asemane kavir گرامی
به ترتیب کیفیت سلسترون مید اسکای واچر.
اگه پولتون به این برسه عالیه . 5 اینچ نیوتونی دابسونی لوله باز . 180 تومن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
asemane kavir گرامی
به ترتیب کیفیت سلسترون مید اسکای واچر.
اگه پولتون به این برسه عالیه . 5 اینچ نیوتونی دابسونی لوله باز . 180 تومن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون . اتفاقا دیروز اسمان شب رفتم برای پیش خریدش اما گفتن مهلتش تموم شده 2 هفته دیگه میارن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه امکانش هست مدلی رو که معرفی کردین از نظر کیفیت با این مدل مقایسه کنین. ممنون میشم بابک جان
زمان معرفی من این رو هم مد نظر داشتم.
اونی که من معرفی کردم قطر آیینه بالاتری داره . یعنی دریافت نور بیشتر و بزرگنمایی بیشتر با وجودیکه ارزونتره.
تنها مزیت اونی که شما معرفی کردید اینه که میتونید براش یک سه پایه خوب بخرید و نصبش کنید روی سه پایه ( فرضا سه پایه موتور دار) اما لوله باز ها امکان نصب روی سه پایه ندارن عموما.
با یک نگاه به ظاهر هم میشه فهمید که مدل لوله باز مقاومت کمتری در برابر ضربه داره. توی عکس ها به آیینه ثانویه مدلی که من معرفی کردم دقت کنید که چقدر راحت ممکنه با یه ضربه خم بشه.
از اون طرف حمل و نقل لوله باز ها راحت تر از معمولی هاست ( چون جمع میشن)
در کل من همون مدل لوله باز رو پیشنهاد میدم . حین رصد هیچ چیزی اندازه قطر شیئی مهم نیست. اگه پولتون میرسه تلسکوپ با قطر شیئی بزرگتر همیشه بهتره.
اقا بابک یه سوال دیگه برای تلسکوپ مورد ذکر میشه یه چشمی 3میلیمتری ارزون قیمت با کیفیت قابل قبول معرفی کنی.اگه 4میلیمتر هم شد عیبی نداره.
من چشمی ارزونتر از 48 تومن که بشه روش حساب کرد نمیشناسم. اونم سوپر پلوسل.
شاید از مارک کامار بتونید چشمی های ارزون پیدا کنید ولی من آماری از قیمت هاش ندارم.
این مشخصات کاماره
تلفن: 66731293
موقعیت: تهران آدرس: خيابان فردوسى - نرسيده به ميدان فردوسى - كوچه تمدن - شماره 14 - ساختمان كامار
از راهنماییهات ممنون کلی چیز یاد گرفتم.
سلام دوستان میخواستم راهنمایی کنین
من یه تلسکوپ میخوام با این مشخصات
یه مدت با دوربین کار کردم اما دیگه راضیم نمیکنه
زیاد علاقه ای به رصد حرفه ای ندارم فقط میخوام از دیدن مناظر اسمون لذت ببرم
حدود بودجه 300
نظر خودم ماکستوف
ماکستوف کاسگرین ١٠٢ میلیمتر SKMAK 102 EQ2
یانظر شما چیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی تصویر ماکستوف برعکسه؟
دیدن جزئیات برام مهمه
ممنون
اینک اشتباه بود این درستشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماکستوف ها کیفیت اپتیکی خیلی خوبی دارن . اما میدان دید خیلی کمی دارن. زیر 1 درجه. که این کمی هدف گیری رو سخت میکنه. خیلی کوچیکه نتیجتا حمل و نقل راحتی داره. ( طول لوله اپتیکی حدود 30 سانته) اگر خواستید این تلسکوپ رو بگیرید حتما با یه پایه دیگه بگیرید . پایه همراهش بدرد نمیخوره.
اگر حتما پایه استوایی و موتور دار میخواین eq3-2 بگیرید. در غیر این صورت پایه سمت ارتفاعی az3 بگیرید باهاش.
سلام عزیزان :
من میخواستم روش align کردن تلسکوپ سمتی ارتفاعی رو یاد بگیرم . لطفا اگر شما دوست عزیز بلدید به آدرس ایمیل من ارسال کنید و به علم نجوم خدمتی کنید . با تشکر قبلی ؛ علیرضا شفیعی
e-mail : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)