اینو میگن یه پست مفید و کاربردی!
هر اونس طلا رفت بالا!
اونوقت یعی هر کیلو یا مثقال طلا نرفت بالا؟!!
اینو میگن یه پست مفید و کاربردی!
هر اونس طلا رفت بالا!
اونوقت یعی هر کیلو یا مثقال طلا نرفت بالا؟!!
بنده خدا اینو حرفه ای ها میفهمن نه شما.
وقتی هر اونس طلا با میره هر گرم طلا{یا به قول شما هر کیلو طلا} میتونه بالا بره یا پایین. در ضمن این افزایش خیلی چشمگیر بود که اینو نوشتم هر اونس حدود 60 دلار بالا رفت الان که حدودا 100 دلار بالاتره رفته از هفته پیش. بزار اینجوری بگم که خوب بفهمی . انقدر این افزایش زیاد بود که با ثابت موندن دلار هر گرم طلای 18 ایار از 67 تومن به 70 تومن رسید.
بجای ایراد گیری یکم, فقط یکم فکر کن.![]()
حرفه ای ها یعنی کی ها؟ طلا فروش ها؟
الان شما برو طلا بخر یارو خودش قیمت نداره وز نگ میزنه میپرسه. خصوصا تو مواقعیکه ثبات قیمت وجود نداره. شما برو طلافروشی بگو 50 تا سکه تمام میخوام. تلفن رو بر میدار زنگ میزنه قیمت میگیره بعد میفروشه. برای یه دوه دو تا براشون مهم نیست ولی قیمت کلی را ریسک نمیکنن. پس بچه های کف بازارم لحظه ای قیمت میگیرن نه کتره ای!
اینم از اون حرفاست که هر اونس طلا بره بالا ولی هر گرم طلا بیاد پائین. این نوع از علم علمیست که نه من میفهممش نه میخواهم که بفهمم ( فنوع من العلم لاافهمه و لا امیل ان افهمه - ابن سینا )
ضمنا تو این چند وقت هرگز یه همچین نوسان قیمتی نداشتیم.
اونس داره میاد پایین
1,588.50
توی تمام دنیا طلا با اونس بالا و پایین می ره به جزء ایران.
واقعا ایران همه چیش برعکسه تو دنیا داره انس میره بالا تو ایران داره میاد پایین تا الان حدود 5 تومن سکه اومد پایین
دلارم 11 تومن اومد پایین
توي همه كشورها قيمت طلا مضربي از قيمت جهاني اونس طلا ، و قيمت دلار در اون كشور هست . پس در حالتي كه انس بره بالا ولي قيمت دلار در اون كشور بياد پايين ، و كاهش دلار موثر تر باشه ، طلا هم در كشور مياد پايين ، يا برعكس اونس بياد پايين ، دلار بره بالا و قيمت طلا در ايران هم بره بالا.
و چيز عجيبي نيست ، مختص ايران هم نيست!البته چون نوسانات ريال زياده ، ما بيشتر با اين پديده ها مواجه ميشيم!
کلا تصمیم گرفتند قیمتو ثابت نگه دارند تو این چند روزه هروقت اونس بالا رفته به بازار دلار تزریق کردند و قیمتشو سکه و طلا را پایین کشیدند
نوسان گیران الان دارند نهایت لذت را میبرند![]()
دلار پس رفت خوبی داشته اما من بنا به دلایلی ناراحتم
امروز:1760
آرامش قبل از طوفان!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)