خوب روزبهانی هم با اینکه خوب بازی کرد ولی از دور مسابقات کنار رفت .
ولی یه مشت خیلی خفن به یارو زد . یارو چند ثانیه گیج میزد . یکی دیگه از همونا میزد طرف ناک اوت میشد .
اون مشتش خیلی چسبید . من جای یارو فکم درد گرفت .![]()
خوب روزبهانی هم با اینکه خوب بازی کرد ولی از دور مسابقات کنار رفت .
ولی یه مشت خیلی خفن به یارو زد . یارو چند ثانیه گیج میزد . یکی دیگه از همونا میزد طرف ناک اوت میشد .
اون مشتش خیلی چسبید . من جای یارو فکم درد گرفت .![]()
Last edited by scali; 09-08-2012 at 02:23.
قزاق فقط به خاطر تجربه بالاش برد و گرنه روزبهانی تو مبارزه از اون کمتر نبود .
ولی عجب شایعه ای سایت های ایرانی درست کردند . دیشب فکر کنم به خاطر بارندگی شدید مراسم برگزار نشد .
Last edited by tandos; 09-08-2012 at 02:31.
چرا امروز فقط یک مسابقه داریم اونم توی تکواندو . قرار بود که از امروز کشتی ازاد و تکواندو شروع بشه اما زده از فردا شروع میشه .
دوستان الان یه خبری تو تلویزیون گفت واقعا خوشحال شدم :
محمود احمدی نژاد رئیس جمهور کشورمان به وزیر ورزش و جوانان دستور داد نظر به شایستگی قهرمان کشتی گیر فرنگی کشومان و برخورد ناعادلانه با سعید عبدولی در المپیک مدال وی طلا محسوب شده و مورد تقدیر شایسته قرار گیرد
دمش گرم واقعا حداقل نذاشتن اینجا حقش ضایع بشه
Last edited by mohsen_gh1991; 09-08-2012 at 11:25.
سوتی شبکه ورزش که خودم زنده دیدم !
شوخی انگلیسی ها :
محتوای مخفی: بی ربط
آفرین به معتمد آربا مبارزه اولشو با اقتدار برد
ساعت 20:15 با نیک پا از افغانستان مبارزه داره
البته درسته که افغانستان تو ورزش قوی نیست ولی تو تکواندو پیشرفت کرند امیدوارم که مشکلی پیش نیاد
![]()
ساعت 20:15
.............
یک نکته در مورد توضیح مدالهای دو میدانی بگم تا خانوادهای رو از نگرانی دراریم: کلا در دومیدانی مدالها روز بعد توزیع می شه . و دلیلش بارش باران، استکبار جهانی یا چیز دیگری نبوده
![]()
حریف کشور افغانستان از نظر تکواندو ایشون قوی هستند و در ایران سالها تمرین میکردند و دارای عنوان هستند . از همه مهم تر تنها شانس کشورش برای مدال است و داری انگیزه بالایی است
باقری معتمد هم بسیار با فکر مبارزه می کنه ،ان شا الله اشتباهی انجام نده که باعث شکستش بشه
در مورد پاداش به عبدولی واقعا اگر عملی بشه بسیار خوبه ،حد اقل انگیزه میشه برای این ورزش کار تا بتونه ادامه بده .
درمقابل پول های کلان ورزش های دیگر این پاداش چیزی نیست
Last edited by persian365; 09-08-2012 at 17:22.
نماینده ترکیه در وزن 68 کیلو که یکی از مدعیان این گروه هم هست حریف خودشو از اکراین 9-2 شکست داد
یکی از حریفان باقری معتمد در این وزن است
شاید بشه گفت یک طرف فینال باشه
کمتر از یک ساعت دیگه باقری معتمد باید با نیکپا نماینده افغانستان بازی کنه بازی مهمیه
آرزوی موفقیت میکنم برای باقری معتمد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)