سلام دوستان این رایتل بر اساس سرعت ارائه میده? من وارد نیستم چجوریه کلا قضیه اش?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام دوستان این رایتل بر اساس سرعت ارائه میده? من وارد نیستم چجوریه کلا قضیه اش?
ممنون .یعنی اینقدر وضع مودم جیبی خرابه ؟ گفتم شاید این مودم جیبی ها بهتر باشه چون همه جور سرعت و طرح با شبانه رایگان میشه داشت ؟تازه ۱۰۰ تومن از مودم های داخلی گرونتره![]()
دوستان گوشی من sony p هستش با اینکه دوربین جلو نداره امکان مکالمه تصویری 3g نداره ، امکان حل مشکل از طریق نرمافزار هست؟(اسکایپ .و اوو و مسنجرها رو نمیگم ها ! مکالمه 3g که بهش ماره طرف زنگ میزنی)
ببینید من تجربه شخصیم رو گفتم
خراب نیست اونطور که میدونم باید نزدیکای انتن باشی تا سرویس بگیری
از هرکی هم شنیدم راضی نبوده!
مبین نت که شبانش اشغاله و مفت نمی ارزه
512 دارم اصلا راضی نیستم از شبانش
شما اگر یه اینترنت همراه با کیقیت خوب میخواهی و همه جا انتن بده و مصرفت بالا نیست رایتل بگیر
سراغ مبین نرو!÷شیمون میشی... یکی دو ماهه اول سرویس بهت خوب میده!!
تو تاپیک مبین نت برو میفهمی!
باشه قبول رفتم یه دایمی بگیرم.هزینه اعتباری بالاست
راستی اگر دایمی گرفتی پولی که میخواستی بدی مال مودم جیبی بجاش طرح بی نهایت رایتل رو فعال کن و از نامحدود لذت ببر
فقط قبل از اینکه نامحدود بگیری سرعت 1مگ رو فعال کن و بعد ناحدود بگیر تا سرعتت رو 1مگ باشه.
موفق باشی![]()
چه جالب نمیدونستم اینجوریه پس !!! یعنی یه ۳۲ تومن بدم یک مگ و ۵۰ تومن بدم نامحدود !! اون ۳۲ تومن هم حتما میپره ؟!! یا رزرو میمونه ؟
ماه بعدی دوباره همین کارو باید بکنم یا رو ۱ مگ میمونه ؟ نامحدود تموم بشه سرعتت چنده ؟
اگر یکی از طرح های ۱ مگ ماهیانه یا ۵۱۲ را انتخاب کنم وسط ماه حجم تموم کنم سرعتم چنده
اصلا راهی هست که اینترنت پایه ۱ مگ داشت با ./۵ ریال در هر کیلوبایت داشت ؟
سیم کارت اعتباری کی میرسه ؟
چقدر سوال پرسیدم ببخشید![]()
برای اطلاعات بیشتر در مورد این سوالاتت زنگ بزن به 2920 تا برات شفاف سازی بشه!خودمم دقیق نمیدونم
در مورد رسیدن سیمکارت دو سه روزه دستت میرسه
اینجا رو هم بخون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من طرح بی نهایت دارم .قبلشم 1 مگ داشتم .زنگ زدم گفتم سرعتم در طرح چنده اول گفت 128 بعد گفتم مدارک دادم گفت پس 512 ولی من تست کردم سرعت دانلودم رو 130 ثابته (یعنی همون 1 مگ )و اینکه شبا رو 50 60 می ره که بازم خوبه ...البته گوشیم داغ می کنه خصوصا که شیر رو لب تاپ ...در کل طرحش خیلی برای من یکی به صرفه و خوبه..............
دوستانی که دائمی دارند اینو بدونید که شما اجازه خرید حجم رو ندارین (اینو خود رایتل بهم گفت) وباید سرویس بخرین .سیم کارت دائمی فقط و فقط برای طرح بی نهایت خوبه در غیر اینصورت به هیچ دردی نمی خوره ...در طرح بی نهایت ذکر مصرف منصفانه شده که البته برای اینترنتش نیست و برای تماس ها و اس ام اس زدن هاست.
روزی چند گیگ دان میتونی کنی?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)