تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 201 اولاول ... 44450515253545556575864104154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 2006

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 10 تا 20 میلیون تومان

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

نه عزیزم نترس. راست میگید، حواسم نبود فقط 2 اسب اختلاف دارن. پس قدرت موتور رو میذاریم کنار. میرسیم فقط به دو عامل. 1- مصرف سوخت 2- قطعات موتور در آینده (با توجه به وضعیت اقتصادی امروزه)
    در مورد مصرف سوخت، من نمیخوام مصرف سوخت فقط در حد یک یک و نیم لیتر کمتر باشه و بخاطرش شتاب گیری و کشش زیادی رو از دست بدم. مثلا tu5 مصرفش 8 باشه و l4 مصرفش 9.5 و برم tu5 بگیرم اما بخاطرش شتاب l4 رو از دست بدم. و اینکه، آیا در آینده قطعات موتور l4 و ابزار ادواتش به راحتی گیر میاد یا باید برم از بازار سیاه پیدا کنم؟ هرچند خراب شدن موتور الکی نیست که بعدا به قطعات نیاز پیدا کنم، اونم موتورهای پژو که واقعا خراب بشو نیستن.
    راستی گیربکس lx و elx هردو دستی هستن دیگه؟ سفارشی نمیزنن اتوماتیک؟ یادمه قدیما گیربکس رو میشد سفارشی کرد و اتوماتیک برداشت. فرضا اگر بشه، فقط al4 میذارن روش یا اگه بگیم میتونن تیپ ترونیک بذارن؟ (حالا مورد گیربکس زیاد مهم نیست البته)
    خود منم نظر بر اینه که تفاوت مصرف سوخت در حد 1 یا 2 لیتر در 100 کیلومتر ارزش نداره که آدم گزینه برتر رو از دست بده.
    در مورد قطعات در کل باید بگم هر دو خودرو موتورهایی با طول عمر بالا رو دارن اما به مراتب استهلاک موتور ELX بالاتر خواهد بود.
    از نظر قطعه مشکلی نیست اما خوب بوده زمان هایی که فراوان ترین قطعات برای مدتی نایاب شدن.
    گیربکس ELX همیشه دستی بوده و من تا الان نمونه اتوماتیکش رو ندیدم اما موتور TU5 رو راحت میشه براش گیربکس اتوماتیک تهیه کرد
    به این دلیل که پارس اتوماتیک الان تولید میشه 206 های تیپ 6 و SD V9 هم که هستن.
    پس برای اتوماتبک کردن گیربکس TU5 خیلی راحت تر میتونید به نتیجه برسید.
    AL4 که روی پارس های اتوماتیک نصب شده تیپترونیک ندارن اما گیربکس هایی که روی تیپ 6 نصب شده تیپترونیک دارن.

2. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه عزیزم نترس. راست میگید، حواسم نبود فقط 2 اسب اختلاف دارن. پس قدرت موتور رو میذاریم کنار. میرسیم فقط به دو عامل. 1- مصرف سوخت 2- قطعات موتور در آینده (با توجه به وضعیت اقتصادی امروزه)
    در مورد مصرف سوخت، من نمیخوام مصرف سوخت فقط در حد یک یک و نیم لیتر کمتر باشه و بخاطرش شتاب گیری و کشش زیادی رو از دست بدم. مثلا tu5 مصرفش 8 باشه و l4 مصرفش 9.5 و برم tu5 بگیرم اما بخاطرش شتاب l4 رو از دست بدم. و اینکه، آیا در آینده قطعات موتور l4 و ابزار ادواتش به راحتی گیر میاد یا باید برم از بازار سیاه پیدا کنم؟ هرچند خراب شدن موتور الکی نیست که بعدا به قطعات نیاز پیدا کنم، اونم موتورهای پژو که واقعا خراب بشو نیستن.
    راستی گیربکس lx و elx هردو دستی هستن دیگه؟ سفارشی نمیزنن اتوماتیک؟ یادمه قدیما گیربکس رو میشد سفارشی کرد و اتوماتیک برداشت. فرضا اگر بشه، فقط al4 میذارن روش یا اگه بگیم میتونن تیپ ترونیک بذارن؟ (حالا مورد گیربکس زیاد مهم نیست البته)
    دوست عزيز درسته 2 اسب اختلاف دارن اما موتور l4 حجم 1800 سي سي هست و TU5 حجم 1600 سي سي . شتاب موتور زانتيا روي پارس بينظيره كه حتي اين ماشين رو از تمامي مدل هاي سوناتا پر شتاب تر كرده (9 ثانيه تا صد كيلومتر در ساعت) اما شتاب TU5 حدود 12 ثانيه هست. سرعت هم موتور زانتيا به راحتي 220 تا رو پر ميكنه اما TU5 نه. پس شك نكنيد كه موتور L4 يك سرو گردن از موتور TU5 در قدرت بالاتره.
    اما مصرف سوخت, مصرف سوخت موتور زانتيا حدود 8.2 هست و موتور TU5 روي پارس حدود 7.6 پس كم مصرف تره.
    اگر من بخوام يكي رو انتخاب كنم قطعا ELX رو انتخاب ميكنم
    اتوماتيك هم يه مدل جداست كه با موتور معمولي XU7 توليد ميشه و اصلا ارزش خريد نداره.

4. این کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

پس با این تفاسیر elx خیلی بهتره. خود من هم دلم خیلی با l4 بود. گیربکس اتومات هم زیاد برام مهم نیست و میتونم ازش چشم پوشی کنم. ببینم انشالله میتونم یه elx بخرم یا نه.
    ممنون دوستان. عالی بود.
    Last edited by The Auditor; 14-07-2012 at 11:41.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آخ آخ راستی یه چیز یادم رفت... شکل داخل اتاق elx هنوز مثل اتاق قدیمی هاست یا جدیدا شبیه پارس سال میزنن؟ توی درها و جای دکمه ها و... که توی اتاق پارس ساله خیلی قشنگه. اگه داخل اتاق elx هم مثل پارس سال باشه دیگه عالی میشه. این برام خیلی مهمه...

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخ آخ راستی یه چیز یادم رفت... شکل داخل اتاق elx هنوز مثل اتاق قدیمی هاست یا جدیدا شبیه پارس سال میزنن؟ توی درها و جای دکمه ها و... که توی اتاق پارس ساله خیلی قشنگه. اگه داخل اتاق elx هم مثل پارس سال باشه دیگه عالی میشه. این برام خیلی مهمه...
    نه عزيز elx همون تودوزي قديمي رو داره و تودوزي جديد فقط براي lx هست

8. این کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

اگر ELX سفارشی صفر کیلومتر بخری نمای داخلیش مثل پارس سال هست.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اگر ELX سفارشی صفر کیلومتر بخری نمای داخلیش مثل پارس سال هست.
    توی پوستر فروشش حرفی در این مورد نزده آخه. توی سایتش هم اصلا elx سفارشی نداره. موقع ثبت نام میشه انتخاب کرد این مواردو؟ چقدر قیمتش میکشه روش؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

توی پوستر فروشش حرفی در این مورد نزده آخه. توی سایتش هم اصلا elx سفارشی نداره. موقع ثبت نام میشه انتخاب کرد این مواردو؟ چقدر قیمتش میکشه روش؟
    بله درسته تو پوستر فروشش نیست اما از شرکت آپکو سوال کنید شاید داشته باشن.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

بله درسته تو پوستر فروشش نیست اما از شرکت آپکو سوال کنید شاید داشته باشن.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پس الان دوستان بهترین ماشین صفر تا 25 میلیون پژو پارس elx هست؟
    دوستان از شرایط پیش فروش نقدی و نقدواقساطی زانتا خبر دارن؟ به ما هم اطلاعات بدید!
    متشکر

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

پس الان دوستان بهترین ماشین صفر تا 25 میلیون پژو پارس elx هست؟
    دوستان از شرایط پیش فروش نقدی و نقدواقساطی زانتا خبر دارن؟ به ما هم اطلاعات بدید!
    متشکر
    مگه زانتیا هنوز هم تولید میشه؟ فکر کنم یکی دو سالی میشه متوقف شده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •