دوست من اگه دقت کنی مدلهایی که ذکر کردم تقریبا مشخصه.
نه سه بعدی میخوام نه پلاسما
بین اسمارت و led
قیمتاشونم ممنون میشم بزنین
دوست من اگه دقت کنی مدلهایی که ذکر کردم تقریبا مشخصه.
نه سه بعدی میخوام نه پلاسما
بین اسمارت و led
قیمتاشونم ممنون میشم بزنین
عزیز
من هم واسه خرید دوماه سرگردون بودم.
از این مدلها چیزی نمیدونم.
واسه همین لینک تاپیک مشاوره را دادم.
ولی اگه ریسک بالا رفتن قیمت را میپذیری عجله نکن.
هرچی پست می زنم دوتا میشه
Last edited by arash51; 10-08-2012 at 23:25.
دوست عزیز
همانطور که وقتی ما به کمک احتیاج داریم انتظار داریم کمکمون کنن .
وقتی دیگران هم به کمک ما نیاز دارن وظیفه داریم کمک کنیم.
بدون منت......
با سلام دوباره می پرسم!!!
دوستانی که 67100 خریدند یک سوال داشتم در مورد ضخامت تلویزیون چرا 42 اینچ را نوشتن 52.5 میلی متر در حالی که 47 و 55 اینچ را 33 میلی متر (مشخصات سایت گلدایران) و آیا این ضخامت در تلویزونی که خریدین درسته یا نه ممنون
یه تلویزیون تا یک و پانصد چی پیشنهاد میکنین؟
سلام دوستان .
من امروز داشتم بازار رو میگشتم . توی محدوده ی بودجه ای که من دارم (یعنی تا ۸۰۰ تومن) یه مدل 4600 از LG بم معرفی کردن به قیمت ۶۹۵ تومن. گفتن که مدل 2012 هم هست .
خواستم ببینم نظرتون در مورد این مدل چی هست .
من تا ۸۰۰ تومن هم میتونم بزارم برای تیوی . بنظرتون همین مناسبه یا چیز بهتری میشه گیر آورد ؟
ممنون ازتون.
با سلام به همه هفته پيش LG8600سايز47 خريداري شدلازم ميدونم توضيحاتي را درباره نحوه خريد و تست TVبعد از چند روز بدم اميد كه بدرد دوستان بخوره پيشاپيش پوزش من را براي نگارش و بقيه چيزها قبول كنيد چون با موبايل كانكت شدم و پست اولم هستبعد از كلي تحقيق راجع به مدلهاي 2012و تست اونها در فروشگاه (VT30.HX925.ساميE8000) و البته ديدن شارپ 830اگه اشتباه نكنم و نيز خوندن رويو هاي سايتها به اين نتيجه رسيدم كه بدون تعصب به برند خاصي بهترين مورد lg lm 76100 ميباشد با توجه به قيمت البته پس شروع به قيمت گرفتن كردم تهران سايز 47 قيمت٣،٦٥٠با بلوري و بدون اون تقريبا ٤٠٠ كم ميشد اما بانه يه دفعه ناياب شد ولي قيمتش ٢،٥٠٠بود خلاصه كنم طي دو روزي كه اونجا بودم جنس بسختي گير ميومد 67100كه اصلا نبود در نتيجه فروشندهاي كلاش 66100ميدادن 2500 با هزار بدبختي LM 8600 سايز 47 بالاخره خريداري شد به قيمت ٢،٩٠٠ كه قيمت اينجا ٣،٩٩٠ با هديه بدون هديه ٤٠٠ حدودا كم ميشه اما تست TVبعد از نصب پايه و تست اونها يه نگاه كلي كردم در مورد زيبايي واقعا عالي بود نكته بعدي و به نظر من مهمترين نكته نوشته ساخت كره بودن بود كه به ادم ارامش ميده اخه اختلاف قيمت با گارنتي 600-700تومان هست و اين استرس كه اين ريسك مي ارزه يا نه بگذريم بعد از روشن كردن سرعت و كيفيت ديجيتال اون تقريبا شوكه كننده بود اصلا توقع همچين كيفيتي توي SDرا نداشتم منو كه فارسي داشت و توضيحات كامل منوها در اون بود كه كار كاليبره كردن رو بسيار راحت كرده٤تا عينك 3D و دو تا عينك بازي هم بود حالا نوبت به كيفيت hdبود خوشبختانه PS3داراي درايو بلوري هست فيلم هوگو باهاش تست كردم بديهيه كه كيفيت عالي بود سه بعدي راحت و بدون چشم درد البته به نظر من هنوز اين سه بعدي چنگي به دل نميزنه در كل بر خلاف كليپهاي تبليقاتي بيشتر تصوير عمق داره تا بيرون از صفحه بياد البته چند تا بازي شاخ هم سه بعدي تست كردم مثل انچارتد كه اش دهن سوزي نبود سه بعدي بودنش و تست مهم ديگه كنتراست و كيفيت رنگ مشكي بود كه به نظر من عالي بود يه تصوير با زمينه تاريك در اتاق با لامپهاي خاموش تست كردم مشكل نشت نور نديدم اصلاكار با ريمت مجيك هم هم بد نبود ولي عالي نيست البته شايد اين مشكل من باشه چون موشن كنترل PS3دارم و ناچار به مقايسه اونها ميشم كه درست نيست ببخشيد ديگه انگشتام جواب نميدن تايپ كنم من نظر خودم گفتم كه ممكنه غلط باشه شما ببخشين اميدوارم مفيد باشه
مبارک باشه.
مدلهای 2012 همه عالی هستند.
برخلاف ادعای دروغ بودن هرتز تصویر من امروز تکرار بازی فینال المپیک را دیدم.
توی پاسهای برزیلی هم جاماندگی ندیدم.
فقط چون بدون گارانتی گرفتی یه محافظ خوب فراموش نشه.
منهم که با گارانتی گرفتم محافظ خریدم.
گزارش خرابی بر اثر نوسان برق داشیم.
موفق باشی.
مبارک باشه.
مدلهای 2012 همه عالی هستند.
برخلاف ادعای دروغ بودن هرتز تصویر من امروز تکرار بازی فینال المپیک را دیدم.
توی پاسهای برزیلی هم جاماندگی ندیدم.
فقط چون بدون گارانتی گرفتی یه محافظ خوب فراموش نشه.
منهم که با گارانتی گرفتم محافظ خریدم.
گزارش خرابی بر اثر نوسان برق داشیم.
موفق باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)