تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 197 اولاول ... 44450515253545556575864104154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستمون جناب گرافیکار هم خوشم میاد همیشه نیمه پر لیوان رو میبینن. یعنی فکر کنم یه قطره هم تو لیوان باشه همون رو میبینن
    از بارسلونا انتقار میکنن ولی از پرسپولیس ژوزه نه

دلیلم
    وقتی در مورد بارسا یا رئال حرف میزنیم مشخصا در مورد اوج فوتبال حرف میزنیم
    اونجا باید به اشتباهات کوچیک هم گیر داد

اما در مورد تیمی مثل پرسپولیس یا کلا فوتبال ایران فکر میکنم کار دقیقا به خاطر نقد بسیار زیاد خراب شده
    پرسپولیس اگر با نقد و انتقاد درست میشد تا حالا باید ده بار درست میشد
    اما این انتقادها اونقدر زیاد شده که به شکل مشخصی اعتماد بنفس رو از این تیم گرفته
    این تیم اگر سه چهار بار حمایت بشه واقعا ممکنه راه بیفته

در ثانی من اصلا بین فوتبال پرسپولیس با تیمای صدرنشین فاصله ای نمیبینم
    بازیهای زیادی از ملوان استقلال سپاهان و.... اما واقعا فوتبال اونا از پرسپولیس جلوتر نیست این رو بدون تعصب میگم
    مثلا امروز نیمه دوم واقعا خوب بازی کردیم توی ضد حملات خیلی صاحب توپ شدیم و با کمی دقت در پاسهای آخر میشد به گلهای بیشتری رسید

در ثالث
    من هنوز هم فکر میکنم این تیم در نیم فصل دوم راه میفته انشاالله
    حقیقی خیلی میتونه به تیم کمک کنه و کریمی هم اگر با تیم یک دل بشه تا حد زیادی میتونه شخصیت رو به تیم برگردونه

2. 14 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خبری برا امیر عابدزاده در نیومده ؟ مگه با تیم نیستش ؟ چرا توی اخبار تیم ازش صحبتی نیست ؟ بیصبرانه مشتاق حضور یک عقاب دیگه توی چهارچوبیم : خسته شدیم از بس گلای مفت خوردیم

باز هم ضعف گلر !! با برد انزلی چی ها میتونستیم بیشتر از باخت اس اسیا خوشحال بشیم ! چند سریه که گردان نشون داده همه جوره ضعف داره و جرقه های فصل قبلش در همون حد جرقه مونده !! به سرنوشت میثاق دچار میشه , اگه نیلسوت رو نداشتیم توی این چند بازی گذشته که وضعف جدولیمون بدتر بود

نوری روز به روز بیشتر شبیه بادامکی داره میشه : به قول بعضیا خدا بغلش کرده تا به این جا رسیده !!

(حذف شد)
    Last edited by MoJtaBa.R; 28-11-2012 at 21:31. دليل: ..

4. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

گردان 5بازی 8گل، نیلسون 11بازی 8گل!

کانون هواداران پرسپولیس: شهاب گردان دروازه بان پرسپولیس برای دومین بازی پیاپی که در دروازه این تیم قرار گرفت باز هم 2 گل خورد تا نشان دهد نیمکت نشینی های مداوم او کاملاً روحیه اش را تضعیف کرده است. او روی هر دو گل ملوان مقصر بود هر چند که یک سیو عالی نیز در این بازی داشت و مانع گل سوم ملوان شد. او هفته گذشته که به علت مصدومیت نیلسون فرصت بازی را یافت، مقابل تیم سابقش نیز دو گل خورد. گردان در دو بازی 4 گل دریافت کرده است و در 3 بازی ابتدای فصل نیز 4 گل خورده بود. گردان طی 5 بازی این فصل فقط یک بار مقابل صنعت نفت دروازه خود را بسته نگه داشته است و در چهار بازی 8 گل خورده است. اما نیلسون دروازه بان برزیلی سرخپوشان در 7 بازی آخری که درون دروازه پرسپولیس بود فقط 4 گل دریافت کرده بود: 2 گل از سپاهان و 2 گل از مس که هر چهار گل در دو بازی خارج از خانه بود. او در 9 بازی آخرش فقط 5 گل خورده بود و در کل 11 بازی فصل نیز فقط 8 بار توپ را از دروازه اش بیرون آورده است. عملکرد عالی نیلسون 37 ساله نشان می دهد که چرا مانوئل ژوزه به او اعتماد کرده و احتمالاً با رفع مصدومیتش از بازی بعدی دوباره به قفس توری سرخپوشان بازمی گردد.

6. 10 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

متاسفانه توی این چند ساله بعد عقاب دروازبان نداشتیم !!! وضعیت کل دروازبانای ایرانی اینجوریه ؛ خدابیامرزه ناصرخان رو : توی 90 و رنامه های دیگه چقدر گفت این وضع دروازبانی اصلا آینده روشن نداره و از پایه ضعیفآ کسی گوش نکرد . اونورم دروازبان تیم ملی با اون بازیش , معلوم نیست اینا چه طور میگن پولاشون حلاله !

8. 2 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض مطلب سایت رسمی سایت ای اف سی

کوالالامپور: علی کریمی افسانه ای ایران اذعان کرده است که او با تعجب نامزدی خود را برای سال 2012 فوتبال آسیا از جایزه سال گرفته، اما برنده شدن یا از دست دادن او عهد کرده است که به رسمیت شناختن خدمت بیشتر به او را برای باشگاه و کشور ایجاد انگیزه میکند

سال 2004 AFC بازیکن سال shortlisted عنوان 2012 در کنار ستاره اولسان هیوندای لی Keun هو و همه کاره گوانگژو Evergrande هافبک دفاعی ژنگ جی بوده است.

"برنده شدن و از دست دادن مهم نیست، اما این رویداد قطعا فشار من به کار سخت برای تیم ملی و باشگاه من را در آینده"،است . بازیکن 34 ساله پرسپولیس گفت: در یک کنفرانس مطبوعاتی در آستانه سال 2012 سالانه AFC مراسم اعطای جوایز که در هتل ماندارین شرقی در کوالالامپور در روز پنجشنبه برگزار خواهد شد.

"این نه تنها در مورد برنده این غنیمت، ادامه داد:" سابق بازیساز بایرن مونیخ است.

"این افتخار تنها بودن در اینجا و در حال اجرا برای جایزه.

"می شود بسیار صادقانه است، من به نام من در آخرین پنج نامزد شگفت زده شد و می تواند آن را باور نمی کند که AFC به سه کوتاه شده و هنوز هم وجود دارد.

"من یک سال بزرگ در شرایط استفاده از نتایج تیم من نیست، اما هنوز هم به اعتقاد من چیز خاصی در بازی من باعث شد که هیئت منصفه به من یکی از سه نامزد وجود دارد."

ببخشید انگلیسی بود ترجمش رو با گوگل کردم

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by Masoud.73; 28-11-2012 at 23:07.

10. 4 کاربر از Masoud.73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ایران

12 داش علی کریمی

امشب آسوده بخواب.دعای مادری که هزینه درمان بچه 7ماهه اش رو تقبل کردی پشت سرت خواهد بود.امشب اون کودکان گل فروش تا صبح برای موفقیتت دعا خواهند کرد.امشب اون یتیمایی که روز تولدتو با اونا گذروندی دعات میکنن.امشب بلندترین و چاقترین پسر ایران برای تو دست به دعا میشوند..امشب حتی بابک معصومی هم برای بهترین دوستش دعا خواهد کرد و خیلی های دیگه که ما نمیدونیم...تو همیشه برای ما بهترینی ♥

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

12. 12 کاربر از Masoud.73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام

بچه ها اونجوری که من حساب کردم 5 تا بازیکن رو برای بازی با ملوان در جام حذفی نداریم . ( اگه اشتباه میکنم تصحیح کنید )

در فهرستی که سایت رسمی فدراسیون فوتبال، آن را منتشر کرده است 30 بازیکن برای ثبت نام در رقابتهای غرب آسیا معرفی شده اند که کروش در نهایت برای حضور در رقابتهای غرب آسیا، 20 بازیکن را انتخاب خواهد کرد.

