تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 139 اولاول ... 44450515253545556575864104 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 1385

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو بعضی از فروم ها ( شایدم همینجا ) خیلی ها تنها دلیل موفقیت های یونایتد تا اینجای فصل رو اومدن رابین میدونن ... فقط خواستم بگم اینا همونایی هستند که بعد از رفتن بکهام یا رونالدو یا ... گفتن یونایتد دیگه نمی تونه گذشته رو تکرار کنه
    خیلی ها هرچقدرم تلاش کنن نمی تونن درک کنن که یونایتد به یه بازیکن متکی نیست
    هرناندز یه جمله گفته به طور عجیبی در این موقعیت جواب می ده
    "اینجا هیچ قهرمان و سوپراستاری وجود نداره اینجا همه چیز در مورد تیمه"
    نمونش همین بازی با ویگان گل چهارمی که رابین زد روی پاس ولبک بود بازیکنی که این فصل با این خط حمله کم بهش بازی رسیده
    حالا به نظر شما بهترین روش برای نشون دادن خودش چیه؟؟معلومه دیگه این که گل بزنه ...توی محوطه جریمه صاحب توپ می شه موقعیت خوبی هم داره ولی توپو پاس می ده..
    این خودش ذهنیت تیم رو نشون می ده که همه به فکر موفقیت تیمن نه موفقیت شخصی
    Last edited by shakerifar; 04-01-2013 at 11:03.

2. 7 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام،

نمیدونم چندتا پست حذف/ویرایش شد. چه در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، و چه در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . تر و خشک هم با هم سوخت!

بحث درباره تیم حریف فقط در تاپیک مخصوص همان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا دو طرف بتونن شرکت کنن (با حفظ ادب و احترام)، مخصوصاً بحثی که امکان بوجود آوردن تنش داره.

با تشکر فراوان.

4. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

تو بعضی از فروم ها ( شایدم همینجا ) خیلی ها تنها دلیل موفقیت های یونایتد تا اینجای فصل رو اومدن رابین میدونن ... فقط خواستم بگم اینا همونایی هستند که بعد از رفتن بکهام یا رونالدو یا ... گفتن یونایتد دیگه نمی تونه گذشته رو تکرار کنه
    فوتبال یه ورزش گروهیه و خنده دارترین حرف اینه که بگین یه تیم باشگاهی در سطح epl به یه بازیکن وابستس! بدون اون هیچه و این حرفا! این حرف مثل این می مونه که ما بگیم تکنیک و مهارت فردی بازیکن، مهمتر از تاکتیک و استراتژی تیمی هستش!!
    به نظرم یه بازیکن صرفا میتونه در پست خودش در تیم، ایجاد وابستگی کنه، همین... فرضا اگه تو رئال کریس مصدوم بشه، رئال ممکنه در پست وینگر و هافبک هجومی دچار مشکل بشه!
    وظیفه یه مهاجم در تیم گلزنیه، رابین هم وظیفش رو تا اینجا به خوبی انجام داده... اگر رابین نبود رونی این کار رو میکرد، درست مثل فصل قبل... اگه رونی آماده نبود بربا این کار رو میکرد درست مثل دو فصل قبل و...
    اتفاقا به نظر من یونایتد فرگی هر موقع احساس کرده وابستگی به یه بازیکنش فراتر از یه پست میره، به سرعت بازیکن مذکور رو ترانسفر کرده یا با خرید یه رقیب برای اون بازیکن، شرایط مطلوب تیمی رو حفظ کرده...
    +
    در کل میلاد جان، به سبک خودت میگم: کسانی که میگفتن ضعیفترین خرید ساف، rvp هست و بعد دو بازی نمیتونه کنار وین بازی کنه و رابه را مصدوم میشه و...، تبعا عجیب نیست که این حرفا رو میزنن...!
    .
    btw
    تبریک بابت برد های اخیر... خیلی دوست دارم fa کاپ رو بعد از سالها ببریم (خسته شدم از بس اینو هر سال گفتم!)... امیدوارم از پس بازی خارج از خانه جلو وستهام بر بیایم و با زمانی که بین بازی جام حذفی و لیورپول هست، آماده بشیم برای دابل کردن لیورپول که انصافا این هفته ها خیلی آمادن.

6. 9 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

به امید قهرمانی شیاطین سرخ در fa

پیش بازی وستهم - منچستر یونایتد : انتظار 9 ساله فرگوسن برای قهرمانی در اف ای کاپ

یونایتدی ها پس از باخت 9 سال پیش در میل وال،هرگز موفق به کسب عنوان قهرمانی در این رقابت ها نشده اند وحالا برای پایان دادن به این طلسم, شنبه در آپتون پارک به مصاف وستهم می روند

ترکیب احتمالی

وستهم یونایتد

Jaaskelainen
    Demel, Collins, Reid, O'BrienNoble, Taylor Vaz Te, Nolan, Jarvis
    Cole

منچستریونایتد

De Gea
    Rafael, Smalling, Vidic, Buttner
    Scholes, Cleverley
    Welbeck, Kagawa, Young
    Chicharito

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -اندی کارول همچنان مصدوم و دست کم تا پایان ژانویه نمی تواند تیمش را همراهی کند بنابراین به احتمال فراوان کارلتون کول همچنان در نوک خط حمله وستهم به کار خود ادامه خواهد داد.

با توجه به غیبت محمد دیامه هافبک 25 ساله سنگالی ممکن است از متیو تیلور در خط میانی وستهم استفاده شود هر چند که جک کالیسون و کوین نولان پس از سپری کردن محرومیت خود به ترکیب بازگشته اند.

در سوی دیگر سرالکس فرگوسن سرمربی شیاطین سرخ به بازیکنانی چون مایکل کریک و پاتریس اورا استراحت خواهد داد و روبین فن پرسی نیز ظاهرا به دلیل مصدومیت نمی تواند تیمش را در بازی شنبه شب از دور سوم مرحله اف ای کاپ همراهی کند .بنابراین سرمربی 71 ساله منچستر یونایتد به جز دنی ولبک و چیچاریتو گزینه های دیگری نیز برای استفاده در خط حمله خود ندارد.

تام کلورلی و شینجی کاگاوا از ابتدا در خط میانی به میدان خواهند رفت؛ در حالی که نمانیا ویدیچ و کریس اسمالینگ ظاهرا می توانند پس از سپری کردن مصدومیتشان بار دیگر به ترکیب تیم بازگردند اما برای بازگشت نانی و اندرسون به میادین این بازی بسیار زود می باشد.

• آخرین باری که این دو تیم در اف ای کاپ به مصاف هم رفتند به ژانویه سال 2003 بازمی گردد زمانی که شیاطین سرخ موفق به کسب یک پیروزی پر گل 6-0 شدند.مایکل کریک آن زمان در تیم وستهم حضور داشت.

• چکش ها سابقه کسب سه عنوان قهرمانی در این رقابت ها را دارند و آخرین قهرمانی آن ها در اف ای کاپ به فینال سال 1980 برابر آرسنال بازمی گردد,جایی که یک گل از تریور بروکینگ (تصویر سمت راست ) کافی بود تا وستهام به پیروزی و قهرمانی برسد.

• دو تا از سه قهرمانی وستهم در اف ای کاپ که همان جام حذفی انگلیس بوده مربوط به زمانی می شود که این تیم تحت هدایت جان لیال (1975 و 1980 ) بود.نخستین قهرمانی چکش ها در این رقابت ها در سال 1964 تحت هدایت رون گرین وود سرمربی انگلیسی این تیم بدست آمد.

• آلن پاردو سرمربی سابق وستهم پس از آنکه این تیم را از رقابت های دسته دو انگلیس یا همان چمپیون شیپ به لیگ برتر جزیره رساند, موفق شد وستهم را در سال 2006 به فینال اف ای کاپ برساند اما آنها برابر لیورپول در فینال شکستی تلخ را تجربه کردند و در ادامه فصل پاردو نیز از سمت خود برکنار شد

• منچستر یونایتد سابقه 11 قهرمانی در اف ای کاپ را دارد اما از سال 2004 به بعد زمانی که آنها موفق به کسب پیروزی 3-0 برابر میل وال در ورزشگاه میلینیوم شدند دیگر هرگز در این رقابت ها به قهرمانی نرسیده اند

• اولین قهرمانی سر الکس فرگوسن در اولدترافورد در فینال سال 1990 اف ای کاپ کسب شد ,زمانی که کریستال پالاس پس از تکرار مجدد بازی به دلیل تساوی در نهایت برابر شیاطین سرخ تن به شکست داد.

• منچستر یونایتد در فینال سال 1990 برابر کریستال پالاس ابتدا به نتیجه ای بهتر از تساوی 3-3 دست نیافت که اغلب در همان سال مدام در رسانه ها گفته می شد با توجه به احتمال عدم قهرمانی در این رقابت ها ممکن است سر الکس فرگوسن اخراج شود اما این سرمربی اسکاتلندی گفته بود که جایگاه او در باشگاه امن است و در نهایت در تکرار آن فینال شیاطین سرخ با نتیجه 1-0 موفق به کسب عنوان قهرمانی شدند که نخستین قهرمانی سرالکس فرگوسن نیز محسوب می شود.

• منچستر یونایتد روز شنبه در آپتون پارک به دنبال بهبود آمار بازی های رو در رو برابر وستهم در این رقابت ها خواهد بود.در حال حاضر وستهم با کسب چهار پیروزی نسبت به منچستر یونایتد با سه پیروزی از این حیث برتری دارد و یک دیدار این دو تیم در اف ای کاپ نیز با نتیجه تساوی به پایان رسیده.

[SIZE=3]
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 8 کاربر از mjt10063 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان یه کلیپ هم از ون پرسی گذاشتم توی ماه قبل چه شاه کاری که نکرده
    واقعا باید ببینید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 8 کاربر از mjt10063 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فرگوسن: صحبتی از مسایل مالی نخواهد شد/ ریو ۳ سال دیگر بازی می‌کند

به نقل از ساکرنت، ریو فردیناند 34 ساله تا پایان فصل با منچستریونایتد قرارداد دارد و می‌تواند در پایان فصل با استفاده از قانون بوسمن راهی تیم دیگری شود.الکس فرگوسن معتقد است مدافع کهنه‌کار تیمش توانایی این را دارد که بازهم در بالاترین سطح به فوتبال خود ادامه دهد.
    فرگوسن در این مورد گفت: به هیچ وجه فکر نمی‌کنم ریو بخواهد یونایتد را ترک کند. ما از این موضوع نمی‌ترسیم و احساس خوبی نسبت به آن داریم.
    فردیناند که پیش از این با آسیب دیدگی‌های زیادی دست و پنجه نرم کرده بود، در 18 دیدار از 30 دیدار این فصل منچستریونایتد حضور داشته که 16 دیدار آن در لیگ برتر انگلیس بوده است.
    فرگوسن در ادامه گفت: تصور نمی‌کنم در تمدید قرارداد با ریو پای مسایل مالی پیش بیاید. اگر او بخواهد تا 3 سال دیگر هم در یونایتد بماند بازهم با او بر روی مسایل فوتبالی صحبت خواهیم کرد تا بهترین بازی‌ها را از او شاهد باشیم. هیچ کس نباید فکر کند او در این برهه از فصل می‌تواند هر 4 روز یک بار برای ما به میدان برود.
    منبع : خبرگزاری فارس

12. 9 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چند نکته
    در مورد بازی با وست هام

اسکولز ضررش بیشتر از فایدشه.

اسمالینگ ، احمق ترین و کودن ترین و بی استعداد ترین بازیکنیه که یونایتد تا حالا داشته.

کاگاوا واقعا ناامیدم کرده.
    مدافعین راحت ادارش می کنند. کسی رو نمی تونه دریبل کنه. توان دادن پاس های خلاقانه رو نداره. یک بازیکن بی اثر و خنثی.
    امیدوارم کمی بهتر بشه ... تا حداقل بشه فروختش ... به یه تیم ژاپنی

فلچر چرا در این بازی نبود؟ چون مریضه؟
    اگر مریضه، چرا هنوز جزئی از تیمه؟
    فرگوسن اونقدر عاشقه بازیکن هاشه که پیرمردها و مریض ها رو تا ابد نگه می داره.
    Last edited by Yi Yi; 06-01-2013 at 01:09.

14. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

اسکولز ضررش بیشتر از فایدشه.

فرگوسن اونقدر عاشقه بازیکن هاشه که پیرمردها و مریض ها رو تا ابد نگه می داره.
    اسکولز افتخار باشگاه ست... هنوز هم جانشین مناسبی واسش پیدا نشده ، تجربه چیزیه که اگه کنار بازیکنای جوون من یو نباشه نتیجه اش گاهی میتونه فاجعه امیز باشه...
    خود فرگی توی مصاحبه اخیرش عنوان کرده خیلی از بازیکنا نمیتونن 4 روز یکبار بازی کنن.. و این خودش نشون میده که منیج کردن این مسئله بازی کردن بازیکنا و میزان دقایق حضورشون در زمین واسه فرگی مهمه تا بتونه هر دقیقه بهترین عملکرد رو از بازیکنا بکشه ، این قسمتیشه که بر میگرده به مربی و دیگه بقیه اش به خود بازیکن ربط داره که چه عملکردی تو زمنی بجا میذاره..

در مورد جمله دوم هم کاملا مخالفم ... فرگوسن یکی از قاطع ترین مربی هایی هست که در رفتارش با بازیکنا دیدم تو عمرم! از لنگه کفشی که به ستاره جهانی مثه بکهام زد کسی که اون برهه زمانی حسابی اعتبار عجیبی در بریتانیا داشت تا گوش کشیدن بازیکنایی مثه رافائل و نویل که مصاحبه های تند انجام میدادن!
    مگه بربای فصل قبل نبود که با اون همه امار خوب در گلزنی باز هم نیمکت می نشست ؟؟ چرا؟ چون عقیده فرگی این بود که چیچا و یا ولبک میتونستن بهتر باشن... فرگی با کسی شوخی نداره!! هر کی بهتر باشه همون توئ زمینه من حتی یادمه کریس رو هم دو بازی رو نیمکت نشوند! البته هنوز زیاد اوج نگرفته بود ولی خب خیلی خوب بود.
    من خودم مادریدی هم هستم ...مورینیو بسیار از حرکات و رفتار های فرگوسن الگو برداری میکنه و شاید همین برخورد های محکم با بازیکنا رو هم در این مسئله صدق کنه...

بریم سر بازی ...

کاملا اثرات فشردگی بازی ها معلومه! هر چند که از قبل معلومه که چه بازیکنایی در چه دیدار هایی بازی میکنن و کیا نمیکنن اما باز هم با این سیستم هم نشده فرصت مناسبی واسه انجام کارای تاکتیکی واسه اون بازی خاص زیاد کار بشه....
    2 گل کاملا مشابه خوردیم ... تو هر دوتا کالینز ازاد ترین بازیکن بود ...معلومه که بازیکنا به خوبی وظیفه شون رو انجام ندادن. مسئول یار گیریش کی بوده؟ اون ناحیه رو کی باید پوشش میداده ؟

توی گل دوم من یو هم پاس زیبای مرد تمام نشدنی و اسطوره باشگاه رایان گیگز رو شاهد بودیم که واقعا لذت بردم از این دید عالی و زمان بندی ازسال توپش..
    خیلی خوشحالم که هیچ وقت شکست رو به اسونی نمیپذیریم!!

البته مساوی کردنمون هم یه بدی داشت!! اینکه باید یه بازی اضافه باز هم انجام بدیم که تو این اوضاع غوز بالا غوزه!!بیش از حد بازی هامون فشرده شد! خدا کنه باز مصدوم ندیم !! که دیگه نمیشه کاریش کرد...

انگار خبر خاصی هم در ژانویه نیس و شاید خریدی نداشته باشیم...

16. 7 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

وهر چی پاس رایان رو نگاه میکنم بازم سیر نمیشم.دقیقا روی پای روبین فرود اومد.همکاری از دو تعویضی و چه گلی هم زد.من گفتم عمرا این توپ گل بشه!!ولی عجب گلی زد.

کاگاوا واقعا ناامیدم کرده.
    مدافعین راحت ادارش می کنند. کسی رو نمی تونه دریبل کنه. توان دادن پاس های خلاقانه رو نداره. یک بازیکن بی اثر و خنثی.
    امیدوارم کمی بهتر بشه ... تا حداقل بشه فروختش ... به یه تیم ژاپنی
    خودتون بهتر میدونید شینجی یک بازیکن خیلی خوبی هست ولی تازه از مصدومیت خارج شده و بازیکنی که تازه از مصدومیت هم خارج شده باید توی همین بازی های حذفی بهش بازی داده بشه تا بتونه دوباره به اوج برگرده.

18. 5 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اسکولز افتخار باشگاه ست... هنوز هم جانشین مناسبی واسش پیدا نشده ، تجربه چیزیه که اگه کنار بازیکنای جوون من یو نباشه نتیجه اش گاهی میتونه فاجعه امیز باشه...
    خود فرگی توی مصاحبه اخیرش عنوان کرده خیلی از بازیکنا نمیتونن 4 روز یکبار بازی کنن.. و این خودش نشون میده که منیج کردن این مسئله بازی کردن بازیکنا و میزان دقایق حضورشون در زمین واسه فرگی مهمه تا بتونه هر دقیقه بهترین عملکرد رو از بازیکنا بکشه ، این قسمتیشه که بر میگرده به مربی و دیگه بقیه اش به خود بازیکن ربط داره که چه عملکردی تو زمنی بجا میذاره..

در مورد جمله دوم هم کاملا مخالفم ... فرگوسن یکی از قاطع ترین مربی هایی هست که در رفتارش با بازیکنا دیدم تو عمرم! از لنگه کفشی که به ستاره جهانی مثه بکهام زد کسی که اون برهه زمانی حسابی اعتبار عجیبی در بریتانیا داشت تا گوش کشیدن بازیکنایی مثه رافائل و نویل که مصاحبه های تند انجام میدادن!
    مگه بربای فصل قبل نبود که با اون همه امار خوب در گلزنی باز هم نیمکت می نشست ؟؟ چرا؟ چون عقیده فرگی این بود که چیچا و یا ولبک میتونستن بهتر باشن... فرگی با کسی شوخی نداره!! هر کی بهتر باشه همون توئ زمینه من حتی یادمه کریس رو هم دو بازی رو نیمکت نشوند! البته هنوز زیاد اوج نگرفته بود ولی خب خیلی خوب بود.
    من خودم مادریدی هم هستم ...مورینیو بسیار از حرکات و رفتار های فرگوسن الگو برداری میکنه و شاید همین برخورد های محکم با بازیکنا رو هم در این مسئله صدق کنه...
    این چیزایی که شما نوشتی بیشتر به درد مراسم سالگرد و یادبود می خوره!

من میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من میگم یه آدم مریض اگر مصرفی نداره، چرا هنوز در باشگاهه؟
    بعد شما درباره ی کفشی که خورد تو کله ی پوک بکهام حرف می زنی؟!
    خودتون بهتر میدونید شینجی یک بازیکن خیلی خوبی هست ولی تازه از مصدومیت خارج شده و بازیکنی که تازه از مصدومیت هم خارج شده باید توی همین بازی های حذفی بهش بازی داده بشه تا بتونه دوباره به اوج برگرده.
    اوج کاگاوا تا کجاست؟ تا سیلوا ؟ تا ماتا؟ یا خیلی پایین تر از این حرفا؟
    کاگاوا زمانی که مصدوم نبود هم همین بود.
    Last edited by Yi Yi; 06-01-2013 at 11:45.

20. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •