عزیزم شما مشکلت اینه که فکر میکنی یه دوربین 0.2 مگاپیکسل از یه دوربین دیگه بالاتر باشه یعنی کیفیتش بالاتره .. من 100 بار گفتم مگاپیکسل سایر عکسبرداریه هستش و اصلا تعیین کننده اصلی کیفیت نیست ... شما با همون سونی خودت توی نور خوب یه بار روی 12 و یه بار روی 3 عکس بگیر ... ببین چه فرقی باهم دارن .. هیچ فرقی نخواهن داشت .. زمانی مگاپیکسل به کمک ادم میاد که مثل بخواد عکس رو روی سایز بالا مثلا بیل برد پلات بگیره ... یا مثلا روی عکس بخوای زوم کنی و یه سری اعداد دور که توی عکس افتاده رو بخونی وگرنه در حالت معمولی مگاپیسکل بالا کار بی خودی و حجم عکس رو زیاد میکنه ... دقیقا مثل فیلم برداری فریم ریت بالا با فریم پایین ... یه فیلمی که 30 فریم گرفته شده هیچ وقتی با فیلم 20000 فریم نداره ولی زمانی فرق میکنه بخوای فیلم رو اهسته کنی( مثل زوم کردن توی عکس) اونوقت فیلم 30 فریم تصویرش کش میاد و بد میشه ولی 20000 فریمه نه ...
اینکه میگی فیلم برداری 1080 ، خوب منم باید بگم اس 2 هم 1080 هستش شما چرا یه طوری میگی که انگار این سونی فقط 1080 ؟ من مقایسه 1080 سامسونگ اس3 و oneX رو دیدم ... واقعا اچ تی سی بد گرفته بود ... حالا ماله سونی رو ندیدم و نظری هم نمیدم ...