میره تا 42 درجه؟ این که خیلی داغه !
خب این زده 42 درجه یعنی واقعا میره تا 42 درجه؟ این که خیلی داغه !
42.5 توی لود بدست اومده نه بیکاری ضمن اینکه دمای اتاق هم 22.6 درجه بوده. طبعاً در شهرهای گرم ما و در فصل تابستون اگه شما برای مدت زیادی در لود کامل باشید(که خیلی بعیده) بهتره اونوقت ازش بعنوان اجاق آشپزی استفاده کنیداین مختص GS4 هم نیست بلکه اکثر گوشیهای هوشمند امروزی چه 2 و چه 4 هسته ای به همین شکل هستند
خوب چیزی که شما میگید استاپ شدن هست. این که دو هسته ای رو بهینه کنیم ، امکان نداره از یک حدی جلوتر بره، مگر این که معماری رو تغییر بدیم و این هم هزینه بره و برای تامین این هزینه همه گوشی ها قیمتشون رشد میکنه و من و شما باید سماق بمکیم (با این مملکت گل و ...)
الان در عین رشد قدرت ،هسته و .... چیپ هایی مثل اسنپدراگون یا اگزینوس مصرف کمتری نسبت به نسل قبل دارن، با معماری 28نانومتری هستند و توان کمتری میخوان.
----
حاشیه صفحه رو کم کردن خوبه، اگر بتونن سیستم مقاومت در برابر ضربه رو درست کنن. وقتی به گوشی با حاشیه زیاد صفحه از بقل ضربه وارد میشه . به دلیل فاصله زیاد با پنل، ضربه تو سطح جانبی پخش میشه .اما کم کردن حاشیه مشکلی که داره اینه که ضربه خیلی نزدیک به پنل هست و ممکنه حتی با یک اشاره کوچیک پنل به سمت بیرون بشکنه
----
دمت گرم دیگه من دسترسی به پی سی ندارم با گوشی نشستم تمام سریالا رو میبینم:|همیشه خوشم میاد کاربرای سامسونگ عجیب غریبه کاراشون . لول ( شوخی کردم )
یا مثلا اون دوستمون که سالی ۲ بار در مسافرت فیلم دیدن واسشون یه اولویت هست و مثلا با یه ۴.۷ اینچی اچ دی اون لذت رو احتمالا نخواهند برد
اول که سامسونگ و شرکت های دیگه با این همه ادعا باید بجای تحقیق روی هشت هسته ای و ۱۶ هسته ای و حتی همین ۴+۴ که فعلا تا ۲ سال دیگه نیازی بهشون نیست باید برن دنبال نرم افزار
اشغال ترین جنس بدنه روی بین پرچمدارا انتخاب میکنه + قیمت بالا برای دیوایس که پول جمع کنه دیگه خب ، ولی متاسفانه بجای تحقیق بیشتر در بخش نرم افزاری میره....
راستی چه کسی خوشش بیاد چه نیاد در هر صنعتی یه ظرفیتی هست ، الان میشه موتور ۱۰۰۰ اسب بخای روی ماشین ها نصب کرد ولی شرکت ها میدونن این ماشینه و ماشین هیچوقت قرار نیست و نمیتونه جای هواپیما رو بگیره مگر اتفاق های عجیب غریب
شما هم قبول کن که انتهای دنیای موبایل یه بازی فول اچ دی و یا دیدن یه کلیپ فول اچ دی هست . وسلام
مگر اینکه روزی صفحه نمایش های تاشو یا مثل این فیلم ها از این پروژکتوری ها بیاد
شاید سامسونگ داره برای اینده تمرین میکنه . نه ؟
همین اپل شاید 5s رو هم دوال کور بده بیرون ولی با ترمیم بهتر ، مثل ایفون 5 دوال کور که در عمل تمامی ۴هسته ای ها باید جلوش لنگ بندازن
راستی سریال میبینی باهاش فشار خونم میگیری؟؟؟ لول
![]()
سلام.
خیلی وقته سعی میکنم توی این بحثها شرکت نکنم ولی بعضی وقتها نمیشه.
دوستانی میان نظر میدن که ..........
شما یا باید گوشی رو داشته باشی یا باید بنچمارک رو قبول داشته باشی شما یی که نه گوشی رو داری نه بنچمارک رو قبول داری نه حرف اونایی که گوشی رو دارن قبول داری به چه چیز استناد میکنی؟!!! چرا توقع داری بقیه مخصوصا" اونایی که گوشی توی دستشونه حرفت رو بدون هیچ بحثی قبول داشته باشن؟!!!
دوستان میان نظر کارشناسی میدن بعد که داری توی انجمن میگردی میبینی تاپیک برای مشاوره خرید زدن که 5800 نوکیا بهتره یا مثلا" K800 سونی اریکسون !!!
من موندم که چی باید بگم !!!!
راحت باشید نظر کارشناسیتون رو بدید!!!![]()
گل بود به سبزه نیز آراسته شد
آره کامران جون ما نه گوشی رو داریم نه بنچمارک رو قبول داریم اصلا پول هم نداریم بریم بخریم
شمایی که گوشی رو داری بنچمارک رو هم قبول داری بیا واسه من که از پشت کوه اومدم توضیح بده ببینم با این بنچمارکت چیکار می کنی که مثلا اس3 نمی تونه انجام بده؟
اگه واقعا در عمل بین اس3 و اس4 فرق محسوسی هست بگو ما هم بدونیم این اختلاف 600 تومنی واقعا ارزشش رو داره یا نه
من نمی گم گوشی دو هسته ای کافیه چون نوت بعضی جاها واقعا کم میاورد ولی دیگه همین اس3 و نوت2 حالا حالاها پاسخگوی نیاز کاربرها هست
من کل حرفم اینه که واسه یه رزولوشن که حدود 20 درصد تو کیفیت صفحه تاثیر داره آدم مغز خر نخورده بره 2200 بده اس4 بخره حالا شما هی بیا دم از بنچمارک بزن
همه می دونن من و نینجا که با این رفتارهاتون فراریش دادین گوشیهای جدید و های اند رو جزو اولین نفرها بودیم که می خریدیم ولی اون موقع تغییرات واقعا محسوس بود مثلا از تک هسته ای و رم 512 رفتیم به دو هسته ای و رم یه گیگ یه خورده حال کردیم بعد از اون رفتیم رو صفحه 5.3 اینچ و رزولوشن اچ دی بعد از اون رفتیم رو 4 هسته ای و رم 2 گیگ ولی دیگه اس4 چی داره من حسش کنم؟
قبول کن که دیگه تقریبا به تهش رسیده دیگه منی که مثلا اس3 یا نوت2 دارم برم اس4 بخرم چیزی حس نمی کنم چرا اگه 100 -200 تومن با اس3 اختلاف داشت شاید می خریدم چون واقعا صفحه توپی داره.
ختم کلام.
4 تا بنچمارک بذار بخندیم![]()
Last edited by M@hdi-B; 05-06-2013 at 09:08.
سلام.
اول که منظور بنده شما نبودی خودتم اینو خوب میدونی ولی نمیدونم چرا جواب دادی .منظورم شما نبودی چون میدونم اگه اس 4 نداری لااقل نوت 2 رو داری.اگه نوت 2 نداری لااقل نوت رو داری اگه نوت نداری لااقل یه بار با یه گوشی که اسمش گوشی باشه عکس انداختی(جدای از شوخی میدونم که با گوشی ها کار کردی).
شما اگه دقت کنی متوجه میشی من چی میگم.من کی گفتم بنچمارک قبول دارم یا ندارم؟ توی این سالهاکی تا حالا دیدی من به بنچمارک استناد کنم ؟ من میگم کسی که میخواد نظر بده باید یکی از سه شرط فوق رو داشته باشه دیگه،مگر غیر از اینه؟ یکم خوب فکر کن ببین اگه اشتباه میکنم.
حالا بازم اگر میبینی نیازی به توضیح هست تا توی پیغام خصوصی کاملا" توضیح بدم!!!
ضمنا" من تا حالا بنچمارک نزاشتم که اینبار بزارم بخندی ، واسه خنده نظر کارشناسی دوستان بدون بنچمارک هم کفایت میکنه.![]()
سلام به دوست عزیز
اگه منظورتون من هستم که والا من هیچوقت چنین تاپیکی نزدم و از نظر خودم اطلاعاتم در زمینه ی موبایل خیلی خوبه ولی خیلی هستن بهتر از ما
بهترین گوشی ها رو هم داشتم ، همین حالا هم توی کمترین خرج کردن یه 4X گرفتم که امیدوارم طبق نظریه ی ۳ تایی شما اگه از سری اس یا نوت نیست ، بشه اسمش رو گوشی گذاشتمیشه بهش گفت گوشی حالا یا نه ؟
در ضمن مگه برای اینکه ادم به نکته ای برسه لزوما باید اون گوشی رو داشته باشه ؟ مگه دارم در مورد خوش دست بودن میگم که در میای میگی دوستانی که گوشی رو ندارن .....
توی همین سایت هست از زمان N90 گرفته تا SAMSUNG INNOV8و 4S ، همیشه اولین گوشی ها رو خریدم و لذت بردم { لذت بردن چیزی هست که سامسونگی ها درست و درمون درکش نمیکنن هیچوقت }
یه خاطره اکسپرس : یادمه وقتی N90 گرفتم ۱ هفته بود که اومده بود ، بعد ۲ تا از دوستان توی همین فروم گفتن N90 چیه بابا اشغاله حتما بفروش نوکیا بگیر . فقط نوکیا
شما که داری و نمیبینی رو من چی بگم ؟
به پیغمبر رفتیم شو روم سامسونک با ۲ تا از عمو هام یکی ۵۵ یکی ۵۸ ساله
بعد که رفتیم سراغ الجی و اچ تی سی ، میدونین تا 4x دستشون گرفتن اولین جمله چی بود ؟؟؟؟ اون S3 چرا رنگاش یه جوری بود مثل اینا طبیعی نبود انگار ، مگه نه مرتضیمرتضی اون یکی عموم
یا همون جا یه چیز جالب تر : اون یکی عموم گفت میبینی از یه گوشی چندتا گذاشتن که کسی معطل نشه ، تو همین حین حس کرد یکیشون انگار بزرگتره . من گفتم عزیز اینا ۳ دیوایس متفاوت هستن :
S3 سفید
NOTE 3 سفید
G GRAND سفید
من که نمیگم بنچمارک بی اعتباره ، من میگم دیگه ارزش سابق رو نداره ، چون اون موقع ها بنچ بالاتر قدرت بالاتر رو نشون میداد یعنی کاربرد بیشتر ، ولی الان دیگه قدرت بیشتر هیچ استفاده ای نداره فعلا
البته شاید من به قول دوستمون از پشت کوه اومدم و خودم خبر ندارم![]()
تاپیک شده جدل و حاشیه رفتن.
اوه اوه دوستان این قسمت رو داشتید که عالیجناب چی فرمودند؟من میگم کسی که میخواد نظر بده باید یکی از سه شرط فوق رو داشته باشه
نمیدونستیم که اینجا هم برای خودش شورای نگهبان داره و هر کی میخواد نظر بده اول باید از فیلتر ایشون عبور کنه تا معلوم بشه حائز این سه شرط هست یا نه!!![]()
گویا حسن موتوری همه گوشیهای سامسونگ رو می خرید میومد اینجا می خواست همرو بزنه![]()
سلام
دوستان خواهشا نظراتی ندن که نشان از بیکاری باشه و برای پر کردن وقتشون بیان چند صفحه تایپ کنن و آخر سر هیچ نتیجه ای هم نداشته باشه.
اگر تفاوت s4 با s3 رو میخواین بدونین من چند تا اینجا ذکر میکنم که شاید خالی از لطف نباشه.
s4سوای از سخت افزار قوی و تقریبا دوبرابری که داره تو دوربین اختلاف فاحشی با s3 داره.مثلا فیلم برداری آهسته و سریع که توs3 ندیدم یا عکس 13مگاپیکسلی با وضوح بالا در مقابل 8 مگا پیکسل.
انواع سنسورهایی که تو s4 بکار رفته برای من بشخصه کارایی زیادی داره. مثلا من که شغلم پمپ سازی هستش و دستم موقع کار روغنی یا گازوییلی میشه با فعال کردن سنسور بدون لمس به تماس هام پاسخ می دم یا آخرین اطلاعات گوشی رو ملاحظه می کنم. اینارو باید ببینید تا نظر بدید.
و چندین امکانات دیگر که نمی خوام به درازا بکشه.
و یه سوال شما که از یه شهری به شهر دیگه می خوای سفر کنی و دوتا ماشین داشته باشی(پراید/پرادو) کدام رو انتخاب می کنی؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)