اسامی بازیکنانی که ثبت نام شده، به شرح زیر است:

دروازه بانان: علیرضا حقیقی، سوشا مکانی، حامد لک، علیرضا بیرانوند( تیم ملی زیر22 سال)

بازیکنان خط دفاع: حسین ماهینی، میلاد فخرالدینی، وحید اسماعیل بیگی( تیم ملی زیر22 سال)، پژمان منتظری، محمد خانزاده (تیم ملی زیر22 سال) ، مازیار زارع، شجاع خلیل زاده، مهرداد پولادی، احسان حاج صفی

بازیکنان خط هافبک: امید ابراهیمی، رضا حقیقی، امید نظری، شهرام گودرزی، قاسم دهنوی، میلاد نوری، محسن مسلمان( تیم ملی زیر22 سال)

بازیکنان خط حمله: یعقوب کریمی ( تیم ملی زیر22 سال )، آرش افشین، احمد حسن زاده، پیام صادقیان( تیم ملی زیر22 سال)، میلاد غریبی( تیم ملی زیر22 سال)، مهدی نظری، جلال رافخایی، کریم انصاری فرد، مصطفی شجاعی، مهرداد اولادی

به این ترتیب از 30 بازیکن اعلام شده 7 بازیکن عضو تیم ملی زیر 22 هستند.

تاریخ برگزاری اردوی تیم ملی برای آمادگی در رقابتهای غرب آسیا متعاقبا اعلام خواهد شد.

منبع : خبر آنلاین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موضوع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نوشته شده توسط : رامین
    ۸ آذر ۱۳۹۱

خبرگزاری پرسپولیس نیوز : سامان آقازمانی پس از مذاکره با مسئولان باشگاه پیکان برای پیوستن به این تیم به توافق رسید. باشگاه پرسپولیس قصد دارد این بازیکن را با قرارداد قرضی و تا پایان فصل به پیکان واگذار کند.
    قرارداد آقازمانی با پرسپولیس دو ساله است و در صورت جذب یک بازیکن جدید برای پرسپولیس، انتقال او به پیکان قطعی می شود.

وای خدا ، یعنی میشه به آرزوی چند سالمون برسیم و این بازیکن شرش از این تیم کنده بشه ؟

و خبر خوش حال کننده ی دیگه اینکه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موضوع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط : رامین
    ۸ آذر ۱۳۹۱

خبرگزاری پرسپولیس نیوز : مسئولان باشگاه سپاهان طی مذاکره با رویانیان از وی خواسته اند تا رضایت نامه شهاب گردان را برای زرد پوشان صادر کند.
    سپاهانی ها اعلام کرده اند در ازای شهاب گردان حاضر هستند محمد باقر صادقی را بدهند و حتی مبلغی را هم به سرخپوشان پایتخت پرداخت کنند.

در این بین گردان در تماس با سپاهانی ها اعلام کرده از این انتقال راضی است و از آنها خواسته تا رضایت نامه اش را از مسئولان پرسپولیس بگیرند.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم قشنگ بود گذاشتم :

موفق باشید .
    Last edited by Mr.Mazmamfi; 29-11-2012 at 00:06. دليل: اضافه کردن خبر های دیگر .

14. 6 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

مورد بارسلونا که شوخی بود ولی بریم سروقت موردهای دیگه

اما در مورد تیمی مثل پرسپولیس یا کلا فوتبال ایران فکر میکنم کار دقیقا به خاطر نقد بسیار زیاد خراب شده
    پرسپولیس اگر با نقد و انتقاد درست میشد تا حالا باید ده بار درست میشد
    اما این انتقادها اونقدر زیاد شده که به شکل مشخصی اعتماد بنفس رو از این تیم گرفته
    این تیم اگر سه چهار بار حمایت بشه واقعا ممکنه راه بیفته
    تیم که الآن یه نیم فصله داره ازش حمایت میشه و ایشالا تا آخر فصل هم همینطور ادامه پیدا کنه که بیبینیم مشکل از حمایت بوده یه از انتقاد
    از خیلی تیمای بالای جدول هست که زیاد انتقاد نشده ولی بازم به قول شما خوب بازی نمیکنن پس فکر نمیکنم مشکل انتقاد کردن باشه

در ثانی من اصلا بین فوتبال پرسپولیس با تیمای صدرنشین فاصله ای نمیبینم
    بازیهای زیادی از ملوان استقلال سپاهان و.... اما واقعا فوتبال اونا از پرسپولیس جلوتر نیست این رو بدون تعصب میگم
    مثلا امروز نیمه دوم واقعا خوب بازی کردیم توی ضد حملات خیلی صاحب توپ شدیم و با کمی دقت در پاسهای آخر میشد به گلهای بیشتری رسید
    منم نمیگم پرسپولیس نسبت به تیمای دیگه خیلی بدتره. تیمای بالای جدول هم آش دهن سوزی نیستن ولی این دلیل نمیشه وقتی تیم بد بازی میکنه نگیم که داریم بد بازی میکنیم
    مثلا همین نتیجه مساوی جلوی تیم ملوان تو انزلی نتیجه خوبیه ولی خوب نبودیم و نتیجه گرفتیم
    البته به نظر من سپاهان و فولاد و راه آهن تا حدودی فوتبال بهتری نسبت به ما ارائه میدن

در ثالث
    من هنوز هم فکر میکنم این تیم در نیم فصل دوم راه میفته انشاالله
    حقیقی خیلی میتونه به تیم کمک کنه و کریمی هم اگر با تیم یک دل بشه تا حد زیادی میتونه شخصیت رو به تیم برگردونه
    من مثل شما انقدر خوشبین نیستم ولی با این حال چون تیمای دیگه هم تعریفی ندارن میشه امیدوار بود. مخصوصا اینکه تیم هافبک میانی هم دیگه داره و بهونه هافبک نداشتن تموم میشه

در کل به شدت خوشحال میشم من اشتباه بکنم و تیم نیم فصل دوم بترکونه تا همگی لذت ببریم

به امید موفقیت پرسپولیس

16. 5 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

پرسپولیس بازیکن هایی داشته که هوادارها بیشترین لطف را به آنها کردن. پژمان نوری:تو تمرینات و مسابقات از او به عنوان پژمان با تعصب یاد می شد افسوس! مازیارزارع:خیلی از سوی هواداران پرسپولیس حمایت شد و دائم تشویق می شد از او به عنوان مازیار قایقران یاد می شد افسوس! چند نفر دیگه تو این لیست بودن. بیایید به کسایی که لیاقت پوشیدن پیراهن پرسپولیس را ندارن القاب بزرگ ندهیم تا فکر بزرگ بودن به سرشان نزند. شما ها اگر بزرگ بودید تو لباس پرسپولیس بود وقتی آن لباس نیست بزرگی شما هم نخواهد بود.
    behdad hamedani

18. 5 کاربر از hoomaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در این بین گردان در تماس با سپاهانی ها اعلام کرده از این انتقال راضی است و از آنها خواسته تا رضایت نامه اش را از مسئولان پرسپولیس بگیرند.
    بره چه بهتر :آدم رو جو بگیره .... یه روز لهله میزنن بیان توی تیم پایتخت الان میخوان برن... اینجا که گند زده ایشا... نصیب اونوریا هم میشه !

شهاب گردان با امید و آرزوی زیادی به پرسپولیس پیوست اما حضور در جمع سرخپوشان تهرانی روزهای خوبی برای او به همراه نداشت.

محتوای مخفی: ادامه خبر 
    به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شهاب گردان روزهای بسیار خوبی را در ذوب آهن اصفهان پشت سر گذاشت و به تیم ملی هم دعوت شد اما برای بدست آوردن جایگاهی بهتر در فوتبال ملی راهی پرسپولیس شد. حضور گردان در جمع سرخپوشان تهرانی اتفاقات خوبی را برای این دروازه بان خوش استیل به همراه نداشت. هر چند که گردان با امید و آرزوهای فراوان راهی پرسپولیس شده بود اما هرگز نتوانست درخشش سالهای قبل را درجمع شاگردان مانوئول ژوزه تجربه کند و هفته های طولانی روی نمیکت نشست.

گردان در روزهایی که نیمکت نشین بود، همواره اعلام کرده بود که منتظر یک فرصت است تا دوباره خودش را نشان بدهد و جایگاه ثابتی در جمع سرخپوشان تهران به دست آورد. نیمکت نشین بودن نلسون برزیلی برای گردان خیلی سخت و غیر قابل تحمل بود چرا که تمام رویاهای او در پرسپولیس را به باد داده بود اما در نهایت روزگار به گردان رو کرد و او دوباره فرصت حضور در دروازه سرخپوشان را به دست آورد اما گردان باز هم نشانی از آن دروازه بان آماده و سرحال سابق ذوب آهن ندارد.

عملکرد گردان مقابل ذوب آهن و ملوان نشان داد که او همچنان ناآماده و نامطمئن است اما چرا گردان که با ذوب آهن به فینال لیگ قهرمانان آسیا هم رسیده بوده در پرسپولیس نتوانسته انتظارات را براورده کند و به یک گلر معمولی تبدیل شده است؟

به نظر می رسد گردان مشکل روحی دارد و هنوز نتوانسته خودش را از نظر روحی و روانی با شرایط حضور در تیمی بزرگ و پرطرفدار مثل پرسپولیس وفق دهد.

یک بار دیگر گل دقیقه 5 مازیار زارع در بازی ملوان و پرسپولیس را در ذهن تان مرور کنید. در آن صحنه گردان تنها و تنها نظاره گر حرکت توپ بود همچنان که در بازی با ذوب آهن در ورزشگاه آزادی روی گل اول حریف هیچ واکنشی از خودش نشان نداد و تنها مسیر توپ را با نگاهش دنبال کرد.

شهاب گردان در گذشته نشان داد که از نظر تکنیک دروازه بانی، گلر قابلی است و به لحاظ فنی مشکلی ندارد چرا که در ذوب آهن و در بسیاری از صحنه ها بسیار عالی واکنش نشان می داد و همواره مرد اول تیمش بود اما در پرسپولیس هرگز شرایط خوبی نداشته و نتوانسته انتظارات را برآورده کند.

وحید قلیچ و سعید عزیزیان دروازه بان های سابق پرسپولیس هم همین اعتقاد را دارند و اعلام کرده بودند که گردان مشکل روحی دارد و نتوانسته خودش را باشرایط پرسپولیس وفق دهد. به نظر می رسد این مشکل گردان هنوز توسط کادر فنی و مربی دروازه بان های پرسپولیس حل نشده و همچنان درون دروازه سرخپوشان تهرانی مشکل دارد و گل های ساده می خورد.

گردان در بازی مقابل ملوان روی گل دوم اشتباه فاحشی را مرتکب شد و احمد آهی به راحتی دروازه پرسپولیس را باز کرد چرا که شهاب برای خروج از دروازه تردید داشت و همین تعلل باعث شد تا گل دوم میزبان هم به ثمر برسد.

گردان در پرسپولیس روزهای بسیار بدی را پشت سر می گذارد و ادامه این روند می تواند فوتبال ایران را از داشتن یک دروازه بان خوب که می توانست تا سال های سال دروازه تیم ملی را بیمه کند، محروم کند. کادر فنی مربی دروازه بان های پرسپولیس و خود شهاب گردان نباید فرصت را از دست بدهند و باید تلاش کنند تا شهاب مانند همان دروازه بان مطمئن ذوب آهن در سال های قبل تبدیل شود.

ایمون زاید با همسرش در تهران

محتوای مخفی: ادامه خبر 
    مهاجم لیبیایی پرسپولیس برای مذاکرات نهایی با این باشگاه امروز وارد تهران می شود.
    به گزارش دنیای صنعت، خبرهای رسیده حاکی از آن است که ایمون زاید مهاجم لیبیایی پرسپولیس که ماه پیش به خاطر نارضایتی از وضعیتش در این تیم و نیمکت نشینی های مکرر از تهران خارج شده بود، پنجشنبه برای مذاکره با مسئولان پرسپولیس به تهران می آید.زاید پس از خروج از ایران اعلام کرده بود ازدواج کرده و به دلیل شرایط خانوادگی دیگر نمی تواند در ایران بماند. اما ظاهرا زائد و مسئولان پرسپولیس قصد دارند یک بار دیگر پای میز مذاکره بنشینند تا تصمیم نهایی را درباره قطع یا ادامه همکاری بگیرند.زاید روز پنجشنبه به همراه همسر خود به تهران می آید.

20. 5 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •