من هنوز اون پروفایلو پاک نکردم
این پوشه xlive کجاست؟
من هنوز اون پروفایلو پاک نکردم
این پوشه xlive کجاست؟
شما آپدیت رو دانلود کن شاید درست بشه ، اگه بازی رو عوض کنی باز هم آپدیت لازمه
Windows XP SP3 - C:\Documents and Settings\<user>\Local Settings\Application Data\Microsoft
Windows 7 - C:\Users\<user>\AppData\Local\Microsoft
دوست عزیز شما آخرین نسخه DirectX رو نصب کردی؟
انواع مختلفی از آخرین DirectX رو نصب کردم از اون نیست ارورش چیز دیگس آپدیت ها رو هم ریختم بازم نشد میخوام یه بار ویندوز 32 بیت بریزم ببینم چی میشه فکر نکنم افاقه کنه باید برم یکی دیگه بخرم.
بازيم مشکلي نداشت مشکل اينجا بود که من shortcut رو دسکتاپ رو هميشه کليک ميکردم واسه باز کردن بازي به صورت اتفاقي از تو پوشه ي binary فايل luncher رو زدم الانم کار ميکه حالا خوبيش اينه که هم کرک رو دان کردم هم آپديت.
ُلام بچه ها من یه مشکل دارم بازی رو نصب کردم (ورژن fight club ) و netframework 4 رو هم ریختم و directx11 و gfwlivws.exe رو هم ریختم و بازی رو هم از فولدر Batman Arkham City\Binaries\Win32 اجرا میکنم (ایمیج شماره یک رو با deamon tools 4 شبیه سازی کردم (mount کردم)) ولی بازی اجرا نمیشه و این ارور رو میده
Conflict with Emulation Software detected. Please have a look at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further, more detailed information.
اگه کسی میتونه کمکم کنه 17 گیگ دانلود کردم آخرش....
کلی نت رو گشتم اما هیچی هیچی هیچی..![]()
خدا virus2009 رو خیر بده انشا ال...
کرک v2 رو نصب کردم حله...
Last edited by amin_eshgh; 08-02-2012 at 13:08.
بچه ها من اون ورژنی رو دارم که تو ستاپش 3 تا فایل نام
DATA1.arcing
DATA2.arcing
DATA3.arcing
هستش . نمیدونم کدوم نسخه است که تو پست اول گفتین . الان اپدیت رو این نسخه ای که من دارم نصب میشه ؟
در واقع نسخه ای هست که کرکش بهش وصله .
دوستان من کلا گیر کردم تو بازی.
2تا مرحله هست که اصلا نمیتونم بهشون برسم. یکیش که از رو map میرم دنبالش روی یه سقفه که گنبد گنبده. و اونیکی توی همون زندانه. توی mapهم دورش خط قرمزه!! هرکاری میکنم به هیچکدومشون نمیرسم.
میشه راهنمایی کنین؟
اگه منظورت اون گنبد کرم رنگه که نقطه فریز رو باید پیدا میکنی !!
باید بری از زیر این گنبد داخلش بشی یکم بگردی درش رو پیدا میکنی
اون مخزنای Titan که با ژل میخوای منفجر کنی در طول داستان بازی بهش میرسی!! چون از راه ای زیر زمینی باید بری
الان نمیتونی بری
منم دقیقا همین مشکل رو دارم نمیتونم مخزن های titan رو که در موزه(یدونه) و منطقه ممنوعه(2تا) هستند رو منفجر کنم...بی خیالشون شم در ادامه بازی بهشون میرسم؟
این منطقه سرد دقیقا کجاست؟...قسمت شمال شرق نقشه سرد ترین جاس اما باید کجا رفت؟
رمزهای در ها رو از کجا باید آورد که بشه با رمز باز کنه در های قفل رو باز کرد؟
ببخشید که خیلی سوال کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)