اساتید فیفا کسی میدونه چطور باید این گزارشگر عربی رو به بازی اضافه کرد؟
داخلش فایل نصبی هست که موقع نصب خطا میدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اساتید فیفا کسی میدونه چطور باید این گزارشگر عربی رو به بازی اضافه کرد؟
داخلش فایل نصبی هست که موقع نصب خطا میدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohsengolshan; 29-10-2011 at 15:41.
یه گل زدم میخواستم سیو کنم سیو کرد بعد رفتم پخش کنم حالم به هم خورد چرا اینجوریه یه صفحه ی کوچیکه فقط . وینینگ الون پلی استیشن 1 اینطوری نبود .![]()
من شوک راستم تو بازی اصلا کار نمیکنه
خراب نیستش ها
فقط تو فیفا12 کار نمیکنه
برای پنالتی گرفتن و نمایش مشخصات هم مثل اینکه فقط شوک راست جوابگو هستش
چی کار کنم که کار کنه؟
دوستان یکی یه راه بدرد بخور برای رهایی از مشکل لگ بگه بی زحمت........تا حالا اینجوریشو ندیده بودیم!!تو لپتاپ یه نفر نصبش کردم خوب بود لگ نداشت،اما برا خودم...............
البته اون سون بود این مال من ایکس پیه............
راستی دوستان تو این playlist ها، آهنگ های انتخابی خودمونو چه طوری میتونیم بزاریم پخش شه!؟ آخه وقثی تنظیمش می کنم خودش هربار یک آهنگی که رو سیستمم هست رو شانسی میاره پخش می کنه. من میخوام کاری کنم تا مثلا 10 تا آهنگ خاص فقظ پخش شه، باید چی کار کنم!؟
Last edited by hamid_hitman47; 30-10-2011 at 00:27.
جان من یه سرچی بکنید بد نیست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پست تكميلي مشكلات FIFA 12
پچ حذف تماشاچي هم هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب شاید یکی سیستمش قویه و میخواد بازی رو کامل انجام بده نه بدون تماشا گر.....اونوقت باید کیو ببینه؟
یکی از مسخره ترین اشکالاتیه که بین بازی ها دیدم....
من كه كلا دوتا بازي فوقش سه تا بازي بتونم انجام بدم آخرشم همه جارو تار مي بينم واسه من كه خيلي لگ داره واسه شما هم همينجوريه منتها چون موقع دريبلو شوتو پاس ديگه زياد لگ مي گيرتش بقيشو زياد متوجه نميشيد بدبختي منم اينه كه به اين چيزا توجه مي كنم و زود چشام بهم مي ريزه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)