بعد از این همه مشقت که به کمک بازیکسازی و دستیار های خوب بوجود اومد بالاخره از "sunday footballer" به "world class manager" تبدیل شدم.
بعد از این همه مشقت که به کمک بازیکسازی و دستیار های خوب بوجود اومد بالاخره از "sunday footballer" به "world class manager" تبدیل شدم.
آقا تبزیک! من تو آینتراخت براینشویگ هستم و هنوز regional!![]()
تو بازی من سال 2014 والدز از بارسا جدا میشه و بازیکن ازاد میشه من که سریع باهاش قرارداد بستم .
یکی کمک کنه من با بتیس جلو همه حریفام عالی بازی می کنم و توپهای توی چهار چوبم همیشه دوبرابر حریفمه ولی اونطور که باید نتیجه نمی گیرم و بعد از دوتا برد یکدفعه به یک تیم ضعیف میبازم؟
بازیکنا بعد دوتا بازی خوب خسته میشن و کم میارن. باید تمرینات پیش فصل روی fitness کار میکردی
باید یک تیم 24 نفره داشته باشین که تقریبا همشون رو بازی بدین تا اینجوری خستگی بر بازیکنان چیره نشه.....
دقت نکردید چی گفتم من تیمم خوب بازی میکنه موقعیت گلهام از حریف بیشتره ولی حریفم یکدفعه از یک موقعیت استفاده می کنه و بازیو می بره
یک سوال این نسخه اخر فوتبال منیجر رو میشه از مغازه ها خرید
یک سوال دیگه جام های قهرمانان اسیا و امریکا رو هم داره ؟
نه نمیشه خرید.باید اول اسم رمز بگی بعد بخری....
بله دوست خوب من...لیگ تالش هم داره.اینا که دیگه گرند اسلم محسوب میشن!![]()
ببین مالکیت توپت چقده...اگر کاملا بیشتر باشه و هدفت هم این باشه یعنی رسیدن به هدف.
ولی برای اینکه از موقعیت هات بصورت بهینه تر بهره ببری چند تا راهکار بسیار موثر وجود داره که لطفا به دقت اجراش کن:
1-نمیدونم تیمت چیه اما قبل از بازی در برابر تیمی که ضعیف تر از تو هست((در خانه ی خودت که همیشه ولی در خونه حریف در صورت وجود داور سخت گیر و زمین بعد گاهی))match preperation رو بذار رو attacking setpiece و یا attacking movement.
2-کرنر ها و ضربات شروع مجدد رو واسه استفاده از سرزنی جدی بگیر.مدافعان میانی و هافبک دفاعی و مهاجم و یک مدافع کناری رو بذار اون جلو...حالا اینجوری:
مدافعان میانی رو بذار:attavck far post و stand far post
دیگر سر زن رو بذار:challenge keeper
دیگر سرزن:near post flick on و دیگری رو هم بذار attack near post
اگر باز هم سرزن داری اونو بذار attack ball from deep...
تکلمه:همه اینا موقعی موثر هست که کرنز زن شما توانایی کرنر اش بالاتر از 15 باشه.
موفق باشید!
در استانه کریسمس 2016 و در چهارمین فصل من تو لاتسیو از سوی باشگاه اتلتی مادرید دعووت به کار شدم.الان دیگه مربی ورلد کلاس محسوب میشم.جالبه.نامه رو بخونید!
![]()
Last edited by soheilnouri; 30-06-2013 at 01:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)