شبکه مخابراتو ترکوندن فک کنم! تایم اوت و قطعی زیاد + سرعت دانلود یک چهارم شده تو روز! شبانه که دیگه بماند! فقط تایم اوته!![]()
شبکه مخابراتو ترکوندن فک کنم! تایم اوت و قطعی زیاد + سرعت دانلود یک چهارم شده تو روز! شبانه که دیگه بماند! فقط تایم اوته!![]()
سلام به دوستان
دوستان من موقعی که میخوام کانکت شم جندین بار ارور 651 میده جالبش اینه مثلا چند دقیقه قبلش کانکت بودم وبه هر دلیلی یا restart کردن و ... از نت اومدم بیرون و بعد از اون بخوام کانکت شم دیگه مشکل شروع میشه و پشت هم ارور 651 میده
میخواستم ببینم دوستانی که از مخابرات سرویس دارن تا بحال این شرایطو داشتن
دیشب اینترنت من تا ساعت 5 قطع بود برا شما دوستان چه طور ؟
جالب اینجاست وقتی وصل شد سرعت تک لینک بالای 250 بود و تو همین یه ساعت باقیمونده 1 گیگ گرفت و کلا سرعت خیلی خوب شده بود نمی دونم کجا رو سیخ زدن که موقتی درست شده شایدم چون سراسری قطع بود هیچی خبر نداشت اینترنت وصل شده و همه خواب بودن برا همین شلوغ نبود سرعت خوب شده بود فرداشب معلوم میشه
اما یه چیز جالب تر یادتونه نزدیک 8-9 روز پیش گفته بودم شبانه 4 گیگ دانلود کردم ولی از ترافیکم کم کرد حالا اونو در کمال نا باوری برگردوندن اونم بعد این مدت !!!!!!!!!!!!!!!!!!! دوستان یه سوال برا شما که احیانا 4 گیگ به ترافیکتون اضافه نشده اینو می پرسم که مطمین شم ترافیکه خودمه هدیه مخابرات نیست![]()
Last edited by maskot; 29-07-2012 at 04:51.
من دیشب هنگام شبانه از ساعت 1 تا 5 همین ارور رو می داد و وصل نمی شد
من کانکت بودم تا 4 صبح که لپ تاپم داغ کرد خاموش شد بعد اون تا 5 ارور 651 میداد بعدشم کانکت شد
کسی نمیدونه چطوری میشه تو فضای مجازی از مخابرات انتقام گرفت!!!!!
سلام و عرض ادب
من کانکت بودم، ولي دانلودم صفر بود، فقط تونستم يه مقداري آپلود کنم، فکر کنم مخابرات ترکيده![]()
واسه منم قطع بود! بابل - مرکز دانشگاه
آقا چرا با یه بار Connect زدن ، Connect نمیشه اخیرا" ؟ حتما" باید چن بار زد!![]()
سلام
نه!!! دوست عزيز، اينا از ما ترافيک اضافه کم نکنند، بقيه پيش کش
راه حل مجازی شو نمی دونم ولی فیزیکیش اینه سیم برق رو بزنی تو تلفن کل مخابرات برات بندری برقصه شبکه دود میشه میره هوا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)