اسکولز افتخار باشگاه ست... هنوز هم جانشین مناسبی واسش پیدا نشده ، تجربه چیزیه که اگه کنار بازیکنای جوون من یو نباشه نتیجه اش گاهی میتونه فاجعه امیز باشه...
خود فرگی توی مصاحبه اخیرش عنوان کرده خیلی از بازیکنا نمیتونن 4 روز یکبار بازی کنن.. و این خودش نشون میده که منیج کردن این مسئله بازی کردن بازیکنا و میزان دقایق حضورشون در زمین واسه فرگی مهمه تا بتونه هر دقیقه بهترین عملکرد رو از بازیکنا بکشه ، این قسمتیشه که بر میگرده به مربی و دیگه بقیه اش به خود بازیکن ربط داره که چه عملکردی تو زمنی بجا میذاره..
در مورد جمله دوم هم کاملا مخالفم ... فرگوسن یکی از قاطع ترین مربی هایی هست که در رفتارش با بازیکنا دیدم تو عمرم! از لنگه کفشی که به ستاره جهانی مثه بکهام زد کسی که اون برهه زمانی حسابی اعتبار عجیبی در بریتانیا داشت تا گوش کشیدن بازیکنایی مثه رافائل و نویل که مصاحبه های تند انجام میدادن!
مگه بربای فصل قبل نبود که با اون همه امار خوب در گلزنی باز هم نیمکت می نشست ؟؟ چرا؟ چون عقیده فرگی این بود که چیچا و یا ولبک میتونستن بهتر باشن... فرگی با کسی شوخی نداره!! هر کی بهتر باشه همون توئ زمینه من حتی یادمه کریس رو هم دو بازی رو نیمکت نشوند! البته هنوز زیاد اوج نگرفته بود ولی خب خیلی خوب بود.
من خودم مادریدی هم هستم ...مورینیو بسیار از حرکات و رفتار های فرگوسن الگو برداری میکنه و شاید همین برخورد های محکم با بازیکنا رو هم در این مسئله صدق کنه...