تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 281 اولاول ... 44450515253545556575864104154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

داره خودمونی میشه h0p3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام دوستان نظرتون درباره رشته ی مهندسی it چیه؟بازار کارش خوبه؟راستشو بخواین من خودم به این رشته علاقه دارم ولی میترسم بازار کارش خراب باشه و در آینده به مشکل بربخورم.الا من 99 درصد دوستام میخوان برن عمران یا هم معماری.به هر کی میگم رشته it میخوام برم یه جورایی تو دلش بهم میخنده و مسخرم میکنی.من رشته عمران هم اگه بخوام میتونم برم .خواهشا یکی کمک کنه.بدجور دودل شدم.در کل بازار کار it چطوره؟تا چ مقطعی میشه ادامه تحصیل داد؟
    مسخره کنن، من خودم که رفتم کامپیوتر همه مسخرم میکردن ولی الان برعکس ))!! اتفاقا رشته it خوبه، و چون رشته ی نسبتا جدیدی هست کار هاش هم داره زیاد میشه...بیشتر کارهاش هم تو مراکز دولتی هست فکر نکنم پیدا کردن کار برای it سخت تر از عمران باشه...بالاخره it تازه داره جا میفته و کارهاش زیاد میشه...
    عمران هم خب خوبه ولی خب معمولا اول برق و مکانیک پر میشه و بعدش عمران...متقاضی هم که زیاده...

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نمی دونم عمران شبانه برم یا متالوژی روزانه؟؟؟؟؟؟از یه جهت عمران رشته بهتریه از یه جهت متالوژی روزانه است و کار براش هست!!!مادرم هم میگه متالوژی بری بهتره تا عمران!!!!!نظرتون رو بدون درنظر گرفتن علاقه ی من بگین!!!!لطفا!!کدوم برام اینده بهتری داره؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    با رتبه 260 (خانم) رشته تجربی منطقه 3 کدوم دانشگاه میشه قبول شده برای تحصیل در رشته دندونپزشکی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed 1428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نمی دونم عمران شبانه برم یا متالوژی روزانه؟؟؟؟؟؟از یه جهت عمران رشته بهتریه از یه جهت متالوژی روزانه است و کار براش هست!!!مادرم هم میگه متالوژی بری بهتره تا عمران!!!!!نظرتون رو بدون درنظر گرفتن علاقه ی من بگین!!!!لطفا!!کدوم برام اینده بهتری داره؟؟؟
    کار پیدا کردن به شبانه و روزانه بودن نیست که به توانایی های فرد بستگی داره

داره خودمونی میشه a.sahami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Bahar

پيش فرض

سلام
    ببین من نمی خوام الکی امید وارد کنم ولی ساله پیش دوستم با سهمیه ی شاهد رتبه اش حول و حوش 200 شد راستش رتبه کشوریشو نگفت ولی با همون رتبه پزشکی تهران قبول شد
    فک کنم اگه یکم درست انتخاب رشته کنی چیز خوبی قبول می شی
    ولی چون رتبه ات مرزیه حتما یه مشاور برو
    راستی یه چیزی 100 در صد به حرف مشاور ها هم گوش نکن چون به همین دوستم گفته بودن عمرا پزشکی بیاری ولی اون انتخاب کرد و قبول شد
    و چندتا انتخاب رشته ی رویایی تو سعی کن بومی بزنی!
    اگه هم که پسر باشی شانست بالاتر میره!
    خیلی ممنون از اینکه جواب سوالمو دادی دوست عزیز

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

شیراز رو نمی دونم ولی اصفهان رو تا جایی که میدونم میگم:
    یکی از بزرگترین دانشگاههای کشوره، دانشکده ی فنی مهندسیش تازه تاسیسه ولی به شدت رو به گسترش، حراست خیلی قویی داره، تو کشور گویا اول شده بود، جوش ولی خیلی خشک نیست، تا پارسال تفکیک جنسیتی نشده بود، امسال رو نمی دونم، از لحاظ سختگیری هم نمی دونم شیراز چجوریه ولی دانشگاه اصفهان تا حدودی رو درسای مشترک ( ریاضی و فیزیک و ...) سختگیرن و نمره ها خیلی بالا نیست. خوابگاه دخترا تو دانشگاهه ولی ماله پسرا گویا خود گردانه و تو سطح شهر. سطح علمی هم نمیدونم والا، تو رده بندی دانشگاهها شیراز بالاتره ولی میشه گفت سطح بالاترین رشته دانشگاه اصفهان همین نرم افزاره

من دانشگاه شیرازو نمیدونم ولی در مورد اصفهان ...کلا اگه سخت افزار میخواهی طرف دانشگاه اصفهان نرو استاداش یکی ماه تر از اون یکی...مستعد در امور ازار دانشجو و نابودی روحیه!!! ولی نرمش بدی نیست استادای خوبی دارن ..نمیدونم چرا ولی معمولا بچه های فعالی هم داره که خودش کمک کنندست ...من ماله یک قرن پیش دانشگاه اصفهانم ولی دوستم که تازه فارق التحصیل شده بود میگفت یه استاد خفن جدیدا اومده که خیلی از درسای نرمو ارائه میده و یکم گاهی اذیت می کنه البته خیلی خوبه ولی در همین حال سخت گیرم هست.. ما که قبلا هر چی تلاش میکردیم اقبال نمره بالا کم نصیبمون میشد ولی شاید بچه های جدید درسخون تر از ما شدن!
    جو گیرینفیش هم در مورد دخترا گویا بالا رفته (از پارسال یکسری بانوان چیززززز گذاشتن) ولی پسرا رو نمیدونم!
    من خودم کامپیوتر شیرازم برای نرم افزار اینجا بهتره اما سخت افزار رو فکر کنم اصفهان بهتر باشه...(شایدم صنعتی اصفهان!)
    واسه معدل اوردن که 100% شیراز سخت تره!
    از لحاظ جو هم که کلا کامپیوتری ها معروفن اینجا ) همه خیلی با هم خوبن (کلا fun!!!)
    بعد سطح علمی هم بیشتر تو درسای تخصصی بالا هست...اکثرا سعی میکنن تو درسای تخصصی خودشون رو بالا بکشن...
    اولا مرسی از این جوابای کاملتون ولی خدا وکیلی با این جوابایی که دادید دیگه غرق شدیم تو سرگردانی اولی یکی میگه دانشگاه اصفهان خیلی سخت گیرن و سخت افزارشم خوب نیست برید نرم بهتره و یکی میگه کلا دانشگاه اصفهان که تفکیک جنسیتی شده و حراست خیلی قوی داره و حالگیره و یکی میگه شیراز خیلی سخته و سخت افزارشم زیاد خوب نیست و سخت افزار اصفهان بهتره

اصلا بیخیال سختی بر طبق این که دان اصفهان بر طبق این حرفای دوستمون خوب اصفهان که خوابگاه خود گردانه و بیرون دان کلا حال نمیکنم با خود گردان و از طرفیم یکی از دوستام که صنعتی اصفهانه تاکید اکید کرد که صنعتی اصفهان نرم پس میمونه دان شیراز که با توجه به بقیه موارد به نظرم گزینه بهتریه حالا فقط تو یه چیز موندم:

مگه سخت افزار و نرم افزار چقدر با هم فرق دارن که ایقدر میگید سخت افزار و نرم افزار و اینکه شیراز خوب نیست واسه سخت یا اصفهان خوب نیست یا واسه سخت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان ...سوالی داشتم در مورد انتخاب رشته مجازی سایت سازمان سنجش و گزینه 2..

خواستم احتمال قبولی در مورد انتخاب های سنجش و گزینه 2 میدن بدونم.

سایت سازمان سنجش که خودش نوشته از بالا به پایین احتمال قبولی بیشتر هست..

بیشتر می خوام در مورد احتمال قبولی رشته هایی که انتخاب رشته مجازی گزینه 2 می ده بدونم ...گزینه 2 اصلا چیزی از احتمال قبولی نزده..
    کلا می خوام بدونم این انتخاب رشته های مجازی که میدن احتمال قبولی بالا هست یا نه؟

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هر رشته ای که دوست داری آیندرو وللش! دانشجوی اسبق و انصرافی مهندسی صنایع امیر کبیر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رتبه 1600 منطقه 1 زبانهای خارجه
    شانس قبولی در شبانه علامه و بهشتی تهران رو دارم درکنارش خوارزمی کرج روزانه ام ممکنه ادبیات انگلیسی قبول شم و لی مسیر طولانیش (حصارک) دو دلم کرده. اگه شما بودید کرج میرفتید یا نه؟

داره خودمونی میشه h0p3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

اولا مرسی از این جوابای کاملتون ولی خدا وکیلی با این جوابایی که دادید دیگه غرق شدیم تو سرگردانی اولی یکی میگه دانشگاه اصفهان خیلی سخت گیرن و سخت افزارشم خوب نیست برید نرم بهتره و یکی میگه کلا دانشگاه اصفهان که تفکیک جنسیتی شده و حراست خیلی قوی داره و حالگیره و یکی میگه شیراز خیلی سخته و سخت افزارشم زیاد خوب نیست و سخت افزار اصفهان بهتره

اصلا بیخیال سختی بر طبق این که دان اصفهان بر طبق این حرفای دوستمون خوب اصفهان که خوابگاه خود گردانه و بیرون دان کلا حال نمیکنم با خود گردان و از طرفیم یکی از دوستام که صنعتی اصفهانه تاکید اکید کرد که صنعتی اصفهان نرم پس میمونه دان شیراز که با توجه به بقیه موارد به نظرم گزینه بهتریه حالا فقط تو یه چیز موندم:

مگه سخت افزار و نرم افزار چقدر با هم فرق دارن که ایقدر میگید سخت افزار و نرم افزار و اینکه شیراز خوب نیست واسه سخت یا اصفهان خوب نیست یا واسه سخت؟
    اینجا تا ترم 4 سخت افزار و نرم افزار با همه، بعدش گرایش رو انتخاب میکنین! درس های سخت افزار بیشتر شبیه رشته ی برق هست...در کل من تا الان از استادا راضی بودم
    برای فرق بین نرم و سخت هم از اینجا چارت درسی رو دانلود کن و ببین :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •