تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 95 اولاول ... 44450515253545556575864 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

برای چی؟ دیگه اون عکس gif ای که برادر حماس قرار دادن نشون میده توپ خورد به صورت زاپاتا. بیخود اعتراض ممیکنن. در ضمن This is a taste of your medicine!. این همه سر تیم های دیگه بلا آوردن.
    خودشون باید قبول کنن. دیگه جلوی سلتیک هم داوری باعث باختشون شد؟ فوتبال هم برد داره و هم باخت. حالا هم زمین شده مزرعۀ سیب زمینی و هم داروری بد بوده؟ پس مثلاً رئال باید چی بگه که تو بازی با دورتموند تو برنابئو گل هند خورده و گل درستش رو هم آفساید میگیرن؟
    یا میلان پارسال چی که بازی در جریان نبود و داور پنالتی گرفت؟
    تیم های دیگه 5 سال طلبکارن.

2. 8 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جالب اینجاست که دوستان بارسایی این تفکر رو دارن که بهتر از میلان بازی کردن و یک تیم هجومی بودن .
    جدیدا پاسکاری های عرضی و بی ثمر حمله کردن معنی میشه و این مسئله کاشفش یکی از دوستان و علمای بارسایی بوده .
    این دوستان دچار یک حس کاذب خود برتر بینی شدن و در هر شرایطی خودشون رو برتر از بقیه و تیم از پیش برنده میدونن و برای همینه که هضم شکست در همچین دیدارهایی برای اونا مشکل شده .
    و نمیتونن باور کنن که یک بار هم نتونستن وارد محوطه جریمه میلان بشن برای همین به هر بهانه ای چنگ میزنن تا توجیهی پیدا کنن و دلداری به خودشون بدن .

از ما هم کاری بر نمیاد جز ابراز تعجب از این جور رفتارهای بچگانه .
    فقط صبر میکنیم تا بازی برگشت در نیوکمپ برگزار بشه و نتیجه اش رو ببینیم اون موقع بهتر میشه نظر داد .

4. 11 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

بازی که بارسا سال قبل مقابل چلسی داشت هجومی بود(من رئالی و میلانیم) ولی بازی مقابل میلان با توجه به نقدا و آمار اصلا هجومی نبوده.یک شوت در چهارچوب خودش گویای همه چیزه.متاسفانه دوستان بارسایی عقیده دارن که تیمشون اگه توپ دستش باشه یعنی داره حمله میکنه.(برام عجیبه که در این بازی هجومی چطوری بود که به قول ماریو اصلا مسی تو زمین نبود؟! : دی)
    (نکته دیگه ای که از دوستان و سایتای بارسایی شنیدم و جالب بوده این بوده که خطای داوری عامل باختشون بوده که خوب به شخصه یه ربع داشتم میخندیدم : دی)
    امیدوارم توی نیوکمپ هم مثل سن سیره خوب ظاهر بشیم و نشون بدیم که این فکرشون یه وهم بیشتر نیست.

6. 9 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازی با آرسنال را باید به یاد داشته باشیم

فیلیپ مکسس هشدار داد که میلان بعد از برد بارسلونا نباید از تلاش خود کم کند و بازی با آرسنال را به یاد بیاورد. روسونری در یک بازی حساب شده توانست ۲-۰ بارسلونا را شکست بدهد.

این پیروزی بسیار رضایت بخش است حتی با وجود اینکه می‌‌دانیم بازی دومی‌ در کار است. ما به هنوز به جایی‌ نرسیده ایم اما خوشحالیم که در زمین خودمان توانستیم آنها را شکست بدهیم. ما به سفارش‌هایی‌ که از طرف مربی‌ داده شده بود کاملا عمل کردیم.

با وجود این نتیجه خوب در سن سیرو ما نباید مغرور شویم، زیرا ما هنوز به دور بعدی راه نیافته ایم و لیگ قهرمانان را نبرده ایم. حتی با وجود مغلوب کردن بارسلونا، ما کار خارق‌العاده‌ای نکرده ایم.

بازی با آرسنال را به یاد بیاورید، زمانی‌ که ما بازی را در زمین خود ۴-۰ برده بودیم و بازی برگشت ۳-۰ مغلوب شدیم در حالی‌ که فان پرسی در دقایق آخر شانس مسلم گلزنی را از دست داد.

مکسس بعد از بازی با بارسا از انتقادات علیه خود در بازیهای آخر نجات پیدا کرد و همه را از به کنترل در آوردن مسی و اینیستا تحت تاثیر قرار داد.

من هیچگونه حس انتقام در این بازی نداشتم. هرکسی دچار اشتباه می‌‌شود و امیدوار هستم که در آینده دیگر اشتباهی‌ نکنم.

این مدافع فرانسوی یکی‌ از باتجربه‌هایی‌ است که در میلان جوان باقی‌ مانده است.

این تیم خود را بازیابی کرده است. با وجود اینکه بازیهای اول فصل همه را دچار بدگمانی نسبت به میلان کرد، اما تیم اعتماد به نفس خود را دوباره بدست آورد. با شجاعت و شوق جوانان تیم، ما می‌‌توانیم همه تیمها را آزار دهیم و به خواسته خودمان برسیم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میلان می‌تواند حتی از این هم جلوتر رود

رئیس باشگاه میلان، سیلویو برلوسکنی بعد برد میلان مقابل بارسا تاکیید کرد، روسونری می‌تواند حتی از این هم در اروپا جلوتر رود.

در بازی دیشب، میلان در سن‌سیرو با نمایش دادن یک بازی منطقی و هوشمندانه که توسط سرمربی میلان، آلگری، برنامه‌ریزی شده و هدایت می‌شد توانست بارسلونا را 2-0 در هم بکوبد.

و تیم برلوسکنی توانست جواب خوبی به منتقدان بدهد، منتقدانی که در شروع فصل از این تیم انتقاد می‌کردند. برلوسکنی به گزارشگران گفت: شب گذشته، بدون تلاش زیاد، توانستیم بارسا را شکست دهیم، بهترین تیم جهان را.

امروز ما در رتبه سوم، در جدول سری‌آ قرار داریم و ما می‌توانیم بالاتر هم برویم.

چند هفته بعد از شروع فصل، این تیم همه چیز خود را از دست داده بود، و حتی بعضی‌ها می‌گفتند ما برای بقای خود باید بجنگیم.

اما اکنون آن افراد، احتمالاً باید در مورد پیش‌بینی‌های آینده خود محتاط تر باشند.

8. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان به دنبال ده ده است

میلان ده ده را به عنوان یکی از اهداف تابستانی اش انتخاب کرده است که ارزشی معادل 15 میلیون یورو دارد.

پیش از این گفته می شد که یوونتوس بیش از هر تیم دیگری به جذب او نزدیک است اما اخبار رسیده حاکی از آن است روسونری گوی سبقت را از بانوی پیر ربوده است.

ژولیونا آرایدا ایجنت این بازیکن، درباره احتمال خروج موکلش از واسکودگاما به خبرنگاران گفت:"در تابستان پیش رو ما آماده انتقال به
    اروپا هستیم، به جایی مثل ایتالیا، اسپانیا، آلمان یا انگلستان که یک مدافع می تواند در این رقابت ها عملکرد خوبی داشته باشد."

وی در ادامه افزود:"می توانم تایید کنم روسونری به او علاقه مند است، در گذشته مذاکراتی با میلان و یوونتوس داشتیم ولی هیچ صحبت مستقیمی نکرده ایم."

مدیر برنامه های ده ده در پایان خاطرنشان کرد:"به طور قطع ایتالیا مقصدی جذاب و فریبنده است، میلان نشان داد که می تواند قهرمان اروپا شود، یووه هم می خواهد او را برای بهبود اوضاعش به تورین ببرد."

از ده ده 24 ساله به عنوان یکی از گزینه های جانشینی تیاگو سیلوا در میلان یاد می شود.

میلان و منچستر به دنبال وراتی

میلان و منچستر رقابت خود را برای به خدمت گرفتن هافبک جوان تیم ملی ایتالیا، مارکو وراتی را آغاز کرده اند.

این بازیساز 20 ساله که برای پاریس‌سن‌ژرمن فرانسه بازی می کند، بعد از صحبت های پرزیدنت برلوسکونی به یکی از اهداف تابستانی میلان تبدیل شده است.

اما دیلی اکسپرس امروز ادعا کرد که، سر الکس فرگوسن خواهان این بازیکن جوان است و می خواهد او ر ا به اولدترافورد ببرد.

وراتی در حال حاضر برای تیم پایتخت فرانسه بازی می کند و تا کنون در 18 بازی برای این تیم به میدان رفته است. او می تواند با مبلغی در حدود 20 میلیون یورو در دسترس باشد.

دی‌شیلیو در رابطه با دربی، بالو و بارسا

مدافع کناری میلان متیا دی‌شیلیو پیروزی برابر بارسلونا را الهام بخش آن ها برای بازی آخر هفته در دربی میلان دانست.

دیاولو آخر هفته در دربی دلامادنینا باید به مصاف همشهری خود اینتر برود، در همین راستا دی‌شیلیو اظهار داشت که پیروزی برابر بارسلونا اعتماد به نفس آن ها را بالا برده است.

او در گفت و گو با اسکای اسپورت ایتالیا گفت: دربی یک بازی بزرگ است، بازی که هر کودکی آرزوی شرکت در آن را دارد.

می دانیم که پیروزی در این بازی آسان نیست، اما اگر آنچه را که چهار شنبه انجام دادیم تکرار کنیم، نتیجه ی خوبی خواهیم گرفت.

پیروزی برابر بارسا روحیه ی بسیار قوی به ما داد و این نشان داد که لغزش ما در ابتدای فصل تنها موقتی بود.

اینتر در بهترین شرایط خود قرار ندارد، اما شما هرگز نمی توانید دربی را پیش بینی کنید. آن ها نقاط قوت زیادی برای پیروزی در دربی دارند.

بالوتلی یک پسر آرام است. او با کیفیت استثنایی خود در بازی هایی که انجام داده کمکی بساری به تیم کرده است. وراتی؟ دوست دارم او میلان بپیوندد.

10. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان استثنائا یک توضیح مختصر اینجا بهتون میدم
    امیدوارم نظرتون عوض بشه

میرم سر اصل مطلب
    سه پست حذفی شما

آقا آدم نمیدونه وقتی حرفی یا کل کلی تو تایپیک حریف میشنوه اونجا جواب بده یا تو تایپیک خودش، خلاصه فیلمی داریم برای کل کل خدایی!

"ما جای میلانی ها از تماشاگرا خجالت کشیدیم و حمله کردیم"
    عجب! پس ما هم جای بارسا از طرفداراش خجالت کشیدیم و 2 گل زدیم. بهرحال بارسا کبیر مگه میشه بازیش گل نداشته باشه. حالا اینبار ما جورش کشیدیم.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
    ما هم جای بارسا از طرفداراش و انتظاراتشون خجالت کشیدیم و 2 گل زدیم.

نمیفهمم چرا پست من تو تایپیک میلان حذف شد؟! علت:نقل قول از تایپیک حریف!!!
    خوب مشکلی نداره من تو خوده تایپیک حریف نقل قول میکنم. دلیلی هم برای پاک کردنش نمیبینم!

خیلی خیلی جالبه. دو بار متوالی پست من داره پاک میشه یکبار تو تایپیک میلان و یکبار تو تایپیک بارسا در صورتی که پست اصلی که من نظرم در مورد یک جملش گفتم همچنان در تایپیک بارسا پا بر جاس! جالبه که پست منم دقیقا هم سطح همون جملس و نه توهین و نه تحریک کنندگی بیشتری نسبت به اون داره. شاید چون پست یک مدیر طرفدار بارساست از شرایط ویژه برخورداره؟ لطفا اون کسی که پست من پاک می کنه بیاد همینجا جواب گو باشه. ممنون میشم ازش

دلایل حذف نوشته شده و کپی کردید ولی به نظرم دقت نکردید
    هر کدوم به وضوح نقض قوانین ورزش بودن
    بدون هیچ ابهامی یا حتی نیاز به تفسیر

دیشب سه پست متوالی من توسط یکی از مدیران طرفدار بارسا به ترتیب به دلیل : نقل قول گرفتن از تایپیک حریف - جنجال در تایپیک حریف - ارائه پیشنهاد و ... !
    خذف شد و تدکر داده شد.
    اولی شما از تاپیک حریف اونم در بحث و زمانی جنجالی نقل قول گرفتید
    محض اطلاع دقیقا بالای پست دوم شما پست یک کاربر بارسایی که از تاپیک مقابل نقل قول گرفته حذف شده، به همون علت
    1 ساعت قبل از حذف پست شما هم اون حذف انجام شده
    البته کوچک ترین حاشیه ای بابت اون نداشتیم اما شما...

دومی حرکت نمی دونم بگم بهتر یا بدتر که رفتید در خود تاپیک حریف نوشتید
    جالبه خودتون هم ازش به عنوان کل یاد می کنید

سومی هم که دیگه نیاز به توضیح نداره
    بند 14 قوانین P30World
    وقتی دلیل نوشته میشه انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یعنی جاش اونجاست که روال کل فرومه
    و هر صحبتی درباره رسیدگی و مدیریت رو اونجا جواب میدیم و بحث می کنیم

1 و 2 رو بیشتر موشکافی نمی کنم چون نمی خوام راه دور زدن قوانین رو آموزش داده باشم
    فکر می کنم همینجا به اندازه کافی توضیح دادم ولی با جزئیات بیشتر میشه در انتقاد / پیشنهاد بحث کرد

به نظر میاد محتوای تاپیک های بارسا و رئال رو پیگیری نمی کنید
    چون همین هفته اونجا تذکر و حذف بحث متقابل برای دو طرف داشتیم

تازگی نداشت
    برخورد ها اونجا بیشتر هم هست

حالا شما اگه کسی رو می شناسید که تو همین بحث از تاپیک میلان نقل قول گرفته، تو تاپیک میلان کل کل کرده یا به حذف اعتراض کرده ممنون میشم معرفی کنید

12. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جدای از بحث و مشکلاتی که آرش عزیز داشته من امیدوارم همچنان در کنارمون باشه .
    یکی از میلانی های قدیمی است که من توی این انجمن خیلی وقته که میشناسم و دوریش بدجوری به چشم میاد .
    رفتن آرش انگیزه رو هم از من میگیره و هر چی دوستان میلانی کمتر باشن من هم کمتر پیدام میشه .
    و این مساوی است با نزول تاپیک . نکته دیگه که خیلی عجیبه اینه که دوستان میلانی بعد بازی های بزرگ پیداشون میشه و یک سری صحبت میکنن و میرن تا موقعی که دوباره یک بازی حساس رو با موفقیت پشت سر بذاریم !!!
    فکر کنم باید برم توی انجمن های دیگه هوادارای میلان رو بکشم اینجا که البته همین قصد رو هم دارم
    به هر حال آرش جان حضورت در کنا ما باعث دلگرمیه و تنها انگیزه من حضور در کنار دوستان میلانی مثل شماست .

تصمیمت هر چی باشه بهش احترام میذارم ولی امیدوارم یک تجدید نظری صورت بگیره
    موفق باشی

14. 9 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

امیدورام این پست, حداقل بخاطر بیشتر از 6 سال عضو بودنم تو این انجمن پاک نشه. من خودم به خوبی میدونم جای چی کجاست
    و بخش ارائه پیشنهاد و انتقاد هم دیدم. ولی میخوام یکبار این موضوع برای همیشه حل بشه و بره زیر خاک.

مشکل اینجاست که برداشت شما از لغت کل کل که من استفاده کردم اگرسیو بوده
    اصولا فوتبال بدون کل کل طرفدارا مزه نداره. حالا اینکه ما مثل تایپیک استقلال پرسپولیس بیام غیر مستقیم
    جواب هم بدیم بنظرم درسته جلو درگیری مستقیم میگیره ولی عملا داریم خودمون گول میزنیم. دوتا طرفدار وقتی
    روبروی هم بشینند و در چهاچوب احترام کامل بحث کنند حالا این بحث به جنبه شوخی و تفریح, تا جائی که جاشو به مسخره
    کردن نده اونم شیرینه. نباید طرفدارا رو به تایپیک خودشون محدود کرد, باید فرهنگ درست بحث و شوخی کردن رو جا انداخت.
    با پاک کردن صورت مسئله که مشکل حل نمیشه.
    حالا شما نوشتی " ما جای میلانی ها از تماشاگرا خجالت کشیدیم و حمله کردیم" من به عنوان یک میلانی نه تنها ناراحت نشدم
    بلکه لبخندم زدم چون نه بی احترامی توش هست و نه تمسخر! خوب منم در کمال احترام نوشتم "ما هم از طرفدارای بارسا و انتظاراتشون خجالت
    کشیدیم و 2 گل زدیم" . ناراحتی بخاطر پاک کردن پستم در حالی هرچی فکر میکنم در چهارچوب کری خواندن و کل کل درست بود.
    من از اول با جمله اصلی مشکل و حاشیه نداشتم , در همون حدم جواب دادم. خوب بابا ماشالا طرفدارای تیم ها غیر مستقیم دارن چشم هم در میارن
    حالا ما بعد از عمری شوخی کردیم شد مصداق جرائم جنجالی
    ماشالا بحث در مورد مسائل فنی اینقدر زیاد هست اگه وسطاش این شوخی ها هم نکنیم پس چکار کنیم

اما باز هم نمیشه این موضوع کتمان کرد که با نظر ها سلبقه ای برخورد میشه. شما استفاده از جملاتی مثل : "امیدوارم کثیف بازی نکنن" , "بازی ایتالیایی کثیف"
    "دفاع اتوبوسی" , "به داوری باختیم" , "10 نفر تو محوطه" شاید بخاطر در اقلیت بودن کسانی دربرابر این جمله های اعتراض دارن شما فکر میکنید تحریک آمیز نیست.
    من خودم به ندرت وارد بحث برای توجیه کسانی با این نظرات میشم و وقتی از جمله خود شما نقل قول گرفتم چون میدونستم شما با بقیه فرق داری و انتظار همچین برخوردی
    نداشتم.

بهزاد جان , منم 90 درصد به عشق انجمن فوتبالش و میلان اینجا میام. شاید منم تند رفتم با عجله از روی ناراحتی تصمیم اشتباه گرفتم.
    بهرحال اون پست خداحافظی غمناکم هم که پاک کرد
    ولی حالا که فکر میکنم می بینم باید ایستاد تا بارسا رو حذف کرد پس منم هستم تا آخرش. به قولی پرچم بالاست.
    منم معتاد این انجمنم و یاد حرف پدرم افتادم که میگه "ترک مال موتوره!" تک تک بچه های بخش فوتبال دوست دارم و با کسی مشکلی ندارم.
    بهرحال این انجمن احتیاجی به من نداره از من فعال تر و دانا ترم هست, در حقیقت این منم که برای ازضا عشقم به فوتبال به اینجا احتیاج دارم
    Last edited by آرش-19; 23-02-2013 at 20:02.

16. 9 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آرش عزیزم میدونی که چقدر برات احترام قائلم و دوست دارم
    اما در این باره با سینا موافقم

سینا داره قانونا کارشو انجام میده
    من هم با بعضی عبارات در تاپیک بارسا موافق نیستم اما حرف اینه که مثل اون پستا توی تاپیکای دیگه هم هست
    فکر میکنم همه ناظرین و مدیرا تا حالا توی همه تاپیکا پستای زیادی رو حذف کردن چون برای مدیریت بهتر خودشون مجبورن که همه رو به یه چشم ببینن

به نظر من تو هم باید بعد از بازی خوب میلان و برد عالی این تیم کمی بیشتر پستهاتو کنترل میکردی امیدوارم از حرفم ناراحت نشی
    این چیزی بود که به نظر من رسید شایدم اشتباه باشه
    کمی هم به طرفدارای بارسا حق بدی بد نیست اگر تو هم بعد از باخت میلان میومدی میدیدی که طرفدارای همه تیما از طرفدارای رقیب میلان هم خوشحال ترن ممکن بود همین واکنش رو نشون بدی
    این رو در نظر بگر که بعضی کاربرا سن کمی دارن و صبور نیستن

منم مثل بهزاد دوست دارم همیشه در کنارمون باشی
    این انجمن هم به تو احتیاج داره اینو بدون تعارف میگم
    حیفه اگه میلان بازی برگشت رو ببره یا در کل بره بالا و تو توی انجمن در کنار دوستان میلانی نباشی

18. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

علیرضا جان مراتب علاقه و احترامم با کلمه نمیتونم بیان کنم
    من ارادتمند تمام بچهای گل و با منطقی مثل خودتم

من نه تنها از مخالفت ناراحت نمیشم بلکه خوشحالم میشم, من همیشه سعی کردم اگه تو بحثی شرکت میکنم هیچوقت از منطق دور نشم.
    همیشه اعتراف کردم که دوست دارم میلان از سیاست های بارسا الگو برداری کنه چون برای این تیم احترام زیادی قائلم. بارها اعتراف کردم
    که در حال حاضر بارسا بهترین تیم روی کره خاکی و صاحب سبکی نو در فوتباله. حتی در بازی پارسال درسته به داوری خرده گرفتم ولی در نهایت
    اعتراف کردم که تیم مستحق تر بارسا بود برای صعود, امسال هم من به عنوان یک میلانی فوق العلاده خوش بین انتظار یک بازی شایسته رو داشتم
    حتی تو پست قبل بازی هم اینو گفتم, اما خوب در حالی که ما منتظر باران بودیم سیل اومد
    شاید بعضی جاها از خوشحالی شیطنت هایی کرده باشم ولی سعی کردم تا اونجایی که امکانش جنجال درست نکنم.

شما همیشه به من لطف داری, منم سعی میکنم به عنوان یک شاگرد در کنارتون باشم

20. 3 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •