تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 328 اولاول ... 44450515253545556575864104154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرجع خبري رئال-مادريد: خوزه مورینیو همچنان کجدار و مریز در مورد آینده اش در رئال مادرید صحبت می کند . وی در مصاحبه با رادیو تلویزیون کیپ ورد به مناسبت ملاقات با لوسیو آنتونس ، مربی تیم ملی این کشور در والدبباس در مورد آینده اش صحبت کرد . وی گفت :" یاد گرفته ام که فوتبال دنیای آسانی نیست ، به خصوص برای مربیان . برای من خیلی مشکل است که سالها در یک باشگاه بمانم." مربی تیم ملی کیپ ورد برای یادگیری روش های مربیگری به زمین تمرین رئال مادرید آمده است . مورینیو در ادامه گفت :" من پرتغالی هستم ، کشور دریانورد ها و کاشف ها . من در کشورهای مختلفی بودم و فرهنگ و لیگ های متفاوتی را تجربه کردم . اسپانیا ، انگلیس ، ایتالیا و ... نمی دانم که در آینده چه چالش دیگری در انتظارم است . برای این که در جایگاهی قرار گیرم باید صد در صد با انگیزه باشم . تنها چیزی که می دانم این است که به تلاش ادامه می دهم . " وی در پاسخ به این پرسش که چرا بازیکنانش تا این حد به او احترام می گذارند هم خاطر نشان کرد :" بازیکنان وقتی بازی می کنند از مربیانشان خوب می گویند و وقتی بازی نمی کنند ، بد می گویند . من سعی می کنم با آنها روابطی را برقرار کنم اما 22 ، 23 یا 25 بازیکن در تیم هستند که فقط یازده تا بازی می کنند . من تلاش می کنم تا صادق باشم ، به همه به یک اندازه احترام بگذارم و گروه کاری خوبی را از دروازه بان اول گرفته تا دروازه بان سوم که تقریبا هیچ وقت بازی نمی کند ، تشکیل بدهم . من گروه های منسجم که یکدلی دارند را دوست دارم چرا که کارم را آسان تر می کند . مورینیو در پایان گفت :" من آدمی هستم که زندگی اجتماعی چندانی ندارم . به ندرت مرا در مراسمی می بینید . اما راضی هستم چرا که خانواده خوبی دارم.

2. 8 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Manuel Pereira روزنامه نگار A Bola اعلام کرد که فلورنتینو پرز به وی درباره آینده مورینیو گفت: " مورینیو حداقل تا 2016 مربی من خواهد بود. ".

// خوب خوشحالم که رئیس به همه ی شایعات پایان داد و 6 دنگ پشت مربی وایستاده. حالا روزنامه های زرد باید برای فروش کاغذپاره هاشون دنبال یه چیز دیگه باشن.

4. 12 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

‎3-2 به زور بردیم
    واقعا مورینیو مربیه...! تعویض هاش فوق العاده بودند ! دوتا دفاع کناری (ناچو - آربلوا) رو کشید بیرن یک هافبک تهاجمی و یک وینگر جایگزین کرد سیستم با سه مدافع بازی (ژابی به مرکز دفاع اومده بود) میکرد.
    بعد از ضربه کاشته فوق العاده اوزیل ، واران رو وارد بازی کرد به عنوان دفاع کناری ، کایخون هم دفاع چپ رو به عهده گرفت.
    کاسیاس زیاد جالب نبود رو گل دوم میتونست عملکرد بهتری داشته باشه.
    کلا تیم روی ضربه های آزاد از جناحین مشکل داره و خیلی راخت گل میخوره.

6. 4 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

په چرا اینجوری بود دفاع نیمه اول؟ کلا دو تا سانتر کردند دوتا گل خوردیم
    بازی رو مورینیو با تعویض هاش اداره کرد و پیش برد ...
    گل اول اوزیل هم که روی چند تا 1-2 به ثمر رسیده خیلی زیبا بود+ضربه کاشته رو هم خیلی بی نقص زد...
    یه مشکلی بود مجبور شدیم بازی رو از شبکه ورزش ببینیم...
    پیمان یوسفی بر خلاف سرهنگ خیلی به روز بود و اکثر اخبار رو آپدیت شده دنبال میکرد ولی فکر کنم اصلا بازی رو نمیدید، بین دونیمه دیماریا با ناچو تعویض شد ، ایشون یه بار گفت اوزیل رفته بیرون دیماریا اومده،
    اوزیل رو نشون داد گفت، نه خدیرا رفته دیماریا اومده ، بعد خدیرا رو دید که داره بازی میکنه دیگه هیچی نگفت

گل راموس کجاش آفساید بود؟
    Last edited by CRIS Joon CR7; 09-12-2012 at 00:57.

8. 10 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

در کل رئال امشب خوب نبود
    نیمه ی اول که دفاعش افتضاح بود
    نیمه ی دوم بهترشدن
    گل راموسم آفساید نبود و اینکه دم اوزیل گرم
    به هرحال بردیم و تبریک میگم
    (گزارشگرم امشب رو اعصاب بود)

10. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با تشکر از جادوگر شهر اوز که اختلاف رو فعلاً سه امتیاز کمتر کرد و به روند 5 پیروزی پیاپی در خانه وایادولید پایان داد.

گل دوم واقعاً زیبا بود، حرکت اوزیل از بین 4 مدافع، دریبل دو مدافع بعدی و یه 1 - 2 تماشایی با بنزما، که بعد از گل هم تشکر ویژه ای ازش بخاطر اون پاس پشت پای زیبا کرد. فکر کنم بنزما این پاس پشت پا رو از گوتی یاد گرفت، تو اون بازی معروف با لاکرونیا.

اما گل های خیلی بدی خوردیم، مخصوصاً گل دوم که کاسیاس نیومد توپ رو از 6 قدم خودش دفع کنه. گل اول هم، مدافعین اصلاً یار گیری نکرده بودن. شاید توقع نداشتن تو دقیقه 7 گل بخورن!

رئال همچنان به روند گل زنی بیشتر در نیمه اول ادامه داد، این بار هم 2 گل در نیمه اول و گل پیروزی در نیمه دوم.

ترکیب مورینیو هم بسیار جالب بود، در یه بازی 4 نوع سیستم تدافعی متفاوت رو استفاده کرد تا به نتیجه مطلوبش رسید. من همش نگران بودن بجای مودریچ میخواد کاکا رو بیاره و همون اشتباه مهلک همیشگی یعنی بازی همزمان به اوزیل و کاکا رو مرتکب بشه، که خوشبختانه مودریچ رو آورد.

رونالدو با اینکه بخاطر حس رقابت پذیری بالایی که داره، اصلاً خوشش نمیاد کسی ضربه آزادش رو بزنه، اما نه تنها گذاشت اوزیل ضربه رو گل کنه، بلکه فوراً واسه تشویقش، اومد و بقلش کرد. این نشون میده همه ی تیم یک دست و یک صدا میخوان که بهتر بشن و اختلاف رو کم کنن.

12. 8 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

Manuel Pereira روزنامه نگار A Bola اعلام کرد که فلورنتینو پرز به وی درباره آینده مورینیو گفت: " مورینیو حداقل تا 2016 مربی من خواهد بود. ".

// خوب خوشحالم که رئیس به همه ی شایعات پایان داد و 6 دنگ پشت مربی وایستاده. حالا روزنامه های زرد باید برای فروش کاغذپاره هاشون دنبال یه چیز دیگه باشن.
    خوبه که پرز به شایعات پایان داد ولی تقریبا بعید که مورینیو تا اون موقع تو تیم بمونه
    الان باید بره تو کار رونالدو از اونم حمایت کنه.

14. 3 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

سلام !
    های لایت بازی رو یکی لطف می کنه ؟ اگه ایچ دی باشه خیلی بهتره ... مرسی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سلام !
    های لایت بازی رو یکی لطف می کنه ؟ اگه ایچ دی باشه خیلی بهتره ... مرسی
    هایلایت (صحنه های حساس بازی)
    نیمه ی اول :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نیمه ی دوم :
    کد:
    هایلایت سایت رسمی+گل ها (کیفیت معمولی)
    کد:

17. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوبه که پرز به شایعات پایان داد ولی تقریبا بعید که مورینیو تا اون موقع تو تیم بمونه
    الان باید بره تو کار رونالدو از اونم حمایت کنه.
    راست و دروغش پای مارکا، اما گویا رونالدو یک بار رفته به دفتر پرز و بهش گفته که ناراحت هست و میخواد که از باشگاه بره، پرز هم در جوابش گفته پس اونقدر بهم پول بده که بتونم مسی رو بخرم، رونالدو هم میگه باشه 100 میلیون میخوای؟ برات میارم. رئیس هم جواب محکمی داده و گفته ارزش تو 1K میلیون یورو هست! بعد از اون هم گویا رونالدو کمی خوشحال شد...

به نظر من رئیس بجای اینکه وقت و تمرکزش رو بذاره رو رونالدو، رو مورینیو بذاره کافیه، چون اگه مورینیو بمونه، نمیذاره رونالدو بره.

19. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •