شما نرم افزار live update رو اجرا کن و تو یکی از تب هاش بود فکر کنم باید mb bios رو انتخاب کرده در حالت manual و گزینه ی scan رو بزنی بعد پیدا میکنه دانلود میکنی بعدشم نصب میکنی موقع دانلود فایل بایوس آنتی ویروس غیر فعال باشه
شما نرم افزار live update رو اجرا کن و تو یکی از تب هاش بود فکر کنم باید mb bios رو انتخاب کرده در حالت manual و گزینه ی scan رو بزنی بعد پیدا میکنه دانلود میکنی بعدشم نصب میکنی موقع دانلود فایل بایوس آنتی ویروس غیر فعال باشه
فقط همین؟
من همین کار رو کردم و اسکن کرد و پیدا کرد بعد زدم دانلود نوشت فیلد یهنی ارور داد؟
مشکل کجاست؟
یهنی این دانلود بشه دیگه بایوسم اپدیت شده؟
ارور داد؟
چه اروری داد؟
به نظر من شركتهاي توليد كننده كه بايوس رو لحيم ميكنند كار اشتباهي ميكنند . چون اگر لحيم نشده باشه با يك پروگرامر tnm2000+ ميتونه بايوس رو دوباره ريستور فلش كنه
سلا
من فایل رو دانلود کردم با live update بعد نصبش کردم و دکمه استارت رو برای انجام کار زدم که یه yes داد که فکنم نزدم یا شایدم زدم که بعدش سیستم کلا هنگ کرد و ریستارت کردمش بعد اصلا بالا نیومد بعد سیموس کردمش بالا اومد اما هیچی نمیاد فقط پیام میده که usb نمیدونم چی که یعنی یه usb که فایل اپدیت رو داره باید وصل کنم
کمک کنید فکنم فاتحشو خوندم رفت
الانم با سیستم دیگه اومدم سیستمم رفت لطفا زودتر بگید چیکار کنم؟؟
راستی مادربرد IDE نداره اصلا و فلاپی نمیخوره که دیسک بزارم
ممنونم
سلا
من فایل رو دانلود کردم با live update بعد نصبش کردم و دکمه استارت رو برای انجام کار زدم که یه yes داد که فکنم نزدم یا شایدم زدم که بعدش سیستم کلا هنگ کرد و ریستارت کردمش بعد اصلا بالا نیومد بعد سیموس کردمش بالا اومد اما هیچی نمیاد فقط پیام میده که usb نمیدونم چی که یعنی یه usb که فایل اپدیت رو داره باید وصل کنم
کمک کنید فکنم فاتحشو خوندم رفت
الانم با سیستم دیگه اومدم سیستمم رفت لطفا زودتر بگید چیکار کنم؟؟
راستی مادربرد IDE نداره اصلا و فلاپی نمیخوره که دیسک بزارم
ممنونم
کسی نیست؟؟؟؟سیستمم نمیاد بالا یکی راهنمایی کنه
من سرعتم پایینه چه جوری می تونم فایل به روزشا بجورم
دوستان سیستمم رو هواست یه کمکی بکنید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)