آقا خواهشا، لطفا، محض رضای خــــــــــــــدا یکی جواب من رو بده!
آیا سرویس های نامحدود دارای افزایش سرعت دانلود (قابلیت burst) تا 1Mbps می باشند؟
یا این که برای سرویس 128 سرعت 16kbps و برای 256 سرعت 32kbps و برای 512 سرعت 64kbps است؟
آقا خواهشا، لطفا، محض رضای خــــــــــــــدا یکی جواب من رو بده!
آیا سرویس های نامحدود دارای افزایش سرعت دانلود (قابلیت burst) تا 1Mbps می باشند؟
یا این که برای سرویس 128 سرعت 16kbps و برای 256 سرعت 32kbps و برای 512 سرعت 64kbps است؟
سلام
منظورتونو متوجه نمیشم !
کدوم شرکت !
اگه درست متوجه شده باشم ، شاتل اکو128 ، سرعت دانلودش 512 هستش ! و فعلا آرت1 که نوشته128 ولی با سرعت 30 دانلود میکنه !
البته فبلا تا 1 مگ میرفت !
پارس آنلاین !
من از صبانت میخوام بیام شاتل .هم اکنون نیازمند کارت شاتل شما هستیم![]()
دوستانی که در قم کارت طلایی شاتل می خواهند،من در خدمتم.
این کارت طلایی شاتل چه فائده ای داره ؟
10 تومن از پول نصب کم میشه. یک سودی هم به کسی که کارت رو میده می دهند واسه همینه خیلیها شاتل رو پیشنهاد می دهند.
اول سلام
من قصد دارم از یکی ازاین شرکتها اینترنت بگیرم اما نمیدونم از کدوم
از اساتید اگه کسی تجربه این دوتا رو داره لطفا راهنمایی کنه..
سلام
من و دوستم که هر دو در یک مرکز مخابراتی قم هستیم یک هفته است در دانلود شبانه از شاتل در قم مشکل داریم و دانلود شبانه هر کدام از ما حداکثر صد مگ میشه.این مشکل فقط در شبها برایم اتفاق می افته.امروز صبح هم یک ساعت که کار ضروری داشتم اینترنتم قطع بود.
---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
با پشتیبانی شاتل قم هم که تماس می گیرم یا اشغال بود یا جواب نمیدن،با پشتیبانی تهران هم بعد از قطعی صبح تماس گرفتم یا اشغال بود یا بعد از چند دفعه که سعی کردم ارتباط برقرار شد و یازده نفر جلوتر از من بودن که من بیخیال ادامه انتظار شدم.
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
جواب پشتیبانی آنلاین هم اینه:
عرض کردم الان از طرف مخابرات کل قم مشکل سرعت داره
ما هم کاری نمیتونیم کنیم جز صبر
Last edited by brilliant1; 24-06-2010 at 16:43. دليل: ایراد دستوری
دوستان خواهشا یکی جواب به من بده
من ثبت نام کردم برای شاتل حالا امکانش هست که خط من فیبر نوری یا پی سی ام باشه؟(منطقه بهشتی)
اگه کسی میدونه خواهشا پاسخ منو بده
__________________________________________________ __________________________________
راستی برای شما چند روز طول کشید تا خط رانژه بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)