تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 308 اولاول ... 44450515253545556575864104154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

پروفشنال sirchicco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    No Idea

2. 7 کاربر از sirchicco بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من بازی رو ندیدم متاسفانه نه لینکها کار کردن نه امواج مهربان ماه*واره همراهی کردن
    اما بازی نکردن بوسکتس واقعا در دو بازی اخیر برابر سلتیک نظم همیشگی رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفته بود
    از طرفی حضور بارترای جوان در قلب خط دفاعی خالی از آسیب نیست و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید جسورانه این مسئله رو بپذیره

من بارها دستم برای انتقاد از تیم به سمت صفحه کلید رفته اما وقتی به انصافم لحظه ای فرصت تنفس میدم میبینم حقیقتا تیم امسال با ترکیب مناسبی در خط دفاعی به میدان نرفته
    اغلب نظرات حول و حوش این میچرخه که تیتو باید ابتدای فصل یه مدافع میانی میخرید اما حرف اینه:
    حتی در صورتی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک مدافع میانی میخرید با توجه به مصدومیت همزمان پویول و پیکه باز هم با یک مدافع میانی تخصصی بازی میکردیم
    فرض کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هاملز که محبوب برخی دوستان هست رو میخرید قطعا با توجه به اوضاع فعلی ترکیب ما در دفاع میانی به این صورت بود
    ماسکرانو هاملز
    من فکر میکنم این ترکیب به هیچ وجه نمیتونست جوابگوی نیازهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه و ضعفهاشو برطرف کنه
    درسته که ماسکرانو فصل پیش و در زمان گواردیولا هم در خط دفاعی خوب بازی کرده اما اون موقع اکثر اوقات پیکه در کنارش بود و مهمتر از اون ترکیب خط دفاعی در سیستم سه دفاعه پپ در فصل قبل بسیار متفاوت با ترکیب خط دفاعی در این فصله

به نظر من مشکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیز عجیب و پیچیده ای نیست ما با بدشانسی هر دو مدافع میانی اصلی خودمون رو از دست دادیم و با خرید یک مدافع دیگه اوضاعمون کمی بهتر میشد اما فکر میکنم نمیتونست حتی 40 درصد مشکل ما در خط دفاعی رو هم حل کنه
    زمانی خرید یه مدافع در ابتدای فصل کمکمون میکرد که مثلا الان یا پیکه یا پویول در ترکیب بودن

کمی صبور باشیم قطعا اوضاعمون بهتر میشه
    هم کاپیتانمون برمیگرده هم پیکه، هم انشاالله پلاتینی دیگه اینقدر راحت بازیکنای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مثل بوسکتس دو جلسه محروم نمیکنه تا ما قلب پنهان تیم رو مفت و مجانی از دست بدیم

4. 12 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من بازی رو ندیدم متاسفانه نه لینکها کار کردن نه امواج مهربان ماه*واره همراهی کردن
    اما بازی نکردن بوسکتس واقعا در دو بازی اخیر برابر سلتیک نظم همیشگی رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفته بود
    از طرفی حضور بارترای جوان در قلب خط دفاعی خالی از آسیب نیست و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید جسورانه این مسئله رو بپذیره

من بارها دستم برای انتقاد از تیم به سمت صفحه کلید رفته اما وقتی به انصافم لحظه ای فرصت تنفس میدم میبینم حقیقتا تیم امسال با ترکیب مناسبی در خط دفاعی به میدان نرفته
    اغلب نظرات حول و حوش این میچرخه که تیتو باید ابتدای فصل یه مدافع میانی میخرید اما حرف اینه:
    حتی در صورتی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک مدافع میانی میخرید با توجه به مصدومیت همزمان پویول و پیکه باز هم با یک مدافع میانی تخصصی بازی میکردیم
    فرض کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هاملز که محبوب برخی دوستان هست رو میخرید قطعا با توجه به اوضاع فعلی ترکیب ما در دفاع میانی به این صورت بود
    ماسکرانو هاملز
    من فکر میکنم این ترکیب به هیچ وجه نمیتونست جوابگوی نیازهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه و ضعفهاشو برطرف کنه
    درسته که ماسکرانو فصل پیش و در زمان گواردیولا هم در خط دفاعی خوب بازی کرده اما اون موقع اکثر اوقات پیکه در کنارش بود و مهمتر از اون ترکیب خط دفاعی در سیستم سه دفاعه پپ در فصل قبل بسیار متفاوت با ترکیب خط دفاعی در این فصله

به نظر من مشکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیز عجیب و پیچیده ای نیست ما با بدشانسی هر دو مدافع میانی اصلی خودمون رو از دست دادیم و با خرید یک مدافع دیگه اوضاعمون کمی بهتر میشد اما فکر میکنم نمیتونست حتی 40 درصد مشکل ما در خط دفاعی رو هم حل کنه
    زمانی خرید یه مدافع در ابتدای فصل کمکمون میکرد که مثلا الان یا پیکه یا پویول در ترکیب بودن

کمی صبور باشیم قطعا اوضاعمون بهتر میشه
    هم کاپیتانمون برمیگرده هم پیکه، هم انشاالله پلاتینی دیگه اینقدر راحت بازیکنای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مثل بوسکتس دو جلسه محروم نمیکنه تا ما قلب پنهان تیم رو مفت و مجانی از دست بدیم

درسته که ما در واقع به دو مدافع دیگه نیاز داریم٬ یک مدافع ستاره سطح اول دنیا و یک مدافع خوب و با تجربه که جای خالیی از بعد از رفتن رافا مارکز پیدا شده رو پر کنه. الان سه ساله همیشه نگران مدافع سوم تیم هستیم و در این سه سال هم مصدومیت در خط دفاع خیلی داشتیم. امسال هم که ماسکرانو تنها بازیکنی در دفاع بوده که همیشه بازی کرده!

به نظر من تیم قطعا باید در ژانویه دنبال یه مدافع جدید باشه. یه مدافع میانی نسبتا سریع چون بارسای تیتو نسبت به پپ با خط دفاع جلوتری بازی می کنه و بازیکن ها خیلی مواقع جا می مونن (ماسکروانو سابقه اش در این زمینه درخشانه!). پویول که کم کم 35 سالش میشه و الان دو ساله بیشتر از نصف لیگ رو مصدومه و واقعا نمیشه بهش به عنوان یه مدافع اصلی تیم نگاه کرد.

6. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

وای خدا این منم دوباره برگشتم به دنیای اینترنت؟؟؟
    خب اقا شرمنده من پاقدم خوبی نداشتم ولی خوشبختانه بازی مهمی نبود
    دقیقا با نظرstream موافقم یه مدافع نسبتا سریع نه خیلی خیلی سریع

هرچند بنظر من همش تقصیر دفاع نبود یه تیم وقتی دفاعش دوتا میخوره باید خط حملش جور دفاع رو هم بکشه دیشب اینیستا اینیستای همیشگی نبود نمیدونم به اقتضای بازی دفاعی سلتیک خوب بازی نکرد یا اینکه واقعا خوب نبود
    خبری از پاس های سریع نبود بجز دقیقه 92 که منجر به گل شد
    شاید اگه بازی فوتبال 100 دقیقه بود بارسا خیلی بهتر نتیجه میگرفت دیشب توی دو دقیقه ی اخر غده ی ادرنالینم ورم کرده بود
    بهرحال مهم اینه که بهتر میشیم

8. 8 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

اشکال نداره ... یوونتوس هم بعد از49 بازی شکست خورد از اینتر.
    اونها باید بیشتر ناراحت باشن!

اصلا رو مسائل تاکتیکی گل نخوردیم و متاسفانه کمبود بازیکن روی نیمکت و مصدومیت ها داره به تیم ما ضربه میزنه ..
    یک بازیکن باید در چند پست بازی کنه و این سبب چند گانگی بازیکن در وظایف خودش میشه.
    همه میدونن پیکه-پویول در خط دفاعی باشن و آماده هیچی تیمی نمیتونه حرفی برای گفتن مقابل بارسا داشته باشه.

در رابطه با خرید مدافع وسط بحث شد .. من نظرم روی مدافعان آلمانی هست چون با جون و دل بازیی میکنن و دفاعشون فیزیکی هست. مثلا متس هاملز اینجوریه یا سوبوتیچ صرب.
    Last edited by p3yman_xl; 09-11-2012 at 07:39.

10. 5 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اینیستا: سبک کاری بارسا و یا تیم ملی اسپانیا، منحصر به فرد نیست

به عنوان مثال فوتبال بر پایه ضدحمله خیلی ارزشمند است. الان هم کاری که ما انجام می دهیم ساده نیست

سایت گل- آندرس اینیستا، ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا در گفتگویی ویژه با روزنامه گاردین انگلیس شرکت کرده و به مرور کارنامه ورزشی اش از روزهای ابتدایی پرداخته و درنهایت درمورد شرایط روز دنیای فوتبال، از بحث ها برسر توپ طلا گرفته تا سبک های مختلف در دنیای فوتبال و بارسلونا و تیم ملی صحبت کرده. گزیده هایی از این گفتگو را در اینجا مطالعه کنید:

محتوای مخفی: ادامه 
    * بازیکن برتر یوفا در سال جاری: دستیابی به این جایزه برایم خیلی ویژه و خاص بود. این که توانستم درکنار مسی و کریستیانو جزو سه فینالیست نهایی باشم و با آنها این موفقیت را به اشتراک بگذارم، خودش برای من به منزله یک جایزه بود. دیگر چه برسد به اینکه این عنوان به من اختصاص یافت. فوق العاده است که مردم از بازیهای من خوششان می آید و مرا بالاتر از دو نامزد دیگر قرار دادند. فوق العاده بود. احساس کردم که مردم برایم احترام قائلند

* توپ طلا: هرکسی دوست دارد تا این جایزه را مال خودش کند ولی بعد از فتح یک جام جهانی و یا یورو، تو تعریف و تمجیدهای زیادی را می شنوی. فوتبال یک ورزش تیمی است و جوایز هم برای تیم هستند. هرچند که حس خوبی است که بتوانی توپ طلا را ببری.

* جام جهانی 2014: این تورنمنت به خاطر اینکه در برزیل برگزار می شود معنا و مفهوم خیلی زیادی دارد و خاص و ویژه است. یک جام جهانی در برزیل بی نظیر است. فتح جام جهانی 2014 بعد از قهرمانی در آفریقای جنوبی و کسب دو قهرمانی متوالی در یورو، یک هدیه بزرگ خواهد بود که باید برای دستیابی به آن بجنگیم

* سطح توقعات: عملکرد ما به نحوی است که پیشی گرفتن از آن تقریبا غیرممکن است. و سطح توقعات از ما بالاست ولی این حق ایجاد شده که بدین ترتیب ما را زیر ذره بین بگیرند. این یک سلاح دولبه است. وقتی بهتر بازی می کنی، از آن چه هستی بیشتر از تو توقع دارند و وقتی خوب بازی نمی کنی، مردم شروع به سوال پرسیدن می کنند. ما نمی خواهیم گله کنیم ولی ممکن است که مردم سختی شرایط ما را درک نکنند.

* یورو 2012: ما به یک بازی مثل بازی با ایتالیا در فینال نیاز داشتیم. این کامل ترین بازی ما بود. توپ را با عجله و سریع به گردش در می آوردیم. سرعت و بازی تهاجمی ما بود که مسیر را به ما نشان داد.

* سبک بازی اسپانیا: فوتبال یک علم نیست و بازی کردن مثل ما، هیچ تضمینی برای برد یا قهرمانی نیست. در واقع ما به این دلیل با این سبک بازی می کنیم که با اوضاع و شرایط ما جور در می آید. ما اگر این طور بازی می کنیم به این خاطر است که ما فکر می کنیم که با تکیه بر آن شانس و بخت بیشتری برای برد خواهیم داشت. ولی سبک بازی بارسلونا یا تیم ملی، ویژه و بی همتا نیست. فوتبال برپایه ضد حمله هم ارزش بالایی دارد. وجود همین سبک های مختلف و متفاوت است که باعث می شود این ورزش، تا این حد جذاب باشد. الان هم کاری که ما انجام می دهیم ساده نیست.

* کلید موفقیت: مردم می گویند که در میانه میدان است که سبک بازی تیم تعریف شده و مشخص می شود. به همین خاطر من و چابی خودمان را مسئول می دانیم. در یورو 2008 کار مهمی بود. چون ما نشان دادیم که گروهی هستیم که از نظر فیزیکی قدرتمند نیستیم و با همین گروه هم توانستیم به قهرمانی برسیم. در بارسلونا هم همین طور است. ما همیشه همین فلسفه را دنبال می کردیم ولی الان این فلسفه به بار نشسته و جام هایی را به همراه آورده. بدون کسب این جامها، همه چیز ارزش به مراتب کمرنگ تری داشت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2012/11/10

تکه دانی آلوس به رونالدو: آنچه باعث می شود که رونالدو بعد از مسی قرار بگیرد، رفتارش نیست

تا زمانی که یک لیونل مسی وجود داشته باشد، باید شیوه اهدای توپ طلا را تغییر داد؛ واقعا بی معنی است که بخواهیم هرسال بهترین بازیکن دنیا را انتخاب کنیم؛ چون هرساله او بهترین می شود

سایت گل- دانی آلوس ستاره برزیلی باشگاه بارسلونا در مورد مقایسه های اخیر میان رونالدو و لیونل مسی، موضع قاطعانه ای گرفته.

محتوای مخفی: ادامه 
    او در صحبت هایی گفته:« آنچه که باعث می شود که رونالدو بعد از مسی قرار بگیرد، رفتار او نیست.»

آلوس به علاوه وجود هرگونه اختلاف میان داوید ویا و لیونل مسی که این روزها سوژه اصلی برخی از رسانه های اروپاست و حتی خیلی از رسانه های انگلیسی با اتکا به این خبر ویا را در نزدیکی چلسی می دانند، را رد کرد و گفت:« این حرف ها برای ما کاملا بی معنی است. در آن سرو صدایی که در ورزشگاه وجود دارد، گاهی وقتها مجبور می شوی که داد بزنی. ولی این شایعات خریداری ندارد.»

این مدافع باتجربه برزیلی ادامه داد:« ما می دانیم که این حرفها از کجا نشئت می گیرد. صحبت از این است که رونالدو رفتار بدی دارد و حالا می خواهند ورق را برگردانند.»

آلوس در ادامه با لحن طنزآلودی در مورد نظرش راجع به توپ طلا صحبت کرد و گفت:« اگر الان نظرم را به شما بگویم هم حرفهایم خریداری ندارد. شما نظر من را می دانید.» البته او درادامه با لحن جدی تری گفت:« آن چیزی که باعث می شود که رونالدو پشت سر مسی باشد، رفتار و اخلاقش نیست. آن چیزی که او را عقبتر از مسی قرار می دهد، فقط مرتبط با خود او نیست و کلی تر از این حرفهاست: توانایی های فوتبالی اوست. تا زمانی که یک لیونل مسی وجود داشته باشد، باید شیوه اهدای توپ طلا را تغییر داد؛ واقعا بی معنی است که بخواهیم هرسال بهترین بازیکن دنیا را انتخاب کنیم؛ چون بدین ترتیب هرساله او این جایزه را مال خود خواهد کرد.»

2012/11/10

12. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مایورکا رو که داشت به بازی برمی گشت 4-2 در زمین خودش بردیم و مسی رکورد 75 گل سال پله رو هم شکست.

14. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

12

بازم تبریک به بارسایی های عزیز
    فقط 9 گل دیگه آقای پدر

چه گلهای مفت و الکی خوردیم! مخصوصا رو گله اولمون
    این فصل گلهای خوردمون زیاد شده!!یه عاملش وجود مصدومیتهای پی در پی دفاعمونه
    ولی خداروشکر پیکه برگشته و امیدواریم پویول هم به ترکیب اصلیمون برسه

16. 7 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پیش از این خیلی از بزرگان عصا بدست فوتبال روی کاناپه لم دادن و با لبخندی بر چهره، شکسته شدن رکوردشون توسط مسی رو تماشا کردن
    دوستان من حرفم رو پس میگیرم
    این حرف در مورد فقط یک اسطوره درست نیست
    احتمالا پله به جای لبخند با اخمی برچهره شاهد شکستن رکوردش بوده

خیلی حال میده شکستن رکورد پله خیلی

مسی باید به خاطر فوتبال و تاریخش هم که شده رکورد گردمولر رو بشکنه
    9 گل برای مسی چیزی نیست اما فشار روحی ناشی از شکستن رکورد گرد مولر اگر مدیریت نشه میتونه ماشین گلزنی مسی رو کاملا متوقف کنه

----------------------------------------------
    من امروز خلاصه بازی رو دیدم
    بازی رو بردیم هر چند میشد با تمرکز بیشتر این حریف رو آسونتر هم برد
    حرف در مورد این بازی زیاده اما اواخر بازی اتفاقی افتاد که شاید به چشم نیاد ولی ممکنه پیامی باشه برای آینده و ترکیب میانی خط دفاع
    تعویض بارترا با ماسکرانو شاید راه رو برای حضور بارترا در کنار پیکه باز کنه
    به ویژه اینکه مرد همیشه قابل اعتمادمون یعنی ماسکرانو این روزها تمرکز لازم رو نداره

18. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مایورکا ۲-۴ بارسلونا

هفته یازدهم لالیگا اسپانیا فصل ۲۰۱۲-۲۰۱۳

Cartoon of the Day: You're next! Messi targets Muller goal record after leaving Pele in his wake

20. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •